KABEL FTP 4x2xAWG24 CAT 5E OUTDOOR SAMONOSEĆI

KABEL FTP 4x2xAWG24 CAT 5E OUTDOOR SAMONOSEĆI

Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi

Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi

KABLOVI KABEL PPL 2x0.75 za 0,58 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 0,71 EUR Posebna cijena 0,63 EUR

Opis proizvoda: Kabel PPL 2x0.75 je visokokvalitetni kabel namijenjen za upotrebu u različitim električnim instalacijama. Ovaj kabel ima 2 žice promjera 0.75 mm, što mu omogućuje da prenosi električnu struju s velikom preciznošću i pouzdanošću. Kabel PPL je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što ga čini izdržljivim i otpornim na habanje. Također, ovaj kabel je fleksibilan i jednostavan za instalaciju, što ga čini idealnim izborom za različite primjene u kućanstvu i industriji. Kabel PPL 2x0.75 je dostupan u različitim duljinama i bojama, što omogućuje prilagodbu različitim potrebama i zahtjevima. Bez obzira na to jeste li profesionalni električar ili jednostavno tražite kabel za svoj dom ili radionicu, Kabel PPL 2x0.75 će vam pružiti pouzdanost i kvalitetu koju tražite.

Dostupnost: Dostupno
SKU
04345
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Opis proizvoda: Kabel PPL 2x0.75 je idealan izbor za različite primjene u industriji i kućanstvu. Ovaj kabel je izrađen od visokokvalitetnih materijala i ima izvrsne električne karakteristike. Sa svojim dvjema žilama i presjekom od 0.75 mm², ovaj kabel je idealan za prijenos električne energije u mnogim različitim uređajima. Kabel PPL 2x0.75 je fleksibilan i lako se instalira, što ga čini vrlo praktičnim za upotrebu. Ovaj kabel je izuzetno izdržljiv i otporan na habanje, što ga čini idealnim za dugotrajnu upotrebu u različitim uvjetima. Kabel PPL 2x0.75 je dostupan u različitim duljinama i bojama, što omogućuje prilagodbu različitim potrebama. Ovaj kabel je savršen izbor za sve koji traže pouzdan i izdržljiv kabel za svoje potrebe.

Detalji
Težina kg 0.046000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root SPOJNI I POTROŠNI MATERIJAL
subcategory1 KABLOVI
Napišite recenziju
Recenzirate:KABLOVI KABEL PPL 2x0.75 za 0,58 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
Preporučujemo KABEL PPL 2x0.75 zbog sljedećih pet značajki: 1. Izdržljivost - KABEL PPL 2x0.75 izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji pružaju izdržljivost i trajnost. 2. Pouzdanost - Ovaj kabel ima visok stupanj pouzdanosti i pruža izvrsne performanse. 3. Kompatibilnost - KABEL PPL 2x0.75 je kompatibilan s različitim uređajima i sustavima. 4. Jednostavnost korištenja - KABEL PPL 2x0.75 je jednostavan za korištenje i instalaciju. 5. Sigurnost - KABEL PPL 2x0.75 pruža sigurnost i pouzdanost tijekom korištenja. S obzirom na navedene značajke, preporučujemo KABEL PPL 2x0.75 kao izvrsnu opciju za kupnju.
Kabel PPL 2x0.75 je proizvod visoke kvalitete koji nudi izvrsne električne karakteristike. Idealno se koristi u industriji i kućanstvu za različite primjene. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj kabel pruža pouzdanost i dugotrajnost. Sa svojim dvjema žilama i presjekom od 0.75 mm², Kabel PPL 2x0.75 omogućava prenos električne energije sa visokom učinkovitošću u mnogim različitim uređajima. Fleksibilan je i lako se instalira, što ga čini izuzetno praktičnim za upotrebu. Jedna od najvažnijih karakteristika ovog kabla je njegova izdržljivost i otpornost na habanje. To ga čini idealnim za dugotrajnu upotrebu u različitim uvjetima. Bez obzira na to jesu li to zahtjevni industrijski uvjeti ili kućanske potrebe, Kabel PPL 2x0.75 će izdržati izazove i pružiti pouzdanost. Dodatno, dostupan je u različitim duljinama i bojama, omogućujući prilagodbu različitim potrebama korisnika. Ova fleksibilnost u odabiru omogućuje vam da pronađete savršen kabel za svoje potrebe. Ukratko, Kabel PPL 2x0.75 je pouzdan, izdržljiv i praktičan proizvod koji nudi izvrsne električne karakteristike. Bez obzira na vaše potrebe u industriji ili kućanstvu, ovaj kabel će vam pružiti stabilan i siguran prijenos električne energije.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
KABEL PROTUPROVALNI 6x0.22 100m
KABEL PROTUPROVALNI 6x0.22 100m
Normalna cijena 39,74 EUR Posebna cijena 34,56 EUR
RACK POLICA
RACK POLICA
Normalna cijena 26,49 EUR Posebna cijena 23,05 EUR
SSD-E3000 1024G
SSD-E3000 1024G
Normalna cijena 244,50 EUR Posebna cijena 212,71 EUR
Bežična panik tipka MCT 100
Bežična panik tipka MCT 100
42,08 EUR
Samo na upit
DETEKTOR PLINA GE CO
DETEKTOR PLINA GE CO
35,68 EUR
Samo na upit
Extenzija za stupni nosac 1.5 m
Extenzija za stupni nosac 1.5 m
115,34 EUR
Samo na upit
KONTROLA PRISTUPA SAMOSTOJEĆA S2
KONTROLA PRISTUPA SAMOSTOJEĆA S2
107,00 EUR
HDD WD Purple 6TB
HDD WD Purple 6TB
Normalna cijena 268,95 EUR Posebna cijena 233,99 EUR
KOMUNIKATOR DS-PMA-S2
KOMUNIKATOR DS-PMA-S2
Normalna cijena 87,61 EUR Posebna cijena 76,23 EUR