KABEL PPL 2x0.75

KABEL PPL 2x0.75

KABEL PPL 2x0.75 100m

KABEL PPL 2x0.75 100m

KABLOVI Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi po cijeni 0,99 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 1,23 EUR Posebna cijena 1,06 EUR

Opis proizvoda: Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi je visokokvalitetni kabel koji je idealan za povezivanje različitih uređaja u mreži. Ovaj kabel je izrađen od kvalitetnih materijala i ima FTP (folijsko-pleteni) omotač koji pruža dodatnu zaštitu od elektromagnetskih smetnji. Ovaj patch kabel ima dužinu od 0.25 m i dolazi u plavoj boji. Kao Cat 6 kabel, ovaj kabel može prenijeti podatke brzinom do 10 Gbps, što ga čini savršenim za brze mreže. Ovaj patch kabel je jednostavan za upotrebu i prikladan je za različite primjene u mreži. Bez obzira jeste li kod kuće ili na poslu, ovaj kabel će vam pružiti pouzdanu i brzu vezu. Ukratko, Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi je visokokvalitetni kabel koji će vam omogućiti brzu i pouzdanu mrežnu vezu.

Dostupnost: Dostupno
SKU
04231
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Ovaj plavi patch kabel Cat 6 FTP od 0,25 metara idealan je za povezivanje računala, switcheva, ruterova i drugih mrežnih uređaja. FTP (folija zaštićena parica) tehnologija pruža dodatnu zaštitu od elektromagnetskih smetnji koje mogu utjecati na kvalitetu signala. Visoka kategorija Cat 6 osigurava brzu i stabilnu mrežnu vezu, a kratka duljina kabela čini ga idealnim za upotrebu u uredima i drugim prostorima s malo prostora. Izrađen od kvalitetnih materijala, ovaj patch kabel je izdržljiv i dugotrajan.

Detalji
Težina kg 0.018000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root SPOJNI I POTROŠNI MATERIJAL
subcategory1 KABLOVI
Napišite recenziju
Recenzirate:KABLOVI Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi po cijeni 0,99 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi je proizvod koji bismo preporučili za kupnju iz sljedećih razloga: 1. Brzina prijenosa podataka - ovaj kabel podržava brzinu prijenosa podataka do 10 Gbps, što je idealno za brzo i učinkovito prenošenje velikih datoteka. 2. Pouzdanost - zahvaljujući FTP (folija s prepletom) zaštiti, ovaj kabel je manje osjetljiv na smetnje i elektromagnetske interferencije, što osigurava stabilnu i pouzdanu vezu. 3. Kompatibilnost - kabel Cat 6 FTP je kompatibilan s većinom uređaja koji podržavaju Ethernet vezu, što ga čini idealnim izborom za kućnu i poslovnu upotrebu. 4. Jednostavna instalacija - ovaj kabel dolazi s priključcima RJ45, što omogućuje jednostavnu instalaciju bez potrebe za dodatnim alatima. 5. Trajnost - izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj kabel je izdržljiv i otporan na habanje, što osigurava dugotrajnu upotrebu. S obzirom na gore navedene karakteristike, vjerujemo da bi ovaj Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi bio izvrstan izbor za sve koji traže pouzdan i brz kabel za Ethernet vezu.
Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi je proizvod koji se ističe svojom visokom kvalitetom i pouzdanošću. Ovaj plavi patch kabel Cat 6 FTP od 0,25 metara idealan je za povezivanje računala, switcheva, ruterova i drugih mrežnih uređaja. FTP (folija zaštićena parica) tehnologija pruža dodatnu zaštitu od elektromagnetskih smetnji koje mogu utjecati na kvalitetu signala. To znači da ćete dobiti stabilnu i pouzdanu mrežnu vezu bez ikakvih prekida ili gubitaka signala. Visoka kategorija Cat 6 osigurava brzu i stabilnu mrežnu vezu, što je posebno važno za brzi prijenos podataka i streaming sadržaja. Bilo da koristite ovaj patch kabel kod kuće ili u uredskom okruženju, možete biti sigurni da će vaša mreža raditi bez problema. Kratka duljina kabela od 0,25 metara čini ga idealnim za upotrebu u uredima i drugim prostorima s malo prostora. Ovaj patch kabel je kompaktan i praktičan za korištenje, bez neugodnog nereda od previše kabela. Izrađen od kvalitetnih materijala, ovaj patch kabel je izdržljiv i dugotrajan. Možete ga koristiti dugi niz godina bez brige o oštećenjima ili gubitku kvalitete signala. Ukratko, Patch kabel Cat 6 FTP 0.25 m plavi je pouzdan i visokokvalitetan proizvod koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za mrežnim povezivanjem. Bez obzira jeste li kućni korisnik ili poslovni profesionalac, ovaj patch kabel će vam pružiti stabilnu i brzu mrežnu vezu koja će ispuniti sva vaša očekivanja.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?