TERMINALI ZA PREPOZNAVANJE LICA

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

5 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. TERMINALI ZA PREPOZNAVANJE LICA KONTROLA PRISTUPA DS-K1T341AM-S
  Rating:
  0%

  TERMINALI ZA PREPOZNAVANJE LICA - KONTROLA PRISTUPA DS-K1T341AM-S

  Ovaj terminal za prepoznavanje lica omogućuje preciznu kontrolu pristupa vašoj poslovnoj zgradi, uredu ili drugom objektu. Sa svojom naprednom tehnologijom prepoznavanja lica, DS-K1T341AM-S može prepoznati do 300 ljudi u minuti, čineći ga idealnim za velike poslovne prostore.

  Terminal ima intuitivan ekran osjetljiv na dodir za lako korištenje, a također se može povezati s računalnom mrežom za daljinsko upravljanje. Uz to, DS-K1T341AM-S ima ugrađenu kameru visoke rezolucije za precizno prepoznavanje lica.

  Ovaj terminal za prepoznavanje lica idealan je za tvrtke koje žele poboljšati sigurnost svog objekta i kontrolirati pristup zaposlenicima i gostima. S DS-K1T341AM-S, vaša tvrtka će biti zaštićena od neovlaštenog pristupa i zlonamjernih aktivnosti.

  Saznajte više
  562,50 EUR
 2. TERMINALI ZA PREPOZNAVANJE LICA KONTROLA PRISTUPA DS-K1T341AMF-S
  Rating:
  0%

  Terminal za prepoznavanje lica - kontrola pristupa DS-K1T341AMF-S

  Ovaj terminal za prepoznavanje lica omogućava brzu i preciznu identifikaciju korisnika i kontrolu pristupa na prostorije i objekte. DS-K1T341AMF-S je dizajniran za upotrebu u različitim okruženjima, poput ureda, hotela, bolnica, škola i drugih javnih mjesta.

  Uređaj koristi najnoviju tehnologiju prepoznavanja lica i može prepoznati do 50.000 lica u bazi podataka. Ugrađeni senzor osigurava brzo prepoznavanje lica u različitim uvjetima osvjetljenja, a ugrađeni zvučnik i mikrofon omogućuju dvosmjernu audio komunikaciju.

  DS-K1T341AMF-S također ima funkciju upravljanja vremenom prisutnosti, što ga čini idealnim za upotrebu u tvrtkama i drugim organizacijama koje trebaju pratiti radno vrijeme svojih zaposlenika.

  Uz jednostavno upravljanje i intuitivan korisnički sučelje, DS-K1T341AMF-S je pouzdan i siguran način za kontrolu pristupa i upravljanje radnim vremenom u vašoj tvrtki ili organizaciji.

  Saznajte više
  587,50 EUR
 3. -50%
  AKCIJA
  TERMINALI ZA PREPOZNAVANJE LICA DS-KAB671-B
  Rating:
  0%
  Kategorije: TERMINALI ZA PREPOZNAVANJE LICA Proizvođač: / Naziv proizvoda: DS-KAB671-B Opis: DS-KAB671-B je visoko sofisticirani terminal za prepoznavanje lica koji se koristi u različitim poslovnim i javnim prostorima. Ovaj terminal nudi brzo i precizno prepoznavanje lica, što ga čini idealnim rješenjem za sigurnosne potrebe. DS-KAB671-B dolazi s naprednom tehnologijom koja omogućuje identifikaciju lica u različitim uvjetima osvjetljenja i kutovima gledanja. Također, ovaj terminal ima mogućnost prepoznavanja lica čak i ako osoba nosi masku. Osim toga, DS-KAB671-B nudi i brojne mogućnosti prilagodbe, uključujući mogućnost konfiguriranja različitih načina rada za različite prostore te mogućnost prilagodbe brzine prepoznavanja lica. DS-KAB671-B je jednostavan za upotrebu i može se integrirati s različitim sustavima za upravljanje pristupom. Ovaj terminal za prepoznavanje lica je izdržljiv i otporan na vremenske uvjete, što ga čini idealnim za upotrebu u vanjskim prostorima. Ukratko, DS-KAB671-B je visoko sofisticirani terminal za prepoznavanje lica koji nudi brzo i precizno prepoznavanje lica u različitim uvjetima. Ovaj terminal je jednostavan za upotrebu i nudi brojne mogućnosti prilagodbe, što ga čini idealnim rješenjem za sigurnosne potrebe u poslovnim i javnim prostorima. Saznajte više
  Normalna cijena 392,44 EUR Posebna cijena 196,23 EUR
 4. AKCIJA
  TERMINALI ZA PREPOZNAVANJE LICA KONTROLA PRISTUPA DS-K1T331W
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: DS-K1T331W je terminal za kontrolu pristupa i evidenciju radnog vremena koji koristi prepoznavanje lica za verifikaciju. Opremljen je 3,5-inčnim touch screenom za jednostavno korištenje. Komunikacija se odvija putem TCP/IP (10/100Mbps) i Wi-Fi sučelja, a terminal ima 2MP širokokutnu leću za prepoznavanje lica na udaljenosti od 0,3 do 1,5 metara. Kapacitet terminala je 300 slika lica i 1500 kartica (uz vanjski čitač), a slike lica se mogu uvesti putem USB flash memorije. Uz USB sučelje, terminal ima i brava x1, magnetni kontakt x1, izlazno tipkalo x1, RS-485 x1 i tamper x1. Saznajte više
  412,50 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

5 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža