NOSAČI ZA KAMERE

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 43

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE ZIDNI NOSAČ L50
  Rating:
  0%

  ZIDNI NOSAČ L50

  Zidni nosač L50 je izuzetno snažan i pouzdan nosač koji omogućava sigurno montiranje različitih predmeta na zid. Sa svojom izdržljivom konstrukcijom, ovaj nosač pruža stabilnost i podršku za vaše predmete bez obzira na njihovu težinu.

  Nosač L50 je jednostavan za instalaciju i može se koristiti u različitim prostorijama poput kuhinje, dnevnog boravka, ureda ili radionice. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj zidni nosač je dugotrajan i otporan na habanje.

  Nosač L50 je dizajniran sa estetikom i funkcionalnošću na umu. Njegov moderni dizajn se lako uklapa u bilo koji prostor, čineći ga atraktivnim dodatkom vašem domu ili poslovnom prostoru.

  Bez obzira da li trebate montirati police, vješalice ili druge predmete, zidni nosač L50 je idealno rješenje koje vam pruža sigurnost i praktičnost. Odaberite nosač L50 i osigurajte svoje predmete na zidu na jednostavan i pouzdan način.

  Saznajte više
  Normalna cijena 14,26 EUR Posebna cijena 12,41 EUR
 2. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE UNIVERZALNI NOSAČ okrugli
  Rating:
  0%
  UNIVERZALNI NOSAČ - Dodatna Oprema - Nosači za kamere

  UNIVERZALNI NOSAČ

  Dodatna Oprema - Nosači za kamere

  Ovaj univerzalni nosač je idealan za montažu kamere na različite površine. Izrađen je od kvalitetnih materijala koji osiguravaju stabilnost i sigurnost prilikom korištenja.

  Možete ga koristiti za montažu kamere na različite vrste vozila, kao što su automobili, motocikli ili bicikli. Također je pogodan za postavljanje kamere na zidove, stupove ili druge površine.

  Univerzalni nosač ima jednostavan i praktičan dizajn koji omogućava laku instalaciju i podešavanje. Također pruža mogućnost podešavanja kuta snimanja kako bi se postigla željena perspektiva.

  Ovaj nosač je kompatibilan s većinom kamera dostupnih na tržištu. Bez obzira na veličinu ili model kamere, možete ga koristiti za sigurnu i stabilnu montažu.

  Nosač je izdržljiv i otporan na vanjske uvjete, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim vremenskim uvjetima. Bez obzira na to jeste li profesionalni fotograf, avanturist ili jednostavno želite zabilježiti posebne trenutke, ovaj univerzalni nosač će vam omogućiti snimanje visokokvalitetnih videa i fotografija bez problema.

  Nabavite svoj UNIVERZALNI NOSAČ danas i uživajte u bezbrižnom snimanju!

  Saznajte više
  Normalna cijena 13,25 EUR Posebna cijena 11,53 EUR
 3. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE UNIVERZALNI NOSAČ kockasti
  Rating:
  0%
  UNIVERZALNI NOSAČ kockasti

  UNIVERZALNI NOSAČ kockasti

  DODATNA OPREMA - NOSAČI ZA KAMERE

  This UNIVERZALNI NOSAČ kockasti is an essential accessory for camera enthusiasts. It is designed to securely hold cameras of various sizes and models, providing stability and convenience while capturing your precious moments.

  The kockasti design ensures a firm grip, preventing any accidental slips or falls. It is compatible with a wide range of camera brands, making it a versatile choice for photographers and videographers.

  Constructed with durable materials, this UNIVERZALNI NOSAČ kockasti offers long-lasting performance even in demanding shooting conditions. Its compact and lightweight design makes it easy to carry and store, allowing you to take it with you on your photography adventures.

  Whether you are a professional photographer or an amateur enthusiast, this UNIVERZALNI NOSAČ kockasti is a must-have accessory to enhance your camera setup. It provides a secure and stable mounting option, allowing you to capture stunning shots with ease.

  Explore new angles and perspectives with the UNIVERZALNI NOSAČ kockasti and elevate your photography skills to the next level.

  Saznajte više
  Normalna cijena 15,29 EUR Posebna cijena 13,30 EUR
 4. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE TELESKOPSKI NOSAČ 2m
  Rating:
  0%
  TELESKOPSKI NOSAČ 2m

  TELESKOPSKI NOSAČ 2m

  Karakteristike proizvoda:

  • Kategorija: DODATNA OPREMA
  • Podkategorija: NOSAČI ZA KAMERE

  Opis proizvoda:

  Teleskopski nosač duljine 2 metra je idealan za montažu kamera na različitim površinama. Izrađen od visokokvalitetnog materijala, ovaj nosač pruža stabilnost i sigurnost tijekom snimanja. Svestran dizajn omogućuje podešavanje visine i nagiba kamere prema potrebama korisnika.

  Bilo da se koristi za snimanje sportskih događaja, koncerata ili za nadzor, ovaj teleskopski nosač će vam omogućiti da postignete profesionalne rezultate. Lagan je za prenošenje i jednostavan za postavljanje, što ga čini idealnim izborom za fotografe i snimatelje svih razina iskustva.

  Napomena: Cijena, veličina i materijal nisu navedeni u ovoj opisu proizvoda. Molimo vas da se obratite prodavatelju za više informacija o ovom proizvodu.

  Saznajte više
  Normalna cijena 73,35 EUR Posebna cijena 63,81 EUR
 5. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE TELESKOPSKI NOSAČ 1.2m
  Rating:
  0%
  TELESKOPSKI NOSAČ 1.2m - DODATNA OPREMA - NOSAČI ZA KAMERE

  TELESKOPSKI NOSAČ 1.2m

  DODATNA OPREMA - NOSAČI ZA KAMERE

  The TELESKOPSKI NOSAČ 1.2m is a versatile camera mount designed to provide stability and flexibility in capturing stunning visuals. Whether you are a professional photographer or a hobbyist, this telescopic mount is an essential accessory for your camera equipment.

  With its adjustable height of 1.2 meters, this telescopic mount allows you to capture shots from various angles and distances. It provides a solid support system for your camera, ensuring steady and shake-free images even in challenging shooting conditions.

  The TELESKOPSKI NOSAČ 1.2m is specifically designed for cameras, making it an ideal choice for photographers and videographers. It offers a secure and reliable platform to mount your camera, enabling you to capture professional-quality videos and photos with ease.

  This camera mount is made from high-quality materials, ensuring durability and longevity. Its sturdy construction allows it to withstand the rigors of regular use, making it a reliable companion for your photography adventures.

  Whether you are capturing landscapes, portraits, or action shots, the TELESKOPSKI NOSAČ 1.2m provides the stability and flexibility you need to achieve outstanding results. Invest in this essential camera accessory today and take your photography to new heights!

  Saznajte više
  Normalna cijena 61,13 EUR Posebna cijena 53,18 EUR
 6. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE DS-1471ZJ-155
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: Nosač kamere DS-1471ZJ-155 je visokokvalitetan nosač za vašu kameru. Izrađen je od čvrstog materijala koji osigurava sigurno držanje kamere. Ovaj nosač je jednostavan za montažu i može se koristiti za unutarnju i vanjsku upotrebu. Nosač kamere DS-1471ZJ-155 je kompatibilan s raznim vrstama kamera i pruža stabilnu i sigurnu podršku. Nosač kamere DS-1471ZJ-155 je idealan izbor za one koji traže pouzdan i trajan nosač kamere. Saznajte više
  Normalna cijena 71,31 EUR Posebna cijena 62,04 EUR
 7. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ DS-1603ZJ-Corner-P
  Rating:
  0%
  NOSAČ DS-1603ZJ-Corner-P je idealno rješenje za postavljanje sigurnosnih kamera u kutove prostorija ili zgrada. Ovaj nosač je izrađen od kvalitetnih materijala koji osiguravaju sigurnost i stabilnost kamere tijekom njenog korištenja. NOSAČ DS-1603ZJ-Corner-P je kompatibilan s različitim vrstama kamera, što ga čini vrlo fleksibilnim i prilagodljivim za različite sigurnosne potrebe. Osim toga, ovaj nosač je jednostavan za montažu i uključuje sve potrebne pribore za postavljanje. Ako tražite pouzdano rješenje za postavljanje sigurnosnih kamera u kutove prostorija ili zgrada, NOSAČ DS-1603ZJ-Corner-P je pravi izbor za vas. Saznajte više
  Normalna cijena 87,61 EUR Posebna cijena 76,23 EUR
 8. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-PT6
  Rating:
  0%
  NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-PT6 je idealan za montažu Vaše kamere na zid ili strop. Izrađen od kvalitetne legure aluminija, ovaj nosač je izdržljiv i čvrst. Dimenzije ovog nosača su ?137 mm × 42 mm, što ga čini prikladnim za većinu kamera. Uz masu od 280g, ovaj nosač je lagan i jednostavan za instalaciju. Nabavite NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-PT6 i osigurajte sigurnu i stabilnu montažu Vaše kamere. Saznajte više
  Normalna cijena 18,34 EUR Posebna cijena 15,95 EUR
 9. -50%
  AKCIJA
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE DS-1331HZ-R
  Rating:
  0%
  Nosač kamere DS-1331HZ-R je kvalitetan nosač za kamere koji je dizajniran za sigurno i stabilno montiranje vaše kamere. Ovaj nosač je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su izdržljivi i otporni na habanje, što ga čini idealnim za dugotrajnu upotrebu. Nosač kamere DS-1331HZ-R je jednostavan za instalaciju i može se lako prilagoditi različitim vrstama kamera. Sa svojom pouzdanom konstrukcijom, ovaj nosač će vam omogućiti da sigurno i bezbrižno koristite vašu kameru za nadzor. Saznajte više
  Normalna cijena 534,46 EUR Posebna cijena 267,24 EUR
 10. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE DS-1227ZJ
  Rating:
  0%
  NOSAČ KAMERE DS-1227ZJ je idealan za stropnu ugradnju i savršen je za postavljanje kamere na bilo koju lokaciju. Ovaj nosač je izrađen od izdržljivih materijala i pruža sigurnu i stabilnu platformu za vašu kameru. Dimenzije su optimalne za većinu kamera i lako se uklapaju u većinu okruženja. NOSAČ KAMERE DS-1227ZJ je jednostavan za instalaciju i pruža visokokvalitetnu podršku za vašu kameru. Saznajte više
  Normalna cijena 26,49 EUR Posebna cijena 23,05 EUR
 11. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE DS-1605ZJ
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: Nosač kamere DS-1605ZJ je idealno rješenje za sigurno postavljanje vaše kamere. Ovaj nosač izrađen je od kvalitetnih materijala i pruža čvrsto držanje za vašu kameru. Zahvaljujući svom jednostavnom dizajnu, ovaj nosač lako se postavlja na zid ili strop. Osim toga, ovaj nosač je kompatibilan s različitim kamerama, što ga čini univerzalnim rješenjem za vaše potrebe. Uz nosač kamere DS-1605ZJ, vaša kamera bit će sigurno postavljena i moći ćete uživati u sigurnosti i zaštiti koju pruža. Saznajte više
  Normalna cijena 38,71 EUR Posebna cijena 33,68 EUR
 12. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE DS-1604ZJ-BOX-POLE
  Rating:
  0%
  NOSAČ KAMERE DS-1604ZJ-BOX-POLE

  NOSAČ KAMERE DS-1604ZJ-BOX-POLE

  Opis proizvoda:

  NOSAČ KAMERE DS-1604ZJ-BOX-POLE je vertikalni stupni nosač dizajniran za PTZ kamere. Izrađen je od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost proizvoda. Ovaj nosač omogućuje sigurno i stabilno postavljanje kamere na stup ili slične površine.

  Tehničke specifikacije:

  • Masa: 5,7 kg
  • Dimenzije: 456,5 mm × 314 mm × 194,9 mm

  Kategorija proizvoda:

  • Dodatna oprema
  • Nosači za kamere
  Saznajte više
  Normalna cijena 132,44 EUR Posebna cijena 115,23 EUR
 13. -50%
  AKCIJA
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE TRIPOD DS-2907ZJ
  Rating:
  0%
  NOSAČ KAMERE TRIPOD DS-2907ZJ je tronožac visoke kvalitete koji je idealan za montiranje kamera. Izrađen je od čvrstih materijala koji mu omogućuju da izdrži teške kamere i stabilizira ih tijekom snimanja. Ovaj nosač kamere je vrlo jednostavan za upotrebu i pruža stabilnost i sigurnost vašoj kameri. Savršen je za profesionalne fotografe i snimatelje koji žele kvalitetne slike i videozapise. NOSAČ KAMERE TRIPOD DS-2907ZJ je kompatibilan s različitim vrstama kamera i lako se prilagođava vašim potrebama. Saznajte više
  Normalna cijena 322,44 EUR Posebna cijena 161,21 EUR
 14. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE DS-2908ZJ
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: Nosač kamere DS-2908ZJ Nosač kamere DS-2908ZJ je kvalitetan i izdržljiv nosač za kamere koji je dizajniran za sigurno i pouzdano postavljanje vaše kamere. Ovaj nosač je kompatibilan s različitim vrstama kamera i lako se montira na različite površine. Nosač kamere DS-2908ZJ je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Ovaj nosač je idealan za upotrebu u domaćinstvima, tvrtkama i drugim mjestima gdje je potrebna sigurnost i nadzor. Saznajte više
  Normalna cijena 26,49 EUR Posebna cijena 23,05 EUR
 15. -13%
  NOSAČI ZA KAMERE NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-DM8 CRNI
  Rating:
  0%
  NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-DM8 CRNI je izvrsno rješenje za postavljanje kamera na zid. Ovaj nosač je kompatibilan s različitim kamerama i jednostavan za postavljanje. Nosač je izrađen od kvalitetnih materijala koji jamče trajnost i sigurnost kamere. Crna boja nosača se lako uklapa u bilo koju okolinu. DS-1280ZJ-DM8 CRNI je idealan za upotrebu u vanjskim i unutarnjim prostorima. Saznajte više
  Normalna cijena 14,26 EUR Posebna cijena 12,41 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 43

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža