KONVERTERI

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 27

Stranica
po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. -50%
  AKCIJA
  KONVERTERI DS-1H34-0102P
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: DS-1H34-0102P je uređaj za produživanje, dijeljenje i konvertiranje mrežnih signala. Ulazni port podržava 1-ch 10/100BaseT(X) i IEEE 802.3at standard, dok izlazni portovi podržavaju 2-ch 10/100BaseT(X) i IEEE 802.3at standard. Ovaj uređaj je idealan za proširenje mreže u velikim tvrtkama, školama ili drugim organizacijama koje zahtijevaju stabilnu i pouzdanu mrežu. DS-1H34-0102P je kompaktnog dizajna i lako se montira na zid ili na stol. Saznajte više
  Normalna cijena 97,18 EUR Posebna cijena 48,59 EUR
 2. -13%
  KONVERTERI GIGABIT POE INJECTOR COMBINER
  Rating:
  0%

  GIGABIT POE INJECTOR COMBINER je visokokvalitetni uređaj koji omogućava napajanje i kombiniranje Ethernet uređaja preko jednog Ethernet kabela. Ovaj uređaj je izvrstan izbor za proširenje mreže i povezivanje različitih uređaja.

  Extenderi, djelitelji i konverteri su kategorije koje se mogu primijeniti na ovaj proizvod. Uz pomoć GIGABIT POE INJECTOR COMBINER-a, možete proširiti domet mreže, dijeliti Ethernet signal na više uređaja ili konvertirati signal iz jednog oblika u drugi.

  Ovaj proizvod nema određenog proizvođača, ali je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju pouzdanost i dugotrajnost.

  Saznajte više
  Normalna cijena 8,15 EUR Posebna cijena 7,09 EUR
 3. -13%
  KONVERTERI MEDIA KONVERTER 10/100/1000 1 SFP+2 RJ45
  Rating:
  0%

  Naziv proizvoda: MEDIA KONVERTER 10/100/1000 1 SFP+2 RJ45

  Ovaj media konverter omogućuje vam jednostavno povezivanje različitih mrežnih uređaja i prenos signala između različitih medija. Sa svojim 10/100/1000 Mbps brzinskim podržanim sučeljem, ovaj konverter omogućuje vam brz i pouzdan prijenos podataka.

  Sa 1 SFP i 2 RJ45 priključka, ovaj konverter pruža fleksibilnost i mogućnost povezivanja različitih uređaja. SFP priključak vam omogućuje povezivanje s optičkim vlaknima, dok RJ45 priključci podržavaju povezivanje s Ethernet kabelima.

  Ovaj konverter je idealan za kućnu ili poslovnu upotrebu. Omogućuje vam proširenje mrežnog signala na veće udaljenosti ili povezivanje različitih vrsta mrežnih uređaja.

  Molimo vas da provjerite tehničke specifikacije za dodatne informacije o ovom proizvodu.

  Saznajte više
  Normalna cijena 40,75 EUR Posebna cijena 35,45 EUR
 4. -13%
  KONVERTERI MEDIA KONVERTER 10/100/1000 1 SFP+1 RJ45
  Rating:
  0%

  Ovaj media konverter omogućuje konverziju signala između 10/100/1000 Ethernet priključka i SFP (Small Form-Factor Pluggable) priključka. Također podržava konverziju između RJ45 priključka i SFP priključka.

  Karakteristike:

  • Podržava brzine mreže od 10/100/1000 Mbps
  • Ima 1 SFP priključak i 1 RJ45 priključak
  • Kompatibilan s Ethernet standardima
  • Jednostavan za upotrebu i instalaciju
  Saznajte više
  Normalna cijena 34,64 EUR Posebna cijena 30,14 EUR
 5. -13%
  KONVERTERI POE KABEL 1/2 KAMERE
  Rating:
  0%

  Ovaj POE kabel je namijenjen za spajanje kamera i drugih uređaja koji podržavaju Power over Ethernet (PoE) tehnologiju. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala, pružajući pouzdanu i sigurnu vezu za vaše kamere.

  Ovaj kabel je kompatibilan s različitim modelima kamera i drugih uređaja te omogućava prenos podataka i napajanje putem jednog kabela. To znači da neće biti potrebno dodatno napajanje uređaja.

  POE kabel je jednostavan za instalaciju i upotrebu. Dostupan je u različitim duljinama, prilagođenim vašim potrebama. Izuzetno je fleksibilan, omogućavajući lako postavljanje i povezivanje uređaja.

  Uz ovaj POE kabel, možete osigurati čist i stabilan prijenos podataka i napajanje za vaše kamere. Bez obzira na to jeste li profesionalac ili amater u području video nadzora, ovaj kabel će zadovoljiti vaše potrebe.

  Saznajte više
  Normalna cijena 6,53 EUR Posebna cijena 5,68 EUR
 6. -13%
  KONVERTERI POE SPLITER 1x/2-IP KAMERE
  Rating:
  0%

  Opis proizvoda: POE spliter 1x/2-IP kamere je visokokvalitetan uređaj koji vam omogućuje da spojite IP kamere na mrežu putem jednog jednostavnog Ethernet kabla. Ovaj spliter je kompatibilan s mrežnim uređajima koji podržavaju Power over Ethernet (PoE) standard. Također vam omogućuje da napajate IP kamere putem Ethernet kabla, bez potrebe za dodatnim napajanjem.

  Spliter ima jedan ulazni PoE port i dva izlazna RJ45 porta koji se mogu koristiti za povezivanje IP kamera. Ovaj uređaj je izuzetno jednostavan za korištenje - samo spojite PoE kabel na ulazni port, a zatim povežite kamere na izlazne portove. Nema potrebe za dodatnim konfiguriranjem ili podešavanjem.

  POE spliter 1x/2-IP kamere je kompaktan i izdržljiv, što ga čini idealnim za korištenje u raznim okruženjima. Bez obzira na to jeste li profesionalni instalater ili jednostavno želite povezati IP kamere u vašem domu ili poslovnom prostoru, ovaj spliter će vam pružiti pouzdanu i jednostavnu vezu.

  Molimo vas da imate na umu da ovaj proizvod ne uključuje cijenu, veličinu ili materijal. Za dodatne informacije o ovom proizvodu, kontaktirajte nas putem e-maila ili telefona.

  Saznajte više
  Normalna cijena 10,19 EUR Posebna cijena 8,86 EUR
 7. -13%
  KONVERTERI HDMI VGA KONVERTER
  Rating:
  0%

  Konverter HDMI VGA je uređaj koji omogućava pretvaranje digitalnog HDMI signala u analogni VGA signal. Ovaj konverter je idealan za povezivanje uređaja s HDMI izlazom, kao što su računari, laptopi, DVD plejeri, konzole za videoigre, s VGA monitorima, televizorima ili projektorima.

  Karakteristike proizvoda

  • Pretvara digitalni HDMI signal u analogni VGA signal
  • Omogućava povezivanje uređaja s HDMI izlazom s VGA monitorima, televizorima ili projektorima
  • Kompatibilan s različitim uređajima, kao što su računari, laptopi, DVD plejeri, konzole za videoigre
  • Jednostavan za korištenje, bez potrebe za dodatnim softverom ili drajverima
  • Kompaktan i lagan dizajn, pogodan za nošenje i putovanja
  Saznajte više
  Normalna cijena 8,15 EUR Posebna cijena 7,09 EUR
 8. -13%
  KONVERTERI KONVERTER TVI/CVI/AHD TO HDMI
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: Konverter TVI/CVI/AHD to HDMI je uređaj koji omogućava konverziju video signala sa TVI, CVI ili AHD kamere u HDMI format. Ovaj konverter je idealan za spajanje analognih kamera na modernije televizore ili monitore koji imaju HDMI ulaz. Ovaj konverter je jednostavan za korištenje i ne zahtijeva nikakve posebne postavke. Jednostavno spojite kamere na konverter, a zatim HDMI kabel iz konvertera u TV ili monitor. Ovaj konverter podržava različite formate rezolucije, uključujući 720p i 1080p, što omogućava kvalitetan prikaz video zapisa. Ako želite povezati svoje analogne kamere sa modernijim televizorima ili monitorima, ovaj konverter je savršen za vas. Saznajte više
  Normalna cijena 71,31 EUR Posebna cijena 62,04 EUR
 9. -13%
  KONVERTERI HDMI SPLITER 1/2
  Rating:
  0%
  Naslov proizvoda: HDMI SPLITER 1/2 Opis proizvoda: HDMI SPLITER 1/2 je uređaj koji omogućuje jednostavno dijeljenje HDMI signala na više uređaja. Ulazni priključak je jedan HDMI priključak, dok su izlazni priključci četiri HDMI priključka. Ovaj uređaj podržava rezoluciju do 1080p@60Hz i dubinu boja od 36-bitova. Standardi koje podržava su HDMI 1.3. Za napajanje ovog uređaja potrebno je DC 5V@2A, a maksimalna potrošnja iznosi 1,5 W. EXTENDERI, DJELITELJI i KONVERTERI su kategorije proizvoda koje se često koriste u svijetu tehnologije i audio/video opreme. HDMI SPLITER 1/2 je uređaj koji spada u kategoriju DJELITELJI jer omogućuje dijeljenje HDMI signala na više uređaja. Ovaj uređaj može biti koristan u raznim situacijama, kao što su kućna zabava, konferencijske dvorane, učionice ili bilo koja druga situacija gdje je potrebno dijeliti HDMI signal na više uređaja. Uz HDMI SPLITER 1/2, korisnici mogu jednostavno i bez problema dijeliti HDMI signal na više uređaja bez gubitka kvalitete slike i zvuka. Ovaj uređaj je kompaktan i lagan, što ga čini idealnim za putovanja i prijenosne uređaje. Ukratko, HDMI SPLITER 1/2 je praktičan i koristan uređaj koji je idealan za dijeljenje HDMI signala na više uređaja. Uz ovaj uređaj, korisnici mogu jednostavno i bez problema dijeliti video i audio sadržaj na više uređaja bez gubitka kvalitete slike i zvuka. Saznajte više
  Normalna cijena 22,41 EUR Posebna cijena 19,50 EUR
 10. -13%
  KONVERTERI KONVERTER DC-DC 0312
  Rating:
  0%
  KONVERTER DC-DC 0312 je idealan za podešavanje DC napona. Ovaj konverter omogućuje maksimalni napon ulaza od 5-35V i maksimalni napon izlaza od 3-33V. Maksimalna struja ulaza iznosi 1A, dok se dodavanjem dodatnog hladnjaka može postići struja izlaza od 2A. Ovaj DC-DC konverter je savršen za korištenje u različitim ekstenderima, djeliteljima i konverterima. Saznajte više
  Normalna cijena 6,11 EUR Posebna cijena 5,31 EUR
 11. -13%
  KONVERTERI KONVERTER VS-AV02 VGA TO AV
  Rating:
  0%
  KONVERTER VS-AV02 VGA TO AV je idealan uređaj za pretvaranje VGA signala u AV format. Ovaj konverter podržava rezoluciju do 1280x1024 i može se napajati iz USB/PS2 porta ili ispravljača 220/5V. Podržava VIDEO, S-VIDEO i RGB izlaz te ima OSD status. Uz ovaj konverter, možete simultano prikazivati sadržaj na VGA monitoru i TV-u (video ili S-video). Dimenzije uređaja su 95(L)x55(W)x30(H)mm, a važno je napomenuti da radi isključivo na 5V. Adapteri za napajanje nisu uključeni u kompletu. KONVERTER VS-AV02 VGA TO AV je idealan za sve koji žele jednostavno i praktično rješenje za pretvaranje VGA signala u AV format. Saznajte više
  Normalna cijena 50,94 EUR Posebna cijena 44,31 EUR
 12. -13%
  KONVERTERI KONVERTER VS-AV01 AV TO VGA
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: KONVERTER VS-AV01 AV NA VGA KONVERTER VS-AV01 AV na VGA je uređaj koji omogućuje pretvaranje analognog AV signala u VGA signal. Ovaj konverter ima jedan video ulaz, jedan S-video ulaz i jedan VGA signal ulaz, te jedan VGA signal izlaz. Podržava signale VIDEO, S-VIDEO, CVBS i VGA, te PAL/NTSC standarde. Može podržati rezoluciju do 1280x1024, a ima funkcije prilagodbe svjetline i kontrasta. Uz to, ovaj konverter ima i daljinski upravljač, što omogućuje jednostavnije korištenje. Dimenzije su 101(L)x59(W)x25(H)mm, a radi isključivo na 5V. U kompletu dolaze adapteri za napajanje. Keywords: Saznajte više
  Normalna cijena 50,94 EUR Posebna cijena 44,31 EUR
 13. -13%
  KONVERTERI HDMI EXTENDER 30m
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: HDMI EXTENDER 30m je vrhunski proizvod iz kategorije EXTENDERI, DJELITELJI, KONVERTERI. Ovaj proizvod omogućuje vam da produžite HDMI signal do 30 metara, što je savršeno za postavljanje AV opreme u različitim dijelovima vašeg doma ili ureda. Ovaj HDMI extender dolazi s visokokvalitetnim materijalima i pouzdanim performansama. Ovaj proizvod je idealan za korisnike koji traže visokokvalitetan HDMI extender s dugim rasponom. Ovaj proizvod je jednostavan za instalaciju i korištenje. Sve što trebate učiniti je povezati HDMI izvor signala s predajnikom, a prijemnik s prikazom. Ovaj HDMI extender 30m je savršen za korisnike koji traže pouzdan i učinkovit način za proširenje HDMI signala na velike udaljenosti. Saznajte više
  Normalna cijena 50,94 EUR Posebna cijena 44,31 EUR
 14. -13%
  KONVERTERI IP+ANALOGNI TESTER
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: IP+ANALOGNI TESTER je idealan alat za testiranje IP i analogne kamere. Ovaj tester dolazi sa 7-inčnim IPS touch screenom i rezolucijom 1280*800, što vam omogućava da lako pregledate video zapise u 4K rezoluciji. Ovaj tester podržava H.265 i H.264 IP kamere, a također ima mogućnost testiranja 8MP kamera sa rezolucijom 3840 x 2160P pri 15 fps. Također, ovaj tester ima funkciju 4x zooma, video snimanja i reprodukcije, coaxial PTZ kontrole i OSD izbornika. Osim toga, ovaj tester ima 12VDC i 48V PoE izlaz za napajanje kamere, Wi-Fi funkciju za testiranje bežičnih kamera, CVBS loop test za koaksijalni kabel, UTP loop test za mrežni kabel, audio test i tragač kablova. Ovaj tester također ima HDMI ulaz i izlaz, kao i USB izlaz 5V2A za napajanje drugih uređaja. IP+ANALOGNI TESTER je neophodan alat za svakog profesionalca koji se bavi instalacijom i održavanjem IP i analogne kamere. Saznajte više
  Normalna cijena 662,19 EUR Posebna cijena 576,10 EUR
 15. -13%
  KONVERTERI MREŽNI HDMI EXTENDER 100m
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: MREŽNI HDMI EXTENDER 100m je uređaj namijenjen za produženje signala HDMI i USB ulaza do udaljenosti od 100 metara. Uz podršku HDMI 1.4 protokola, ovaj extender omogućuje prijenos video signala u različitim rezolucijama, uključujući 480i@60Hz, 480p@60Hz, 576i@50Hz, 576p@50Hz, 720p@50/60Hz, 1080i@50/60Hz i 1080p@50/60Hz. Uz jedan HDMI ulaz i dva USB ulaza, ovaj extender je idealan za produženje signala između računala, prijenosnih uređaja i drugih uređaja s HDMI i USB ulazima. S prijenosom signala do 100 metara, ovaj extender omogućuje fleksibilnost u postavljanju uređaja i pruža pouzdan prijenos signala. Ukratko, MREŽNI HDMI EXTENDER 100m je visokokvalitetan i pouzdan uređaj koji će zadovoljiti vaše potrebe za produženjem signala HDMI i USB ulaza na velike udaljenosti. Saznajte više
  Normalna cijena 160,96 EUR Posebna cijena 140,04 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 27

Stranica
po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža