DSC POWERSERIES PRO

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

9 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. DSC POWERSERIES PRO LCD TIPKOVNICA HS2LCDWFPRO8EE3
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: LCD tipkovnica HS2LCDWFPRO8EE3 je namijenjena upravljanju različitim sustavima i uređajima. Ova tipkovnica ima LCD zaslon koji omogućava brzo i jednostavno upravljanje, a također ima i brojne tipke koje su posebno dizajnirane za olakšano korištenje. Ova tipkovnica je izuzetno kvalitetna i izdržljiva te je idealna za upotrebu u različitim okruženjima. Uz HS2LCDWFPRO8EE3, upravljanje sustavima nikada nije bilo lakše i učinkovitije. Saznajte više
  356,25 EUR
 2. DSC POWERSERIES PRO ŽIČANO PROŠIRENJE ZONA HSM3408
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: ŽIČANO PROŠIRENJE ZONA HSM3408 je idealan izbor za sve koji žele proširiti svoju komunikacijsku zonu. Ovo proširenje omogućuje vam da povežete nekoliko uređaja i proširite svoju mrežu na veću udaljenost. Proširenje se jednostavno instalira i možete ga koristiti u različitim situacijama, poput kućne upotrebe, poslovnih prostora ili industrijskih postrojenja. Ovaj proizvod je savršen za sve koji žele poboljšati svoju komunikaciju i proširiti svoje mogućnosti. Ako tražite visokokvalitetno žičano proširenje, ŽIČANO PROŠIRENJE ZONA HSM3408 je pravi izbor za vas. Izrađen je od kvalitetnih materijala i ima dug vijek trajanja. Nabavite ga danas i uživajte u boljoj komunikaciji i većoj pokrivenosti vaše mreže. Saznajte više
  108,75 EUR
 3. DSC POWERSERIES PRO ALARMNA PLOČICA HS3032PCB
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: Alarmna pločica HS3032PCB je idealna za centralni nadzor sigurnosti vašeg doma ili poslovnog prostora. Ova pločica osigurava pouzdanu zaštitu vašeg objekta od provalnika i nepozvanih gostiju. Opremljena je najnovijom tehnologijom koja omogućuje brzo i precizno otkrivanje svih vrsta prijetnji. Također, lako se instalira i konfigurira, što znači da ćete lako moći upravljati sigurnošću svog objekta. Ova alarmna pločica HS3032PCB je izuzetno pouzdana i dugotrajna, što znači da ćete se moći osloniti na nju dugi niz godina. Ako tražite kvalitetnu alarmnu pločicu za centralni nadzor sigurnosti, ova je idealna za vas. Saznajte više
  418,75 EUR
 4. DSC POWERSERIES PRO ALARMNA PLOČICA HS3248PCB
  Rating:
  0%

  ALARMNA PLOČICA HS3248PCB

  ALARMNA PLOČICA HS3248BASEENG je centrala za alarme koja omogućuje Grade 3 sigurnost.

  • 8 zona na centrali
  • Proširivo do 248 zona
  • Max 32 particije
  • Max 128 bežičnih zona
  • PGM na centrali:4
  • Max niskonaponskih PGM (HSM2208):128
  • Max visokonaponskih PGM (HSM2204):16
  • GSM sučelje
  • 10MB/100MB/1GB ethernet sučelje

  Ova alarmna pločica je idealna za osiguravanje vašeg doma ili poslovnog prostora, sa širokim rasponom mogućnosti proširenja i fleksibilnosti u upravljanju sigurnosnim zonama.

  Saznajte više
  668,75 EUR
 5. DSC POWERSERIES PRO LCD TIPKOVNICA HS2LCDRFPRO8EE3
  Rating:
  0%
  HTML Opis proizvoda:

  LCD TIPKOVNICA HS2LCDRFPRO8EE3

  Ova LCD tipkovnica HS2LCDRFPRO8EE3 je savršen izbor za upravljanje vašim sigurnosnim sustavom. Opremljena je s podesivim pozadinskim osvjetljenjem i glasnoćom zujalice za udobnost korisnika.

  Globalno stanje particija omogućuje vam brz pregled vašeg sustava, a podržava do 128 žičanih ili bežičnih zona za maksimalnu fleksibilnost. Označavanje zona do 32 znaka i programibilni izbornik čine ovu tipkovnicu jednostavnom i intuitivnom za korištenje.

  Prikaz vanjske temperature preko PGx905 i ugrađen POWERG primopredajnik su još neke od korisnih značajki koje ova tipkovnica nudi. Tu su i 5 programibilnih funkcijskih tipki, tipke za paniku, požar ili hitnu medicinsku pomoć, ulazno/izlazni terminal i prednji istražnji tamper.

  Saznajte više
  275,00 EUR
 6. DSC POWERSERIES PRO LCD TIPKOVNICA HS2LCDPROEE3
  Rating:
  0%
  LCD TIPKOVNICA HS2LCDPROEE3 je vrhunski upravljač koji će vam omogućiti potpunu kontrolu nad vašim sustavom. Ova tipkovnica ima plavo pozadinsko osvjetljenje koje se može podesiti prema vašim željama, kao i glasnoću zujalice. Možete pratiti globalno stanje particija i podržava do 128 žičanih ili bežičnih zona. Programibilno označavanje od 32 znaka i programibilni izbornik su također dostupni. Tipke imaju bijelo osvjetljenje, a tipkovnica također ispisuje vanjsku temperaturu. Postoje i 5 programibilnih funkcijskih tipki za još veću kontrolu. Ova tipkovnica nudi intuitivno programiranje sata, ulazno/izlazni terminal, tipke za paniku u slučaju požara i hitne medicinske pomoći te tamper za zidno postavljanje. S ovom tipkovnicom, vaš će sustav biti u vašim rukama. Saznajte više
  211,25 EUR
 7. DSC POWERSERIES PRO KOMUNIKATOR 2G/3G 3G9080-EU
  Rating:
  0%

  KOMUNIKATOR 2G/3G 3G9080-EU

  KOMUNIKATOR 2G/3G 3G9080-EU je inovativni uređaj koji omogućuje brzu i stabilnu komunikaciju putem 2G i 3G mreže. Ovaj komunikator je dizajniran da zadovolji sve vaše potrebe vezane uz komunikaciju, bilo da se radi o privatnim ili poslovnim situacijama.

  Ovaj uređaj je kompatibilan s većinom mobilnih operatera u Europi, što vam omogućuje da ostanete povezani bez obzira na svoju lokaciju. Bez obzira trebate li slati poruke, obavljati pozive ili pristupiti internetu, KOMUNIKATOR 2G/3G 3G9080-EU će vam pružiti pouzdanu i kvalitetnu vezu.

  Njegova snažna baterija omogućuje dugotrajno korištenje bez potrebe za čestim punjenjem. Ovaj komunikator također dolazi s naprednim sigurnosnim značajkama, kao što su enkripcija podataka i mogućnost daljinskog zaključavanja uređaja. Vaša privatnost je na prvom mjestu.

  KOMUNIKATOR 2G/3G 3G9080-EU je kompaktan i lagan, što ga čini idealnim za nošenje sa sobom u torbici ili džepu. Njegov elegantan dizajn pristaje uz svaki stil i situaciju. Uz ovaj komunikator, bit ćete spremni za sve komunikacijske izazove koji vam se mogu pojaviti tijekom dana.

  Neovisno o tome jeste li poslovna osoba koja treba održavati profesionalne veze ili osoba koja želi ostati povezana s obitelji i prijateljima, KOMUNIKATOR 2G/3G 3G9080-EU je pravi izbor za vas. Uživajte u brzoj, stabilnoj i sigurnoj komunikaciji s ovim iznimnim uređajem.

  Saznajte više
  275,00 EUR
 8. DSC POWERSERIES PRO Dodatno napajajnje 12 VDC, 2 Ah HSM3204CXPCB
  Rating:
  0%
  Product Description

  Dodatno napajanje 12 VDC, 2 Ah HSM3204CXPCB

  Ovo dodatno napajanje HSM3204CXPCB je idealno za razne elektroničke uređaje koji zahtijevaju konstantan izvor napajanja. Sa svojim 12 VDC izlazom i kapacitetom od 2 Ah, omogućuje stabilno napajanje vaših uređaja.

  Ovaj proizvod je visokokvalitetan i pouzdan, izrađen od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i sigurnost. Bez obzira jeste li profesionalac ili hobist, ovo napajanje će zadovoljiti vaše potrebe.

  Ima kompaktan dizajn, što ga čini praktičnim za upotrebu u raznim prostorima. Može se jednostavno montirati i povezati na vaše elektroničke uređaje.

  Napajanje dolazi bez cijene, veličine i informacija o materijalu. Za više detalja, molimo pogledajte tehničke specifikacije proizvoda.

  Saznajte više
  243,75 EUR
 9. DSC POWERSERIES PRO Dodatno napajajnje 12VDC, 3 Ah HSM3305PCB
  Rating:
  0%
  Dodatno napajanje 12VDC, 3 Ah HSM3305PCB

  Dodatno napajanje 12VDC, 3 Ah HSM3305PCB

  Ovo dodatno napajanje HSM3305PCB pruža pouzdano i stabilno napajanje za vaše elektroničke uređaje. Sa svojim izlaznim naponom od 12VDC i kapacitetom baterije od 3 Ah, ovo napajanje je idealno za razne elektroničke projekte i uređaje.

  Njegova kompaktna veličina i visoka učinkovitost čine ga pogodnim za upotrebu u raznim situacijama. Bilo da ga koristite za napajanje malih elektroničkih uređaja ili za podršku većim projektima, HSM3305PCB napajanje će ispuniti vaše potrebe.

  Ovaj proizvod dolazi bez cijene, veličine i materijala. Za više informacija o tome, molimo obratite se našem timu podrške.

  Saznajte više
  275,00 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

9 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža