SNIMAČI ACUSENSE

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 16

Stranica
po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7116NXI-K1
  Rating:
  0%
  Advanced digital video recorder DS-7116NXI-K1 offers top-notch video recording and playback capabilities. Featuring cutting-edge technology and user-friendly interface, this device ensures seamless surveillance for your security needs. With a competitive pricing of 250,00 EUR, it's a cost-effective solution for high-quality video monitoring in the ITVideo and HikVision-Hrvatska categories. Saznajte više
  312,50 EUR
 2. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7104NXI-K1/4P
  Rating:
  0%
  This advanced digital video recorder, the DS-7104NXI-K1/4P, offers top-notch surveillance capabilities. With AcuSense technology, it provides accurate detection of security threats. The system comes equipped with essential features for efficient monitoring and recording. Get superior surveillance performance at a great value with the DS-7104NXI-K1/4P. Saznajte više
  362,50 EUR
 3. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ HWN-4216MH-16P
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ HWN-4216MH-16P Saznajte više
  362,50 EUR
 4. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7716NXI-K4
  Rating:
  0%
  This state-of-the-art DS-7716NXI-K4 digital video recorder is a top choice for advanced security needs. With cutting-edge technology and reliable performance, this recorder ensures seamless recording and playback of high-quality video footage. Benefit from its advanced features and easy integration, priced competitively at 670,00 EUR. Saznajte više
  837,50 EUR
 5. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7732NXI-K4
  Rating:
  0%

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7732NXI-K4

  MREŽNA OPREMA - SNIMAČI ACUSENSE

  Opis proizvoda: Digitalni video snimač DS-7732NXI-K4 je visokokvalitetan uređaj koji omogućuje snimanje i reprodukciju video materijala. Ovaj snimač je posebno dizajniran za korištenje u mrežnim sustavima i podržava napredne ACUSENSE funkcionalnosti.

  DS-7732NXI-K4 ima mogućnost povezivanja s više kamera, što ga čini idealnim rješenjem za nadzor velikih područja. Uz podršku za visoku razlučivost, ovaj snimač osigurava jasan i detaljan prikaz snimljenog materijala.

  ACUSENSE tehnologija omogućuje precizno detektiranje i filtriranje lažnih alarma, što smanjuje nepotrebne obavijesti i povećava učinkovitost nadzornog sustava. Ovaj snimač također podržava napredne značajke kao što su pametno pretraživanje i reprodukcija, alarmni izlazi i daljinsko upravljanje putem mobilnih uređaja.

  DS-7732NXI-K4 je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Uz jednostavno sučelje i intuitivne kontrole, ovaj snimač je jednostavan za instalaciju i upotrebu.

  Uključeni dodaci: Snimač DS-7732NXI-K4, napajanje, mrežni kabel, korisnički priručnik.

  Saznajte više
  1.087,50 EUR
 6. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P

  MREŽNA OPREMA - SNIMAČI ACUSENSE

  Opis proizvoda:

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P je visokokvalitetan digitalni snimač namijenjen za video nadzor i sigurnost. Ovaj snimač je dio mrežne opreme i pripada kategoriji snimača ACUSENSE.

  Karakteristike:

  • Podržava snimanje video zapisa u visokoj rezoluciji
  • Ima kapacitet za pohranu velike količine video materijala
  • Praktičan i jednostavan za korištenje
  • Integrirane funkcije za detekciju pokreta i upozorenja
  • Mogućnost daljinskog pristupa i pregleda snimaka putem interneta
  • Podržava ACUSENSE tehnologiju za precizno prepoznavanje objekata i smanjenje lažnih upozorenja

  Sadržaj paketa:

  • 1 x DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P
  • 1 x Napajanje
  • 1 x Mrežni kabel
  • 1 x Korisnički priručnik

  Napomena:

  Cijena, veličina i materijal nisu navedeni u ovom opisu. Za dodatne informacije o cijeni, veličini i materijalu, molimo obratite se našem timu za podršku.

  Saznajte više
  1.031,25 EUR
 7. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P

  Podkategorija: MREŽNA OPREMA

  Podkategorija 2: SNIMAČI ACUSENSE

  Opis proizvoda: DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P je visokokvalitetan digitalni snimač koji omogućuje snimanje i reprodukciju videosadržaja. Ovaj snimač je posebno dizajniran za korisnike koji zahtijevaju visoku rezoluciju i pouzdanost. Snimač je opremljen naprednim tehničkim karakteristikama, uključujući podršku za mrežnu opremu i funkciju AcuSense. Mrežna oprema omogućuje povezivanje sa drugim uređajima putem interneta, što omogućuje udaljeni pristup i upravljanje snimačem. Funkcija AcuSense koristi naprednu tehnologiju prepoznavanja objekata kako bi filtrirala lažne alarme i omogućila precizno prepoznavanje i snimanje samo bitnih događaja. DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1/8P je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Napomena: Cijena, veličina i materijal nisu navedeni u ovom opisu. Molimo provjerite ostale informacije ili kontaktirajte našu službu za korisnike za dodatne detalje.

  Saznajte više
  606,25 EUR
 8. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NXI-K2
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NXI-K2

  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NXI-K2

  Podkategorija: MREŽNA OPREMA

  Podkategorija 2: SNIMAČI ACUSENSE

  Ovaj digitalni video snimač DS-7632NXI-K2 je izuzetno moćan uređaj koji vam omogućava snimanje i upravljanje video nadzorom na visokoj razini. Sa svojim naprednim funkcijama, ovaj snimač je idealan za profesionalne sigurnosne sustave.

  Snimač podržava mrežnu opremu, što znači da je moguće povezivanje s drugim uređajima putem mreže za daljinsko nadgledanje i upravljanje. Također podržava snimače ACUSENSE, što omogućava precizno i pouzdano otkrivanje događaja smanjujući lažne alarme.

  Ovaj digitalni video snimač je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost uređaja. Svojim kompaktnim dizajnom, lako se uklapa u bilo koju sigurnosnu postavu.

  Uz DS-7632NXI-K2, imate mogućnost snimanja i reprodukcije video materijala visoke rezolucije, pružajući vam jasnu sliku i detalje. Ovaj snimač također podržava razne napredne funkcije kao što su daljinsko upravljanje, alarmi i mnoge druge.

  Bilo da vam je potrebna sigurnosna oprema za vaš dom, ured ili bilo koju drugu lokaciju, DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7632NXI-K2 je pouzdan izbor koji će vam pružiti visoku razinu sigurnosti i nadzora.

  Saznajte više
  743,75 EUR
 9. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2 Digitalni video snimač DS-7616NXI-K2 je idealan alat za snimanje i nadzor vašeg doma ili poslovanja. Sa svojom AcuSense tehnologijom, ovaj snimač je sposoban prepoznati ljudske i vozne objekte, što značajno smanjuje lažne alarme i omogućuje vam brzo pretraživanje videozapisa. Ovaj snimač ima kapacitet za 16 kanala i dolazi sa 2 SATA priključka za tvrde diskove, što vam omogućuje dugotrajno snimanje. Također, ovaj snimač ima izlaze za HDMI i VGA, što vam omogućuje prikaz videozapisa na više monitora. DS-7616NXI-K2 također ima funkcije kao što su podrška za H.265+ video kompresiju, koja vam omogućava uštedu prostora na tvrdom disku, podrška za PTZ kontrolu, i mogućnost udaljenog pristupa putem pametnog telefona ili računala. Ukratko, digitalni video snimač DS-7616NXI-K2 je pouzdan i jednostavan za upotrebu, te će vam pružiti sve što vam je potrebno za nadzor vašeg doma ili poslovanja. Saznajte više
  450,00 EUR
 10. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-K1
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: Digitalni video snimač DS-7608NXI-K1 je napredni uređaj iz kategorije snimača AcuSense. Ovaj snimač ima sposobnost prepoznavanja ljudi i vozila te u stvarnom vremenu upozorava korisnika na ulazak u područje koje je definirano kao zabranjeno. DS-7608NXI-K1 ima kapacitet za osam kanala i podržava različite video formate. Osim toga, ovaj snimač ima mogućnost snimanja u visokoj razlučivosti i podržava različite vrste mrežnih protokola. Ovaj digitalni video snimač ima i niz drugih korisnih funkcija, poput mogućnosti snimanja u različitim načinima, podršku za različite vrste kamera, kao i mogućnost daljinskog upravljanja putem mobilnih uređaja. DS-7608NXI-K1 je idealan za nadzor i zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora. Zahvaljujući svojim naprednim funkcijama i sposobnostima, ovaj snimač pruža visoku razinu sigurnosti i pouzdanosti. Saznajte više
  325,00 EUR
 11. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7604NXI-K1
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7604NXI-K1 je vrhunski uređaj za snimanje videozapisa koji će vam pomoći u nadzoru vašeg doma ili poslovnog prostora. Ovaj snimač opremljen je najnovijom tehnologijom AcuSense, koja omogućuje precizno prepoznavanje ljudskih i vozila, što znači da će vas upozoriti samo kada se dogodi nešto važno. DS-7604NXI-K1 nudi četiri kanala za snimanje i podržava do 8 MP rezolucije, što znači da će vaši videozapisi biti jasni i detaljni. Ovaj snimač također ima napredne značajke kao što su H.265+ kompresija, koja vam omogućuje da uštedite prostor na tvrdom disku, te podršku za razne aplikacije za mobilne uređaje. Uz DS-7604NXI-K1, možete biti sigurni da je vaš dom ili poslovni prostor u sigurnim rukama. Saznajte više
  300,00 EUR
 12. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-I2/S
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7608NXI-I2/S je visokokvalitetan uređaj koji podržava do 8 IP video ulaza. Ovaj snimač je sposoban da podrži kamere do 12MP i ima ANR tehnologiju, što omogućava kontinuirano snimanje čak i u slučaju prekida mreže. Također, ovaj uređaj ima VCA događaje, Alarm ulaz/izlaz, 2 SATA sučelja do 8 TB za svaki pojedini HDD, filtriranje lažnih alarma i HDMI, VGA, CVBS izlaz. Snimač ima bandwith snimanja od 80Mbps, a također ima i dvosmjerni audio ulaz (1-ch RCA). Video kompresija je H.265/H.265+/H.264/H.264+, a rezolucija snimanja i playbacka je 12 MP/8 MP/6 MP/5 MP/4 MP/3 MP/1080p/UXG. Ovaj snimač je idealan za upotrebu u raznim situacijama, kao što su poslovni prostori, domovi, radionice, itd. Saznajte više
  743,75 EUR
 13. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-I2/S
  Rating:
  0%
  Opis proizvoda: DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-I2/S je vrhunski snimač s 16 IP video ulaza koji podržava kamere do 12MP. Opremljen je ANR tehnologijom, VCA događajima, alarm ulazom/izlazom, 2 SATA sučeljima do 10TB za svaki pojedini HDD, filtriranjem lažnih alarma te perimeter protection 4ch funkcijom. Također, ima Face recognition - 1ch za video, 4ch za usporedbu slika lica, HDMI, VGA i CVBS izlaz. Bandwith snimanja je 160Mbps, a ima i dvosmjerni audio ulaz 1-ch RCA (2.0Vp-p, 1kΩ). Video kompresija je H.265/H.265+/H.264/H.264+. Ovaj snimač je idealan za sigurnosne sustave u poslovnim i privatnim prostorima. Saznajte više
  825,00 EUR
 14. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7716NXI-I4/S
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7716NXI-I4/S je vrhunski proizvod iz kategorije SNIMAČI ACUSENSE. Ovaj video snimač ima IP video ulaz sa 16 kanala i podržava kamere do 12MP. ANR tehnologija omogućava kontinuirano snimanje čak i kada se gube mrežne veze. Također, ovaj snimač ima VCA događaje, alarm ulaz/izlaz, 4 SATA sučelja do 8 TB za svaki pojedini HDD i filtriranje lažnih alarma. DS-7716NXI-I4/S ima HDMI, VGA i CVBS izlaze, a bandwidth snimanja iznosi 200Mbps. Dvosmjerni audio ulaz na ovom snimaču je 1-ch RCA (2.0Vp-p, 1kΩ). Video kompresija je H.265/H.265+/H.264/H.264+. Rezolucija snimanja i playbacka iznosi 12 MP/8 MP/6 MP/5 MP/4 MP/3 MP/1080p/U. Ovaj digitalni video snimač je idealan za nadzor i sigurnost u različitim okruženjima, uključujući domove, poslovne prostore i javne ustanove. DS-7716NXI-I4/S je pouzdan, jednostavan za korištenje i pružit će vam visokokvalitetne snimke koje će vam pomoći u otkrivanju i sprečavanju neželjenih događaja. Saznajte više
  1.356,25 EUR
 15. SNIMAČI ACUSENSE DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7732NXI-I4/S
  Rating:
  0%
  DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7732NXI-I4/S je vrhunski proizvod iz kategorije SNIMAČI ACUSENSE. Ovaj digitalni video snimač ima impresivne karakteristike kao što su podrška za 32 IP video ulaza, podrška za kamere do 12MP, ANR tehnologija, VCA događaji, Alarm ulaz/izlaz, filtriranje lažnih alarma, perimeter protection 4ch, Face recognition - 1ch za video, 4ch za usporedbu slika lica, 2x HDMI, VGA, CVBS izlaz i 4 SATA sučelja do 8 TB za svaki pojedini HDD10. Ovaj snimač također ima impresivnu bandwith snimanja od 256Mbps i dvosmjerni audio ulaz za 1-ch RCA (2.0Vp-p, 1kΩ). Video kompresija je podržana u obliku H.265/H.265+/H.264/H.264+. Ukoliko tražite vrhunski digitalni video snimač, DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7732NXI-I4/S je pravi izbor za Vas. Saznajte više
  1.543,75 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

Proizvodi 1-15 od 16

Stranica
po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža