ŽIČANI DETEKTOR POPLAVE

ŽIČANI DETEKTOR POPLAVE

DETEKTOR PLINA GN METAN

DETEKTOR PLINA GN METAN

PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTOR PLINA METAN/BUTAN za

32,38 EUR

Detektor plina METAN/BUTAN je idealan za otkrivanje plina u zatvorenim prostorima. Radi na 12V DC napajanje, a uzorkovanje se vrši prirodnom difuzijom. Detektor ima vizualno i zvučno upozorenje (>=70dB) te vrijeme odziva manje od 30 sekundi. Preset alarma je 10% LEL, a zaštita je osigurana s IP 42. Potrošnja je manja od 1.5W, a radna temperatura od 0-55°C. Dimenzije su 48*104mm, a težina je 200g. Ovaj detektor je vrlo praktičan i koristan za sigurnost u vašem domu ili poslovnom prostoru.

Dostupnost: Dostupno
SKU
01826
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
DETEKTOR PLINA GN Butan Detektor butana, 12V DC Uzorkovanje prirodnom difuzijom Vizualno i zvučno upozorenje (>=70dB) Vrijeme odziva:

Detalji
Težina kg 0.225000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root PROTUPROVALA
subcategory1 PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI
subcategory2 DETEKTORI
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 00:00:00
Napišite recenziju
Recenzirate:PROTUPROVALA OSTALI PROIZVOĐAČI DETEKTOR PLINA METAN/BUTAN za
Vaša ocjena
Detektor plina metana/butana je vrlo koristan uređaj koji može biti od velike pomoći u različitim situacijama. Ovisno o vašim potrebama, ovaj uređaj može biti vrlo koristan za otkrivanje prisutnosti plina u zatvorenim prostorima, kao što su kuće, apartmani, uredi ili industrijske zgrade. Kada tražite detektor plina metana/butana, važno je obratiti pažnju na nekoliko ključnih značajki. Prvo, uređaj treba biti jednostavan za upotrebu i pružiti brze i precizne rezultate. Također, važno je da ima dovoljno osjetljivosti za otkrivanje plina u svim uvjetima. Druga važna značajka je pouzdanost. Detektor plina mora biti izrađen od visokokvalitetnih materijala i mora biti izdržljiv i otporan na habanje. Također, uređaj bi trebao biti jednostavan za održavanje i pružiti dugotrajnu upotrebu. Treća važna značajka je mogućnost prilagodbe. Detektor plina bi trebao imati mogućnost prilagođavanja osjetljivosti prema vašim potrebama, kao i prilagodbu na različite vrste plina. Četvrta važna značajka je sigurnost. Detektor plina bi trebao imati funkciju automatskog isključivanja kako bi se spriječila opasnost od eksplozije ili požara. Konačno, peti važan faktor je cijena. Detektor plina metana/butana bi trebao biti dostupan po razumnoj cijeni, ali ne bi smjeli žrtvovati kvalitetu zbog niže cijene. S obzirom na sve navedeno, preporučujemo kupnju detektora plina metana/butana koji ispunjava sve ove značajke. To će vam osigurati sigurnost i pouzdanost u otkrivanju prisutnosti plina u vašem domu ili radnom okruženju.
Detektor plina METAN/BUTAN je visokokvalitetan uređaj koji pruža pouzdanu zaštitu od opasnih plinova u prostorijama. Ovaj detektor koristi uzorkovanje prirodnom difuzijom kako bi pravovremeno detektirao prisutnost metana i butana u zraku. Jedna od ključnih značajki ovog uređaja je vizualno i zvučno upozorenje koje se aktivira kada koncentracija plina prelazi sigurnu granicu. Snažni zvučni signal od minimalno 70 dB osigurava da će korisnik odmah primijetiti alarm i poduzeti potrebne mjere opreza. Također, uređaj ima vrlo brzo vrijeme odziva od maksimalno 30 sekundi, što omogućuje trenutno reagiranje u slučaju curenja plina. Preset alarma na ovom detektoru postavljen je na 10% LEL (donja eksplozivna granica), što znači da će uređaj detektirati čak i niske koncentracije plina i upozoriti korisnika na potencijalnu opasnost. Detektor plina METAN/BUTAN ima IP 42 zaštitu, što ga čini otpornim na prašinu i vlagu, te ga čini pogodnim za upotrebu u različitim uvjetima. Potrošnja ovog uređaja iznosi manje od 1,5 W, što ga čini energetski učinkovitim. Radna temperatura uređaja je od 0 do 55°C, što znači da se može koristiti u širokom rasponu okružujućih temperatura. Dimenzije detektora su 48*104 mm, a težina je oko 200 g. Ove dimenzije čine uređaj kompaktnim i lako prenosivim, tako da se može lako instalirati na različitim mjestima. Detektor plina METAN/BUTAN je izuzetno koristan uređaj koji pruža pouzdanu zaštitu od opasnih plinova. Njegove značajke poput vizualnog i zvučnog upozorenja, brzog vremena odziva i otpornosti na vanjske uvjete čine ga idealnim izborom za domove, apartmane, hotele, restorane i druge prostorije gdje postoji mogućnost curenja plina. Ovaj detektor plina pruža sigurnost i mir uma korisnicima, te je stoga preporučljiv za svakoga tko želi osigurati sigurnost svojih prostorija od potencijalnih opasnosti plina.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
Pima LED tipkovnica RXN 400 RFID
Pima LED tipkovnica RXN 400 RFID
127,05 EUR
Samo na upit
DEEP BASE
DEEP BASE
3,31 EUR
Presidio HD NVR4 IP VIDEO SNIMAČ
Presidio HD NVR4 IP VIDEO SNIMAČ
128,70 EUR
Samo na upit
BATERIJA ZA SR-740
BATERIJA ZA SR-740
Normalna cijena 43,81 EUR Posebna cijena 38,11 EUR
ZIDNI NOSAČ L50
ZIDNI NOSAČ L50
Normalna cijena 14,26 EUR Posebna cijena 12,41 EUR
ALARMNI KOMPLET KYO 32
ALARMNI KOMPLET KYO 32
269,59 EUR
Samo na upit
PROČIŠĆIVAČ ZRAKA CS-EB350A
PROČIŠĆIVAČ ZRAKA CS-EB350A
Normalna cijena 193,56 EUR Posebna cijena 168,40 EUR
BAQ15T12 NAPAJANJE 1,5A
BAQ15T12 NAPAJANJE 1,5A
35,69 EUR
VANJSKA JEDINICA DS-KV8213-WME1 305302346
VANJSKA JEDINICA DS-KV8213-WME1 305302346
400,00 EUR
SD MICRO 128GB Surveillance High-End
SD MICRO 128GB Surveillance High-End
Normalna cijena 71,31 EUR Posebna cijena 62,04 EUR
WI-FI KONTROLA PRISTUPA S PORTAFONOM SPW1
WI-FI KONTROLA PRISTUPA S PORTAFONOM SPW1
206,25 EUR
DS-KH6320-LE1 bijeli
DS-KH6320-LE1 bijeli
212,50 EUR
KAMERA DS-2CD2347G2-LU(2.8mm)
KAMERA DS-2CD2347G2-LU(2.8mm)
425,00 EUR
DS-PI-D100 IC BARIJERA
DS-PI-D100 IC BARIJERA
132,50 EUR