ALARMNA CENTRALA WP8360

ALARMNA CENTRALA WP8360

DS-19K00-B(16RF)

DS-19K00-B(16RF)

PROTUPROVALA BEŽIČNA TIPKOVNICA WK241 PG po cijeni 65,55 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 148,75 EUR Posebna cijena 74,38 EUR

Kategorije: PROTUPROVALA Proizvođač: / Naziv proizvoda: BEŽIČNA TIPKOVNICA WK241 PG Opis: Ova bežična tipkovnica WK241 PG je savršeno rješenje za sve koji traže praktičan i funkcionalan način za zaštitu svojih domova ili ureda od provalnika. Opremljena je s 104 tipke, uključujući i numerički dio, što omogućuje jednostavno korištenje i brzo upisivanje teksta. Osim toga, tipkovnica je izrađena od kvalitetnih materijala koji joj osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost. Jednostavna instalacija i bežično povezivanje s vašim sustavom omogućuju vam da brzo i jednostavno postavite ovu tipkovnicu bilo gdje u vašem domu ili uredu. Također, ova tipkovnica je opremljena s LED svjetlima koja pokazuju status povezivanja i stanje baterije, što vam omogućuje da je uvijek imate pod kontrolom. Uz visoku razinu sigurnosti i jednostavnost korištenja, ova bežična tipkovnica WK241 PG je idealan izbor za sve koji žele osigurati svoj dom ili ured od provalnika. Uz nju, možete biti sigurni da ste odabrali kvalitetan proizvod koji će vam pružiti dugotrajnu i pouzdanu zaštitu.

Dostupnost: Dostupno
SKU
10279
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Ova bežična tipkovnica WK241 PG je savršeno rješenje za sve koji traže praktičan i funkcionalan način za zaštitu svojih domova ili ureda od provalnika. Opremljena je s 104 tipke, uključujući i numerički dio, što omogućuje jednostavno korištenje i brzo upisivanje teksta. Osim toga, tipkovnica je izrađena od kvalitetnih materijala koji joj osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost. Jednostavna instalacija i bežično povezivanje s vašim sustavom omogućuju vam da brzo i jednostavno postavite ovu tipkovnicu bilo gdje u vašem domu ili uredu. Također, ova tipkovnica je opremljena s LED svjetlima koja pokazuju status povezivanja i stanje baterije, što vam omogućuje da je uvijek imate pod kontrolom. Uz visoku razinu sigurnosti i jednostavnost korištenja, ova bežična tipkovnica WK241 PG je idealan izbor za sve koji žele osigurati svoj dom ili ured od provalnika. Uz nju, možete biti sigurni da ste odabrali kvalitetan proizvod koji će vam pružiti dugotrajnu i pouzdanu zaštitu.

Detalji
Težina kg 0.240000
Is Featured Da
Proizvodac DSC
categ_Import_Root RASPRODAJA
subcategory1 PROTUPROVALA
Napišite recenziju
Recenzirate:PROTUPROVALA BEŽIČNA TIPKOVNICA WK241 PG po cijeni 65,55 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
Bežična tipkovnica WK241 PG je vrlo kvalitetan proizvod koji bi svakako trebao biti u razmatranju prilikom odabira željene tipkovnice. Ova tipkovnica ima nekoliko istaknutih karakteristika koje je čine vrlo atraktivnom za kupnju. Prva karakteristika je bežična povezivost, što znači da se može koristiti bez potrebe za žicama i kablovima. Ovo je vrlo praktično i olakšava korištenje tipkovnice. Druga karakteristika je njen elegantan i moderni dizajn. Ova tipkovnica ima vrlo profinjen izgled koji će se svidjeti svima koji traže moderni i kvalitetni proizvod. Treća karakteristika je njeni tih i udobni tipkovi. Ova tipkovnica ima vrlo ugodne tipke koje se lako pritišću, a istovremeno su dovoljno tihe da ne smetaju drugima u okolini. Četvrta karakteristika je dugotrajna baterija. Ova tipkovnica dolazi s dugotrajnom baterijom koja omogućuje nekoliko mjeseci korištenja bez potrebe za punjenjem. Peta karakteristika je njeni dodatni gumbi za brzo i jednostavno korištenje. Ova tipkovnica ima nekoliko dodatnih gumba koji će olakšati korištenje raznih funkcija i programa. Sve u svemu, bežična tipkovnica WK241 PG je vrlo kvalitetan proizvod koji bi svakako trebao biti u razmatranju prilikom odabira željene tipkovnice. Sa svojim brojnim karakteristikama, ova tipkovnica će biti vrlo korisna i praktična za svakodnevno korištenje.
Bežična tipkovnica WK241 PG je savršeno rješenje za sve koji traže praktičan i funkcionalan način za zaštitu svojih domova ili ureda od provalnika. Opremljena je s 104 tipke, uključujući i numerički dio, što omogućuje jednostavno korištenje i brzo upisivanje teksta. Osim toga, tipkovnica je izrađena od kvalitetnih materijala koji joj osiguravaju dugotrajnost i izdržljivost. Jednostavna instalacija i bežično povezivanje s vašim sustavom omogućuju vam da brzo i jednostavno postavite ovu tipkovnicu bilo gdje u vašem domu ili uredu. Također, ova tipkovnica je opremljena s LED svjetlima koja pokazuju status povezivanja i stanje baterije, što vam omogućuje da je uvijek imate pod kontrolom. Uz visoku razinu sigurnosti i jednostavnost korištenja, ova bežična tipkovnica WK241 PG je idealan izbor za sve koji žele osigurati svoj dom ili ured od provalnika. Uz nju, možete biti sigurni da ste odabrali kvalitetan proizvod koji će vam pružiti dugotrajnu i pouzdanu zaštitu. Bez obzira na to jeste li kod kuće ili na poslu, ova tipkovnica će vam omogućiti da brzo i učinkovito upravljate svojim sigurnosnim sustavom. Dizajn tipkovnice je moderan i estetski privlačan, što ju čini savršenim dodatkom za bilo koji prostor. Njezina bežična veza omogućuje vam fleksibilnost i slobodu kretanja, bez potrebe za ometanjem kablova. Osim toga, njena kompaktna veličina omogućuje vam da je lako prenosite i postavite na željeno mjesto. Bežična tipkovnica WK241 PG također je iznimno intuitivna za korištenje. Sve tipke su dovoljno prostrane i osjetljive na dodir, što omogućuje precizno i brzo upravljanje. Njezina ergonomska konstrukcija osigurava udobnost prilikom korištenja, bez obzira na to koliko dugo tipkate. Uz sve ove značajke, ova bežična tipkovnica pruža izvanrednu vrijednost za svoju cijenu. S obzirom na njenu kvalitetu izrade i funkcionalnost, možete biti sigurni da ćete dobiti proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe i pružiti vam dugotrajnu i pouzdanu zaštitu. Ukratko, bežična tipkovnica WK241 PG je praktično i funkcionalno rješenje za zaštitu vašeg doma ili ureda. S visokom razinom sigurnosti, jednostavnom instalacijom i intuitivnim korištenjem, ova tipkovnica pruža iznimnu vrijednost za svoju cijenu. Bez obzira na to jeste li kod kuće ili na poslu, možete biti sigurni da će ova tipkovnica pružiti pouzdanu zaštitu i udobnost.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
KAMERA DS-2CD2647G2-LZS (3.6-9mm)
KAMERA DS-2CD2647G2-LZS (3.6-9mm)
Normalna cijena 766,19 EUR Posebna cijena 383,10 EUR
DS-PD1-MC-RS
DS-PD1-MC-RS
Normalna cijena 14,95 EUR Posebna cijena 7,48 EUR
HWN-4216MH
HWN-4216MH
Normalna cijena 272,84 EUR Posebna cijena 136,43 EUR
KAMERA DS-2CD6445G1-30 (2.8mm)
KAMERA DS-2CD6445G1-30 (2.8mm)
Normalna cijena 560,63 EUR Posebna cijena 280,31 EUR
Vanjska Jedinica P2WVP-12
Vanjska Jedinica P2WVP-12
Normalna cijena 198,09 EUR Posebna cijena 99,05 EUR
Portafon 2-Wire Vanjska Jedinica 8 Tipki P2WV-8
Portafon 2-Wire Vanjska Jedinica 8 Tipki P2WV-8
Normalna cijena 179,40 EUR Posebna cijena 89,70 EUR
ENICOM KOMUNIKATOR
ENICOM KOMUNIKATOR
Normalna cijena 328,90 EUR Posebna cijena 164,45 EUR
NOSAČ KAMERE DS-1331HZ-R
NOSAČ KAMERE DS-1331HZ-R
Normalna cijena 534,46 EUR Posebna cijena 267,24 EUR
TIPKOVNICA DS-PK1-LRT-HWE
TIPKOVNICA DS-PK1-LRT-HWE
Normalna cijena 175,66 EUR Posebna cijena 87,84 EUR
RFID EM ČITAČ AR20
RFID EM ČITAČ AR20
Normalna cijena 39,61 EUR Posebna cijena 19,81 EUR
KOMPLET 2-WIRE VANJSKA FISHEYE RFID JEDINICA 3 TIPKE + 3x UNUTARNJA JEDINICA 7" + 6x TAG
KOMPLET 2-WIRE VANJSKA FISHEYE RFID JEDINICA 3 TIPKE + 3x UNUTARNJA JEDINICA 7" + 6x TAG
Normalna cijena 792,35 EUR Posebna cijena 396,18 EUR
KAMERA DS-2CD2186G2-I 2,8 mm
KAMERA DS-2CD2186G2-I 2,8 mm
Normalna cijena 482,14 EUR Posebna cijena 241,08 EUR
MIFARE NFC ČITAČ
MIFARE NFC ČITAČ
Normalna cijena 52,14 EUR Posebna cijena 26,08 EUR
PROMASK
PROMASK
Normalna cijena 24,85 EUR Posebna cijena 12,43 EUR
SWITCH GIGABITNI 4 SFP FIBER i 2 RJ45
SWITCH GIGABITNI 4 SFP FIBER i 2 RJ45
Normalna cijena 343,85 EUR Posebna cijena 171,93 EUR