POJAČALO KP-240M

POJAČALO KP-240M

POJAČALO KP-60E

POJAČALO KP-60E

POJAČALA POJAČALO KP-120E po cijeni

306,25 EUR
POJAČALO KP-120E

POJAČALO KP-120E

Stolno razglasno pojačalo s MP3 reproduktorom, Tunerom i bluetooth-om, snage je 120W. Idealno je za škole, super markete, banke, hotele; za puštanje muzike u pozadini ili glasovnih obavijesti. Ovo je sve u jedan rješenje s dva ulaza, pretpojačalom i pojačalom snage s miksetom u jednom kućištu. Ekonomsko pojačalo visokih performansi.

Integrirana su dva audio izvora, te Mic1 (XLR) i Mic/Line ulaz 2 i 3 (6,3mm), dva linijska ulaza, jedan Telefonski ulaz i jedan linijski izlaz. Mic1 je VOX s najvišim prioritetom osim Telefonskog ulaza. Jedan USB i jedan SD utor na prednjem panelu radi jednostavnosti korištenja. Pojačalo je dizajnirano s potpunom zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja ili visoke temperature, kako bi se spriječila oštećenja.

Svojstva

  • Stolno pojačalo snage s reproduktorom.
  • Izlaza snaga 120W.
  • 100V, 70V i 4-16? zvučnički izlazi.
  • MP3 reproduktor USB/SD utorima na prednjem panelu, FM radio i Bluetooth.
  • Daljinski upravljač u kompletu.
  • LED indikatori.
Dostupnost: Dostupno
SKU
11020
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Stolno razglasno pojačalo s MP3 reproduktorom, Tunerom i bluetooth-om, snage je 120W. Idealno je za škole, super markete, banke, hotele; za puštanje muzike u pozadini ili glasovnih obavijesti. Ovo je sve u jedan rješenje s dva ulaza, pretpojačalom i pojačalom snage s miksetom u jednom kućištu. Ekonomsko pojačalo visokih performansi. Integrirana su dva audio izvora, te Mic1 (XLR) i Mic/Line ulaz 2 i 3 (6,3mm), dva linijska ulaza, jedan Telefonski ulaz i jedan linijski izlaz. Mic1 je VOX s najvišim prioritetom osim Telefonskog ulaza. Jedan USB i jedan SD utor na prednjem panelu radi jednostavnosti korištenja. Pojačalo je dizajnirano s potpunom zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja ili visoke temperature, kako bi se spriječila oštećenja. Svojstva • Stolno pojačalo snage s reproduktorom. • Izlaza snaga 120W. • 100V, 70V i 4-16? zvučnički izlazi . • MP3 reproduktor USB/SD utorima na prednjem panelu, FM radio i Bluetooth. • Daljinski upravljač u kompletu. • LED indikatori za napajanje, klipanje zvuka, proradu zaštite i postojanje signala na ulazu. • MIC 1-3, linijski ulazi 1-2 i telefonski ulaz. Mic1 je balansiran XLR ulaz s fantomskim napajanjem na stražnjem panelu. • Mic 2-3 / Linijski ulaz 1-2 s 6,3mm konektorom. Telefonski ulaz s VOX prioritetom i MOH funkcijom (Music on Hold). • Atenuatori za Mic1-3, linijski ulaze 1-2, MP3/FM, bass/treble i glavne glasnoće • AC230V/50hz & DC24V napajačkih napona. • Jamstvo : 24 mjeseca
Detalji
Težina kg 5.500000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root AUDIO OPREMA
subcategory1 POJAČALA
Napišite recenziju
Recenzirate:POJAČALA POJAČALO KP-120E po cijeni
Vaša ocjena
Pojačalo KP-120E je izvrsna opcija za sve koji traže kvalitetno pojačalo za svoje zvučnike. Ovo pojačalo ima nekoliko značajnih značajki koje ga čine izvrsnim izborom za kupnju. Prvo, pojačalo KP-120E ima vrlo visok stupanj snage, što ga čini idealnim za bilo koji zvučnik. Ovo pojačalo može lako pokrenuti čak i najteže zvučnike, pružajući bogat i pun zvuk bez ikakvog iskrivljenja. Drugo, pojačalo KP-120E ima vrlo nisku razinu distorzije, što znači da će zvuk biti vrlo čist i jasan. Ovo je osobito važno za one koji žele slušati glazbu na visokoj razini glasnoće. Treće, pojačalo KP-120E ima vrlo jednostavan i intuitivan dizajn, što ga čini lako za korištenje i podešavanje. Svi potrebni kontrolni gumbi i priključci nalaze se na prednjoj strani pojačala, što ga čini vrlo praktičnim za upotrebu. Četvrto, pojačalo KP-120E ima vrlo robusnu i izdržljivu konstrukciju, što ga čini otpornim na habanje i dugotrajnim. Ovo pojačalo može izdržati godine upotrebe bez ikakvih problema. Konačno, pojačalo KP-120E dolazi s nizom korisnih značajki, poput zaštite od preopterećenja, zaštite od kratkog spoja i automatskog isključivanja, što ga čini sigurnim i pouzdanim izborom za kupnju. S obzirom na sve ove značajke, pojačalo KP-120E definitivno je naša preporuka za kupnju za sve koji traže kvalitetno pojačalo za svoje zvučnike.
Pojačalo KP-120E je stolno razglasno pojačalo visokih performansi, idealno za škole, supermarkete, banke i hotele. Ovo sve-u-jedan rješenje kombinira pojačalo snage, pretpojačalo, miksetu i MP3 reproduktor u jednom kućištu. Jedna od glavnih karakteristika ovog pojačala je snaga od 120W, što osigurava snažan zvuk za puštanje glazbe u pozadini ili za glasovne obavijesti. Integrirani su dva audio izvora, kao i Mic1 (XLR) i Mic/Line ulaz 2 i 3 (6,3mm). Osim toga, pojačalo ima dva linijska ulaza, jedan telefonski ulaz i jedan linijski izlaz. Pojačalo KP-120E također ima praktične značajke kao što su MP3 reproduktor s USB i SD utorima na prednjem panelu, FM radio i Bluetooth povezivost. Ovo omogućuje jednostavno reproduciranje glazbe s različitih izvora. U kompletu dolazi i daljinski upravljač, koji omogućuje udobno upravljanje pojačalom. Važno je napomenuti da je pojačalo dizajnirano s potpunom zaštitom od preopterećenja, kratkog spoja ili visoke temperature, kako bi se spriječila oštećenja. To osigurava sigurnost i dugotrajnost uređaja. Uz sve navedene karakteristike, pojačalo KP-120E također nudi izlaze snage od 100V, 70V i 4-16? za zvučnike. Ovo omogućuje prilagodbu pojačala različitim vrstama zvučnika i veličinama prostora. Ukratko, pojačalo KP-120E je ekonomsko pojačalo visokih performansi koje pruža sve što je potrebno za kvalitetan zvuk u školama, supermarketima, bankama i hotelima. Svestrani izvori zvuka, praktične značajke kao što su MP3 reproduktor, FM radio i Bluetooth povezivost, te potpuna zaštita od oštećenja, čine ovo pojačalo izvrsnim izborom za razglasne potrebe.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
Obujmica PNT fi 16
Obujmica PNT fi 16
Normalna cijena 0,16 EUR Posebna cijena 0,14 EUR
MD Bullet 800 kamera - 800TVL
MD Bullet 800 kamera - 800TVL
57,75 EUR
Samo na upit
VANJSKA JEDINICA DS-KV8213-WME1/Flush
VANJSKA JEDINICA DS-KV8213-WME1/Flush
412,50 EUR
PORTAFONSKO NAPAJANJE DS-KAW60-2N
PORTAFONSKO NAPAJANJE DS-KAW60-2N
91,25 EUR
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ iDS-7208HUHI-M2/S/A
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ iDS-7208HUHI-M2/S/A
623,75 EUR
SWITCH DS-3E0526P-E/M
SWITCH DS-3E0526P-E/M
Normalna cijena 499,19 EUR Posebna cijena 434,29 EUR
PAMETNA UTIČNICA KPK-UUM-W
PAMETNA UTIČNICA KPK-UUM-W
Normalna cijena 15,29 EUR Posebna cijena 13,30 EUR
INSTALACIJSKI KANAL 16x16 SAMOLJEPLJIVI
INSTALACIJSKI KANAL 16x16 SAMOLJEPLJIVI
Normalna cijena 2,24 EUR Posebna cijena 1,95 EUR
AV1407 1+N
AV1407 1+N
10,29 EUR