Pametni EZVIZ CS-RS2-TWT2 Robot Usisivač & Kombinacija metle i brisača - Kombinirani Mop po cijeni

1.018,75 EUR

Tri u jednom - metenje, usisavanje i brisanje RS2 nije samo običan robotski usisivač. Ovaj uređaj mete, usisava i čisti, pružajući dubinsko čišćenje tvrdih podova i tepiha s minimalnim ljudskim naporom. S brojnim inovativnim tehnologijama, RS2 automatizira gotovo sve aspekte čišćenja, od pričvršćivanja i odvajanja krpe do punjenja baterije.

Dostupnost: Dostupno
SKU
20993
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA

EZVIZ RS2 Robot Vacuum & Mop Combo

RS2 je najnovija impresivna inovacija tvrtke EZVIZ koja pruža prilagođeno, automatsko čišćenje vašeg cijelog doma. Kombinacija usisavača i mopa, RS2 kombinira više robotskih tehnologija, poput vodeće auto-instalacije i odvajanja mopa, automatskog samočišćenja i sušenja mopa te naprednog mapiranja. S RS2 možda nikada više nećete morati prljati ruke. Super-pametni RS2 planira vlastite rute čišćenja, mijenja vlastite jastučiće i načine čišćenja te se čisti nakon upotrebe.

Upoznajte automatske tehnologije čišćenja RS2

 • Automatska instalacija i odvajanje mopa
 • Automatsko pranje i sušenje mopa na zraku
 • Automatsko punjenje spremnika s vodom (za robota)
 • Sve-u-jednom dok za mijenjanje mopa, samočišćenje, punjenje i skladištenje
 • Četiri fleksibilna načina čišćenja
 • D-ToF laserska navigacija i mapiranje
 • Napredna detekcija i izbjegavanje prepreka
 • Upravljanje putem aplikacije i prilagodba mape
 • Kontrola doka jednim klikom putem ekrana
 • Pametna integracija s Google Assistantom i Amazon Alexom
 • 3K kamera za dodatnu brigu o kućnim ljubimcima i zaštitu doma
 • Stroga zaštita podataka i privatnosti

Duboko čisti sve vrste podova, uključujući tepihe

Tepisi su dugo bili bolna točka u industriji robotskog čišćenja. Za razliku od drugih robotskih usisivača i mopa koji jednostavno izbjegavaju čišćenje tepiha ili zahtijevaju ljudski rad pri mijenjanju posvećenih dijelova za čišćenje, RS2 sve revolucionira kombinirajući detekciju tepiha s automatskim tehnologijama mopa.

Pametna detekcija tepiha

S ugrađenim senzorom za vrstu poda, RS2 detektira tepihe u stvarnom vremenu. Kada ima mokre jastučiće za brisanje, pametno se udaljava od područja tepiha kako bi se usredotočio na brisanje tvrdih podova.

Automatsko odvajanje i instalacija mopa

Prije nego što počne usisavati tepihe, RS2 će se automatski vratiti na punjač kako bi odvojio jastučiće za brisanje. To vas oslobađa ručnog okretanja uređaja i uklanjanja prljavih krpa. I to je gotovo za samo nekoliko sekundi.

Povećana usisna snaga na tepisima

Kada je na tepisima, RS2 primjenjuje način rada s povećanom usisnom snagom kako bi lako uklonio skrivenu, tvrdokornu prašinu, kosu i dlake kućnih ljubimaca.

Višestruki zadaci u jednoj misiji

Na daljinu postavite RS2 na misiju čišćenja - čak i kada niste kod kuće - da ručno mijenjate glave mopa za mokre nerede ili ga premještate po područjima kako biste izbjegli tepihe. Izaberite između četiri vrste misija čišćenja i RS2 će obaviti posao za vas, bez napora.

Idealno za temeljito čišćenje cijele kuće

 • Dvostruki rotirajući jastučići za brisanje
 • 4000Pa snažna usisna snaga
 • Dvostruke četke za čišćenje rubova
 • Sigurno s mekanom, izdržljivom TPE plastikom
 • Glasovne upute za zadatke/ status uređaja

Bez ruku s sve-u-jednom dokom

Punjenje, čišćenje i priprema RS2 za sljedeću misiju čišćenja.

Navigacija vašim domom s izbjegavanjem prepreka

RS2 prepoznaje, detektira i izbjegava uobičajene predmete raspršene po vašem podu, tako da ne vuče nerede, ne usisava vaše čarape ili se ne zaglavi.

Brzo mapiranje i planiranje rute s prilagodljivim misijama

D-ToF laserska tehnologija i RGB kamera zajedno stvaraju mapu vašeg doma. Zatim možete fino podesiti mapu i postaviti specifične misije čišćenja za svako područje. Čak i u velikim domovima, RS2 može automatski generirati planove čišćenja za različite katove.

Napravljeno za sve domove, velike ili male

 • Veliki spremnici s vodom za temeljito čišćenje
 • Ugrađeni spremnik s čistom vodom od 150 ml
 • Veliki, 5,5 L spremnik s čistom vodom i 5 L spremnik s prljavom vodom na dok stanici
 • Dugotrajna baterija za pokrivanje svakog kutka
 • Ugrađena baterija od 5.200 mAh
 • Potpuno punjenje za 3 sata (brzo punjenje od 50W)

Elegantno se uklapa u stil vašeg pametnog doma

RS2 i dok stanica rade kao savršeni par kako bi ostali lijepo organizirani u bilo kojem prostoru.

Pametno sluša vaše naredbe, čak i na daljinu

Aplikacija EZVIZ omogućuje vam da unaprijed postavite raspored čišćenja ili odmah započnete zadatak, čak i kada niste kod kuće. Također možete označiti bilo koje područje na mapi i provjeriti stvari putem live pregleda... ili uživati u kontroli bez ruku s pomoću glasovnih asistenata treće strane i pokrenuti svoj RS2 jednostavno govoreći "Hey Google" ili "Alexa".

Dodatna udobnost i briga

Kao višenamjenski pametni uređaj, RS2 je opremljen snažnom 3K kamerom kako bi pružio dodatni mir vašoj obitelji. Imate potpunu kontrolu nad detekcijskim i snimačkim funkcijama, tako da RS2 štiti samo tamo i kada vam je potrebno.

 • Detekcija ljudskog oblika
 • Detekcija oblika kućnog ljubimca
 • Patroliranje po kućnom području (treba ručno pokrenuti)
Detalji
Težina kg 21.500000
Is Featured Ne
Proizvodac EZVIZ
Napišite recenziju
Recenzirate:Pametni EZVIZ CS-RS2-TWT2 Robot Usisivač & Kombinacija metle i brisača - Kombinirani Mop po cijeni
Vaša ocjena
Pametni EZVIZ CS-RS2-TWT2 Robot Usisivač & Kombinacija metle i brisača - Kombinirani Mop je izuzetno sofisticiran proizvod koji pruža vrhunsko iskustvo čišćenja. Ovaj uređaj kombinira funkcionalnosti usisivača, metle i brisača kako bi se osiguralo temeljito čišćenje svih vrsta površina. Jedna od najznačajnijih karakteristika ovog robot usisivača je njegova pametna tehnologija. Ugrađeni senzori omogućuju mu da skenira i mapira prostoriju kako bi se prilagodio različitim površinama i preprekama. Također ima sposobnost automatskog prepoznavanja stepenica i rubova kako bi izbjegao padove ili oštećenja. Druga značajka koja se ističe je njegova snažna usisna snaga. Zahvaljujući naprednom sustavu filtracije, ovaj robot usisivač učinkovito uklanja prašinu, alergene i druge nečistoće iz vašeg doma. Također ima mogućnost prilagodbe snage usisavanja ovisno o vrsti poda, što ga čini vrlo prilagodljivim. Dodatna značajka koju vrijedi spomenuti je kombinacija metle i brisača. Ovaj uređaj ima sposobnost da istovremeno čisti i briše podove, čime se postiže još temeljitije čišćenje. Njegovi mekani i izdržljivi četkasti materijali omogućuju uklanjanje čestica prašine i mrlja s lakoćom. Također, ovaj robot usisivač ima mogućnost programiranja rasporeda čišćenja putem pametne aplikacije. To znači da možete postaviti željeno vrijeme i dan za čišćenje, a uređaj će se automatski pokrenuti i obaviti svoj posao, čak i kada niste kod kuće. Konačno, važno je spomenuti da je ovaj robot usisivač vrlo tih i neće smetati vašem svakodnevnom životu. Njegova tiha operacija omogućuje vam da obavljate druge zadatke ili se opustite dok se vaš dom čisti. S obzirom na sve ove izvanredne značajke, slobodno preporučujemo Pametni EZVIZ CS-RS2-TWT2 Robot Usisivač & Kombinacija metle i brisača - Kombinirani Mop kao izvrstan izbor za kupnju. Ovaj proizvod pruža visoku funkcionalnost, jednostavnu upotrebu i iznimne rezultate čišćenja, čineći ga idealnim za svakodnevnu upotrebu u vašem domu.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
KONEKTOR DC ZA KAMERE VS-PC02 100kom
KONEKTOR DC ZA KAMERE VS-PC02 100kom
Normalna cijena 50,94 EUR Posebna cijena 44,31 EUR
BATERIJA 12V 7Ah
BATERIJA 12V 7Ah
Normalna cijena 24,33 EUR Posebna cijena 21,16 EUR
Back-up napajanje 13,8V-60W
Back-up napajanje 13,8V-60W
41,48 EUR
KAMERA HWI-T221H (2,8 mm)
KAMERA HWI-T221H (2,8 mm)
90,00 EUR
PATCH KABEL Cat.5 FTP 2m
PATCH KABEL Cat.5 FTP 2m
Normalna cijena 2,29 EUR Posebna cijena 1,99 EUR
TAG ZA PATROL SUSTAV
TAG ZA PATROL SUSTAV
3,31 EUR
SIMPO
SIMPO
780,00 EUR
SensoIRIS MIO04
SensoIRIS MIO04
78,98 EUR
Samo na upit
KAMERA DS-2CD1123G0-I (4mm)
KAMERA DS-2CD1123G0-I (4mm)
148,18 EUR
Samo na upit
MREŽNI HDMI EXTENDER 100m
MREŽNI HDMI EXTENDER 100m
Normalna cijena 160,96 EUR Posebna cijena 140,04 EUR