RAZVODNA KUTIJA NŽ 150x110x70

RAZVODNA KUTIJA NŽ 150x110x70

KUTIJA NŽ 80x80x42 za keystone priključnicu

KUTIJA NŽ 80x80x42 za keystone priključnicu

KUTIJE RAZVODNA KUTIJA NŽ 190x140x70 po cijeni 7,90 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 9,78 EUR Posebna cijena 8,51 EUR

Kategorija: KUTIJE Proizvođač: / Naziv proizvoda: RAZVODNA KUTIJA Opis: Ova razvodna kutija idealna je za sve vaše električne potrebe. Izrađena je od kvalitetnih materijala i ima dovoljno prostora za sve vaše kabele i žice. Dimenzije su savršene za ugradnju u razne prostorije, a njezina čvrsta konstrukcija osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Ova kutija je savršen dodatak vašem električnom sustavu i pomoći će vam da organizirate sve vaše žice i kablove na jednom mjestu.

Dostupnost: Dostupno
SKU
04368
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Ova razvodna kutija idealna je za sve vaše električne potrebe. Izrađena je od kvalitetnih materijala i ima dovoljno prostora za sve vaše kabele i žice. Dimenzije su savršene za ugradnju u razne prostorije, a njezina čvrsta konstrukcija osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Ova kutija je savršen dodatak vašem električnom sustavu i pomoći će vam da organizirate sve vaše žice i kablove na jednom mjestu.

Detalji
Težina kg 0.314000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root SPOJNI I POTROŠNI MATERIJAL
subcategory1 KUTIJE
Sadržaj ažuriran 2023-11-06 09:13:24
Napišite recenziju
Recenzirate:KUTIJE RAZVODNA KUTIJA NŽ 190x140x70 po cijeni 7,90 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
RAZVODNA KUTIJA NŽ 190x140x70 je proizvod koji se ističe svojim kvalitetom i pouzdanošću. Ova kutija je idealna za korištenje u različitim industrijskim i komercijalnim sektorima, a njezine značajke su impresivne. Prvo, RAZVODNA KUTIJA NŽ 190x140x70 ima izdržljivu i čvrstu konstrukciju koja je otporna na habanje i oštećenja. Ovo osigurava dugotrajnost proizvoda i smanjuje potrebu za čestim popravcima i zamjenama. Drugo, kutija je opremljena visokokvalitetnim materijalima koji osiguravaju pouzdanost i sigurnost. To je posebno važno u industrijskim postrojenjima gdje se koriste opasne tvari i visoki naponi. Treće, RAZVODNA KUTIJA NŽ 190x140x70 je dizajnirana da bude lako instalirana i održavana. To štedi vrijeme i novac, a također povećava učinkovitost procesa. Četvrto, kutija je opremljena brojnim značajkama koje omogućuju prilagodbu i fleksibilnost u različitim okruženjima. To uključuje različite veličine i oblike, kao i mogućnost dodavanja dodatnih dijelova i pribora. Konačno, RAZVODNA KUTIJA NŽ 190x140x70 dolazi s garancijom kvalitete i podrškom za kupce. Ovo osigurava da će vaša investicija biti sigurna i da ćete dobiti vrhunski proizvod koji će trajati godinama. Ukratko, naša preporuka je da kupite RAZVODNU KUTIJU NŽ 190x140x70, jer je to vrhunski proizvod s brojnim značajkama koje će zadovoljiti vaše potrebe i osigurati dugotrajnost i pouzdanost.
Ova razvodna kutija je idealna za sve vaše električne potrebe. Izrađena je od kvalitetnih materijala i ima dovoljno prostora za sve vaše kabele i žice. Dimenzije su savršene za ugradnju u razne prostorije, a njezina čvrsta konstrukcija osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Ova kutija je savršen dodatak vašem električnom sustavu i pomoći će vam da organizirate sve vaše žice i kablove na jednom mjestu. Razvodna kutija NŽ 190x140x70 je izvrsno rješenje za organizaciju električnih instalacija. Izrađena od visokokvalitetnih materijala, ova kutija pruža sigurno i pouzdano okruženje za vaše električne komponente. S obzirom na svoje dimenzije, ova kutija je pogodna za ugradnju u razne prostorije, bez obzira na njihovu veličinu. Jedna od ključnih prednosti ove razvodne kutije je njena prostranost. Dovoljno velika unutrašnjost omogućava vam da jednostavno organizirate sve svoje žice i kablove, što olakšava održavanje i pristup električnim komponentama. Nećete više morati brinuti o zapetljanim žicama i neurednim instalacijama, jer ova kutija omogućava uredno i sigurno postavljanje. Osim toga, čvrsta konstrukcija ove kutije osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Bez obzira na uvjete okoline ili intenzitet korištenja, ova kutija će izdržati i pružiti stabilno okruženje za vaše električne komponente. Možete biti sigurni da će vaš električni sustav biti zaštićen i pouzdan. Ukratko, razvodna kutija NŽ 190x140x70 je izvrsno rješenje za organizaciju električnih instalacija. Njezina prostranost, kvalitetni materijali i čvrsta konstrukcija čine je idealnom za sve vaše električne potrebe. Bez obzira na to jeste li profesionalni električar ili običan korisnik, ova kutija će vam pomoći da organizirate sve vaše žice i kablove na jednom mjestu, pružajući vam sigurnost i pouzdanost.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
Univerzalni dvosmjerni SIM komunikator
Univerzalni dvosmjerni SIM komunikator
Normalna cijena 112,26 EUR Posebna cijena 97,68 EUR
ALARMNI KOMPLET 8
ALARMNI KOMPLET 8
115,34 EUR
Samo na upit
BW-REP BEŽIČNI REPEATER
BW-REP BEŽIČNI REPEATER
159,25 EUR
Detektor SMD-427 PG2
Detektor SMD-427 PG2
109,73 EUR
Samo na upit
TAG
TAG
Normalna cijena 0,41 EUR Posebna cijena 0,35 EUR
LADY-PI
LADY-PI
79,46 EUR
Samo na upit
BATERIJA CR2450
BATERIJA CR2450
Normalna cijena 2,24 EUR Posebna cijena 1,95 EUR