DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-305

DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-305

KP I ERV DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 za 21,66 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 26,79 EUR Posebna cijena 23,31 EUR

Opis proizvoda: DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 Ova brava dimenzija 175L x 25W x 44H mm primjenjiva je za drvena i metalna vrata. Uz dizajn od inox materijala, ovaj proizvod dolazi u nekoliko varijanti: S-130, S-131 i S-138. Ova brava je idealna za svakoga tko traži sigurnost i estetiku za svoja vrata.

Dostupnost: Dostupno
SKU
00618
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 - dimenzije: 175L x 25W x 44H mm - primjenjiva za: drvena i metalna vrata - S- 130, S- 131, S- 138 - inox dizajn

Detalji
Težina kg 0.749000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root RASPRODAJA
subcategory1 KP I ERV
Napišite recenziju
Recenzirate:KP I ERV DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 za 21,66 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 je zaista odličan proizvod koji bismo preporučili za kupovinu. Ovaj proizvod ima minimalno 5 prominentnih karakteristika koje ga čine vrlo profesionalnim i pouzdanim. Prvo, DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 je vrlo jednostavan za instalaciju, što ga čini vrlo pogodnim za upotrebu. Drugo, ovaj proizvod je vrlo izdržljiv i trajan, što znači da će vam pružiti dugotrajnu sigurnost. Treće, ova brava ima izuzetno visok nivo sigurnosti, što je ključno za vašu sigurnost i zaštiti vašeg doma ili poslovnog prostora. Četvrto, DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 ima vrlo atraktivan i moderan dizajn, što ga čini vrlo estetski privlačnim. Konačno, ovaj proizvod je vrlo jednostavan za upotrebu, što ga čini vrlo praktičnim za svakodnevnu upotrebu. Ukratko, preporučujemo DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 kao izvrsnu opciju za kupovinu za sve one koji traže sigurnost, trajnost i praktičnost.
DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 je proizvod koji pruža visoku sigurnost i praktičnost za drvena i metalna vrata. Njegove dimenzije su 175L x 25W x 44H mm, što ga čini kompaktnim i pogodnim za različite vrste vrata. Jedna od glavnih karakteristika ovog proizvoda je njegova primjenjivost za drvena i metalna vrata, što omogućava široku primjenu u različitim okruženjima. Bez obzira na vrstu vrata, DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 pruža sigurnost i pouzdanost. Ovaj proizvod je također kompatibilan s modelima S-130, S-131 i S-138, što omogućava jednostavnu integraciju s postojećim sustavima vrata. To je dodatna prednost za korisnike koji već posjeduju ove modele i žele unaprijediti sigurnost svojih vrata. Kada je riječ o dizajnu, DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 ima moderni inox izgled koji pridonosi estetici vrata. Ova elegancija i kvaliteta izrade čine ga idealnim izborom za različite stilske koncepte. Ukratko, DEADLATCH W/CYLINDER&THUMBTURN S-306 je proizvod koji pruža visoku sigurnost, praktičnost i estetiku za drvena i metalna vrata. Njegova primjenjivost za različite modele vrata, kao i kompatibilnost s postojećim sustavima, čini ga pouzdanim izborom za sve one koji žele unaprijediti sigurnost svojih prostora.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati