MIKROUTIKAČ 8/8 RJ45 Cat6 100kom

MIKROUTIKAČ 8/8 RJ45 Cat6 100kom

KONEKTOR DC ZA KAMERE VS-PC02 100kom

KONEKTOR DC ZA KAMERE VS-PC02 100kom

KONEKTORI Video balun pasivni s kablom 1CH 8MP - 100kom za samo 172,93 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 213,94 EUR Posebna cijena 186,13 EUR

Naziv proizvoda: Video balun pasivni s kablom 1CH 8MP - 100kom Opis: Video balun pasivni s kablom 1CH (12C) je 1-kanalni pasivni video primopredajnik koji omogućuje prihvaćanje i prijenos video signala putem UTP kabela bez korištenja napajanja. Ovaj proizvod ima Common-mode/Differential-mode Rejection 15KHZ-6MHz od 60 db. Podržava video formate NTSC/PAL/CCIR/SECAM. Ožičenje ovog proizvoda uključuje mrežno jednu neoklopljenu omotanu paricu 24-16 AWG (0.5-1.31mm) kategorije 2 ili bolje s impedancijom od 100+/-20 ohma. DC Loop otpor iznosi 18 ohma na 100m, dok Differential Capacitance iznosi 62pF/m max. Ovaj proizvod ne zahtijeva napajanje i radi na temperaturama od -10 do +70 C uz vlažnost od 0 do 95%. Masa proizvoda iznosi 35g. Konektori ovog proizvoda uključuju Coax, muški BNC s impedancijom od 75 ohma i UTP, Terminal Block s impedancijom od 100 ohma. Ovaj proizvod je idealan za korištenje u CCTV sustavima, video nadzoru i drugim aplikacijama koje zahtijevaju prijenos video signala preko UTP kabela.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
09156
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Video balun pasivni s kablom 1CH (12C) 1-kanalni pasivni video primopredajnik. Prihvaća i prenosi video signal putem UTP kabela bez korištenja napajanja. Common-mode/Differential-mode Rejection 15KHZ-6MHz: 60 db Impedancija Cijena za 30kom Coax, muški BNC: 75 ohm UTP, Terminal Block: 100 ohm Video format: NTSC/PAL/CCIR/SECAM Ožičenje Mrežno: jedna neoklopljena omotana parica 24-16 AWG (0.5-1.31mm) Kategorija: 2 ili bolja Impedancija: 100+/-20 ohma DC Loop otpor: 18 ohma na 100m Differential Capacitance: 62pF/m max Općenito Napajanje: nije potrebno Radna temperatura: -10 to +70 C Vlažnost: 0 do 95% Masa: 35g

Detalji
Težina kg 0.050000
Is Featured Ne
Proizvodac /
categ_Import_Root SPOJNI I POTROŠNI MATERIJAL
subcategory1 KONEKTORI
Napišite recenziju
Recenzirate:KONEKTORI Video balun pasivni s kablom 1CH 8MP - 100kom za samo 172,93 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
Video baluni su postali neizostavni dio modernih video nadzornih sustava. Pasivni video balun s kablom 1CH 8MP - 100kom, nudi izvrsnu kvalitetu slike i pouzdanost. Ovaj proizvod nudi niz prednosti koje ga čine odličnim izborom za kupnju. Prvo, ovaj video balun je jednostavan za instalaciju i korištenje. Ima jednostavnu plug-and-play funkciju koja ne zahtijeva nikakvo posebno znanje ili vještine. Također, ovaj video balun dolazi s kablom koji olakšava povezivanje s drugim uređajima. Drugo, ovaj video balun nudi izvrsnu kvalitetu slike. Sposoban je prenositi video signale u rezoluciji do 8MP, što znači da će slike biti jasne i oštre. Ovo je važno za video nadzorne sustave, jer će korisnici biti u mogućnosti jasno vidjeti sve što se događa. Treće, ovaj video balun je vrlo pouzdan. Izrađen je od kvalitetnih materijala koji su otporni na habanje i koroziju. Ovo znači da će proizvod trajati duže i biti pouzdaniji u radu. Četvrto, ovaj video balun je kompatibilan s različitim vrstama video nadzornih sustava. To znači da će se lako integrirati s postojećim sustavima, što će uštedjeti vrijeme i novac. Konačno, ovaj video balun je izvrsno rješenje za one koji žele kvalitetan proizvod po razumnoj cijeni. S obzirom na sve navedene prednosti, preporučujemo ovaj proizvod kao izvrsnu opciju za kupnju. Ukratko, pasivni video balun s kablom 1CH 8MP - 100kom je izvrsno rješenje za video nadzorne sustave. Nudi izvrsnu kvalitetu slike, pouzdanost, jednostavnost korištenja i instalacije, kompatibilnost s različitim sustavima i pristupačnu cijenu. Preporučujemo ovaj proizvod za kupnju.
Video balun pasivni s kablom 1CH 8MP - 100kom je visokokvalitetni pasivni video primopredajnik koji omogućava prihvaćanje i prijenos video signala putem UTP kabela bez potrebe za dodatnim napajanjem. Ovaj video balun ima izuzetno visoku odbacivanje zajedničkog i diferencijalnog načina rada u rasponu od 15 kHz do 6 MHz, što osigurava vrhunsku kvalitetu prijenosa signala. Odbacivanje zajedničkog i diferencijalnog načina rada iznosi 60 dB. Video balun podržava različite video formate, uključujući NTSC, PAL, CCIR i SECAM. Također podržava različite impendancije, s muškim BNC konektorom za koaksijalni kabel koji ima impendanciju od 75 ohma i terminalnim blokom za UTP kabel koji ima impendanciju od 100 ohma. Ožičenje ovog video baluna sastoji se od jedne neoklopljene omotane parice 24-16 AWG (0.5-1.31mm) kategorije 2 ili bolje. Impendancija ožičenja iznosi 100+/-20 ohma, a DC otpor petlje je 18 ohma na 100 metara. Maksimalni diferencijalni kapacitet iznosi 62pF/m. Ovaj video balun ne zahtijeva dodatno napajanje i može raditi u rasponu temperature od -10 do +70 Celzijevih stupnjeva. Također je otporan na vlagu u rasponu od 0 do 95%. Masa video baluna iznosi 35 grama. Video balun pasivni s kablom 1CH 8MP - 100kom je izuzetno pouzdan proizvod koji pruža visokokvalitetan prijenos video signala preko UTP kabla. S obzirom na svoje karakteristike i performanse, ovaj video balun je odličan izbor za profesionalnu primjenu.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati