KONEKTOR DC ZA KAMERE VS-PC01 100kom

KONEKTOR DC ZA KAMERE VS-PC01 100kom

BNC KONEKTOR SPRING 100 kom

BNC KONEKTOR SPRING 100 kom

KONEKTORI MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11- 100kom za samo 4,45 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 5,50 EUR Posebna cijena 4,79 EUR

Opis proizvoda: Mikroutikač 6/4 RJ11 je idealan za spajanje telefonskih kabela i uređaja. Ovaj paket sadrži 100 komada mikroutikača koji su jednostavni za instalaciju i koriste se za priključivanje telefonskih linija. Mikroutikači su izrađeni od kvalitetnih materijala i pružaju pouzdanu vezu za vaše telefonske uređaje. Ovaj proizvod je savršen za kućnu upotrebu ili za korištenje u poslovnom okruženju. Mikroutikači su kompatibilni sa standardnim RJ11 priključcima. Tag ključne riječi: mikroutikač, RJ11.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
09063
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Opis proizvoda: MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11 je idealan za povezivanje telefonskih linija. Ovaj konektor ima 6 pinova i 4 provodnika, što omogućuje brzo i jednostavno povezivanje telefonskih kabela. U pakiranju se nalazi 100 komada konektora, što je dovoljno za većinu kućnih i uredskih potreba. MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11 je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što osigurava pouzdanost i dugotrajnost. Ovaj konektor je kompatibilan s većinom telefonskih kabela, što ga čini odličnim izborom za sve koji žele pouzdan i jednostavan način za povezivanje telefonskih linija. Ukratko, MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11 je idealan za sve koji žele pouzdan i jednostavan način za povezivanje telefonskih linija. Sa 100 komada u pakiranju, ovaj konektor će vam trajati dugo vremena i osigurati stabilnu vezu za vaše telefonske pozive.

Detalji
Težina kg 1.000000
Is Featured Ne
Proizvodac /
categ_Import_Root SPOJNI I POTROŠNI MATERIJAL
subcategory1 KONEKTORI
Napišite recenziju
Recenzirate:KONEKTORI MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11- 100kom za samo 4,45 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11-100kom je kvalitetan i pouzdan proizvod koji bi mogao biti dobar izbor za Vaše potrebe. Ovaj mikro prekidač ima nekoliko prominentnih značajki koje ga čine vrijednim razmatranja. Prvo, ovaj mikro prekidač ima 6 pinova i 4 pola koji omogućuju precizno i učinkovito prebacivanje signala. To znači da je ovaj prekidač idealan za primjene koje zahtijevaju visoku razinu preciznosti. Drugo, ovaj mikro prekidač ima RJ11 konektor koji ga čini kompatibilnim s različitim uređajima i sustavima. Ovo je posebno važno ako planirate koristiti ovaj prekidač u sklopu većeg sustava ili mreže. Treće, ovaj mikro prekidač ima kapacitet od 100 komada po pakiranju, što ga čini ekonomičnim izborom za veće projekte ili za one koji planiraju kupiti veću količinu prekidača. Četvrto, ovaj mikro prekidač ima izvrsnu izdržljivost i dugotrajnost, što ga čini idealnim za primjene koje zahtijevaju visoku razinu pouzdanosti. Konačno, ovaj mikro prekidač je jednostavan za instalaciju i korištenje, što ga čini idealnim izborom za one koji nisu stručnjaci u ovom području. Uzimajući u obzir sve navedeno, preporučujemo MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11-100kom kao kvalitetan i pouzdan proizvod koji bi mogao biti dobar izbor za Vaše potrebe.
MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11 je proizvod koji pruža idealno rješenje za povezivanje telefonskih linija. Ovaj konektor s 6 pinova i 4 provodnika omogućuje brzo i jednostavno povezivanje telefonskih kabela. U pakiranju se nalazi 100 komada konektora, što je dovoljno za zadovoljavanje većine kućnih i uredskih potreba. Jedna od ključnih prednosti MIKROUTIKAČA 6/4 RJ11 je njegova izrada od visokokvalitetnih materijala. To osigurava pouzdanost i dugotrajnost proizvoda, što je od iznimne važnosti za korisnike. Konektor je također kompatibilan s većinom telefonskih kabela, što ga čini odličnim izborom za sve koji traže pouzdan i jednostavan način za povezivanje telefonskih linija. MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11 se ističe kao idealan proizvod za sve koji žele stabilnu vezu i jednostavnost korištenja. Zahvaljujući pakiranju od 100 komada, ovaj konektor će trajati dugo vremena, pružajući vam stabilnu vezu za vaše telefonske pozive. Ukratko, MIKROUTIKAČ 6/4 RJ11 je proizvod koji će zadovoljiti potrebe svih koji traže pouzdan i jednostavan način za povezivanje telefonskih linija. Bez obzira je li riječ o kućnom ili uredskom okruženju, ovaj konektor će pružiti stabilnu vezu i dugotrajnost. S MIKROUTIKAČEM 6/4 RJ11 možete biti sigurni da će vaši telefonski pozivi biti uspješno povezani i da će vaša komunikacija biti neometana.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
USB to Serial Converter 1,8m
USB to Serial Converter 1,8m
27,89 EUR
Samo na upit
COPPER SFP MODUL 1000BASE-T 100m RJ45
COPPER SFP MODUL 1000BASE-T 100m RJ45
Normalna cijena 30,56 EUR Posebna cijena 26,59 EUR
DS-KAB502-S1
DS-KAB502-S1
50,00 EUR
MCT-426 v2
MCT-426 v2
90,59 EUR
Samo na upit
B 05 BATERIJA ZA BK400A (BB27A)
B 05 BATERIJA ZA BK400A (BB27A)
Normalna cijena 5,40 EUR Posebna cijena 4,70 EUR
RFID UHF KARTICA BIJELA
RFID UHF KARTICA BIJELA
4,81 EUR
KAMERA DS-2CD1047G0-L (2.8mm)
KAMERA DS-2CD1047G0-L (2.8mm)
250,00 EUR
KOMPLET KONTROLE PRISTUPA S2
KOMPLET KONTROLE PRISTUPA S2
Normalna cijena 128,46 EUR Posebna cijena 111,76 EUR
RAMPA DS-TMG420-L(4m)
RAMPA DS-TMG420-L(4m)
Normalna cijena 1.630,00 EUR Posebna cijena 1.418,10 EUR
INSTALACIJSKI KANAL 16x16 SAMOLJEPLJIVI
INSTALACIJSKI KANAL 16x16 SAMOLJEPLJIVI
Normalna cijena 2,24 EUR Posebna cijena 1,95 EUR