KOAKS. KABEL RG59 MIL B/U 75 OHM 100m

KOAKS. KABEL RG59 MIL B/U 75 OHM 100m

KOAKS. KABEL COMBO RG59 2x0

KOAKS. KABEL COMBO RG59 2x0,75 200m

KABLOVI MIKRO KOAKS. KABEL COMBO 2x0,5 200m po cijeni 90,58 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 112,06 EUR Posebna cijena 97,50 EUR

Opis proizvoda: MIKRO KOAKS. KABEL COMBO 2x0,5 200m Ovaj kabel je idealan za prijenos signala u različitim aplikacijama. Sa otporom od 0,40 ? / Km (vanjski vodič), ovaj kabel pruža izvrsnu kvalitetu signala. Također, masa od 4,5kg / 100m čini ovaj kabel laganim i jednostavnim za instalaciju. Radna temperatura ovog kabla kreće se od -15oC do 80oC, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim okruženjima. MIKRO KOAKS. KABEL COMBO 2x0,5 200m je pouzdan i izdržljiv kabel koji je savršen za vaše potrebe prijenosa signala.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
09047
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
MIKRO KOAKS. KABEL COMBO 2x0,5 100m • Otpor : 0,40 ? / Km (vanjski vodič) • Masa: 4,5kg / 100m • Radna temperatura: -15oC do 80oC

Detalji
Težina kg 8.200000
Is Featured Ne
Proizvodac /
categ_Import_Root SPOJNI I POTROŠNI MATERIJAL
subcategory1 KABLOVI
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 23:07:09
Napišite recenziju
Recenzirate:KABLOVI MIKRO KOAKS. KABEL COMBO 2x0,5 200m po cijeni 90,58 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
MIKRO KOAKS KABEL COMBO 2x0,5 200m je proizvod koji se može preporučiti za kupnju. Ovaj kabel se odlikuje nizom značajki koje ga čine visokokvalitetnim i pouzdanim rješenjem za prijenos signala. Jedna od ključnih značajki ovog kabla je njegova otpornost na smetnje, što ga čini idealnim za primjenu u okruženjima s visokim razinama elektromagnetskih smetnji. Također, ovaj kabel ima nisku kapacitivnost, što omogućava brzi prijenos signala bez gubitaka. Osim toga, MIKRO KOAKS KABEL COMBO 2x0,5 200m ima izvrsnu izolaciju koja ga štiti od vanjskih utjecaja i produžuje njegov vijek trajanja. Konačno, ovaj kabel se može lako instalirati i koristiti, što ga čini praktičnim rješenjem za mnoge primjene. Uz sve navedeno, MIKRO KOAKS KABEL COMBO 2x0,5 200m je definitivno proizvod koji se može preporučiti za kupnju.
MIKRO KOAKS. KABEL COMBO 2x0,5 200m je visokokvalitetni kabel koji pruža pouzdanu i stabilnu vezu za različite komunikacijske potrebe. Ovaj kabel ima otpor od 0,40 ? / Km za vanjski vodič, što ga čini izvrsnim izborom za dugotrajnu upotrebu. Masa kabela je 4,5 kg / 100m, što ga čini laganim i jednostavnim za rukovanje. Ova karakteristika je posebno važna prilikom instalacije kabela na različitim lokacijama. Radna temperatura ovog kabla je između -15oC i 80oC, što ga čini otpornim na širok spektar vremenskih uvjeta. Bez obzira na vruće ljetne dane ili hladne zimske noći, ovaj kabel će pružiti izvrsnu performansu i pouzdanu vezu. MIKRO KOAKS. KABEL COMBO 2x0,5 200m je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Njegova konstrukcija omogućava stabilan prijenos signala bez gubitaka ili smetnji. Ovaj kabel je idealan za različite primjene, uključujući telekomunikacije, video nadzor, audio sustave i mnoge druge. Bez obzira na vaše potrebe, ovaj kabel će pružiti izvrsne performanse i pouzdanu vezu. Ukratko, MIKRO KOAKS. KABEL COMBO 2x0,5 200m je visokokvalitetni kabel koji nudi izvrsne performanse i pouzdanu vezu. Sa svojim otporom od 0,40 ? / Km, laganošću i radnom temperaturom od -15oC do 80oC, ovaj kabel je idealan izbor za različite komunikacijske potrebe. Bez obzira na primjenu, ovaj kabel će pružiti stabilan prijenos signala i dugotrajnost.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?