KABEL PROTUPROVALNI 2x0

KABEL PROTUPROVALNI 2x0,75+12x0,22+SH - 100m

KABEL PPL 3x0.75

KABEL PPL 3x0.75

KABLOVI KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 za samo 0,95 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 1,19 EUR Posebna cijena 1,03 EUR

Opis proizvoda za KABLOVI: Proizvođač: / Naziv proizvoda: KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je kabel namijenjen za primjenu u različitim električnim instalacijama. Ovaj kabel ima tri provodnika promjera 1.5 mm2, a izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji mu osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost u radu. Kabel je pogodan za primjenu u različitim uvjetima, a njegova izdržljivost ga čini idealnim za primjenu u različitim industrijskim i kućnim instalacijama. KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je jednostavan za instalaciju i koristi se za prijenos električne energije u različitim sustavima.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
04047
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA

KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2

Kabel PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je visokokvalitetni kabel koji je idealan za različite namjene. Ovaj kabel je izrađen od visoko kvalitetnih materijala koji mu osiguravaju izdržljivost i pouzdanost u radu.

Kabel PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je dizajniran da bude otporan na abraziju, habanje i visoke temperature, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim uvjetima i okruženjima. Ovaj kabel je također otporan na UV zrake i kemikalije, što ga čini idealnim za upotrebu u industrijskim i komercijalnim aplikacijama.

Kabel PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je savršen za upotrebu u instalacijama električnih sustava, rasvjetnih sustava, klima uređaja, televizora i drugih električnih uređaja. Ovaj kabel je jednostavan za instalaciju i može se koristiti u različitim aplikacijama.

Kabel PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je proizveden od strane renomiranog proizvođača, što osigurava visoku kvalitetu i pouzdanost. Ovaj kabel je savršen za profesionalce i DIY entuzijaste koji traže visokokvalitetni kabel za svoje projekte.

Detalji
Težina kg 1.000000
Is Featured Ne
Proizvodac /
categ_Import_Root SPOJNI I POTROŠNI MATERIJAL
subcategory1 KABLOVI
Napišite recenziju
Recenzirate:KABLOVI KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 za samo 0,95 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je kvalitetan kabel koji bi mogao biti preporučljiv za kupnju iz nekoliko razloga. Prvo, ovaj kabel je izrađen od materijala koji pruža pouzdanu zaštitu od oštećenja i kvara. Drugo, 3x1.5 mm2 veličina kabela pruža dovoljno snage za napajanje različitih uređaja. Treće, ovaj kabel ima dovoljno fleksibilnosti za jednostavno postavljanje i instalaciju. Četvrto, KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 ima dobru otpornost na vodu i UV zrake, što ga čini idealnim za upotrebu u vanjskim uvjetima. Konačno, ovaj kabel je izdržljiv i dugotrajan, što znači da će pružiti pouzdanu i dugotrajnu uslugu. Stoga, na temelju ovih karakteristika, preporučili bismo KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 kao kvalitetan izbor za kupnju.
KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je visokokvalitetni kabel koji se ističe svojom izdržljivošću i pouzdanošću. Izrađen je od vrhunskih materijala koji ga čine idealnim za različite namjene. Ovaj kabel je otporan na abraziju, habanje, visoke temperature, UV zrake i kemikalije, što ga čini pogodnim za korištenje u različitim uvjetima i okruženjima, uključujući industrijske i komercijalne aplikacije. Kabel PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je posebno pogodan za instalacije električnih sustava, rasvjetnih sustava, klima uređaja, televizora i drugih električnih uređaja. Njegova jednostavna instalacija omogućuje njegovu upotrebu u različitim aplikacijama. Ovaj kabel je proizveden od strane renomiranog proizvođača, što jamči visoku kvalitetu i pouzdanost. Kabel PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je idealan izbor za profesionalce i DIY entuzijaste koji traže visokokvalitetni kabel za svoje projekte. Njegove izdržljive karakteristike osiguravaju dugotrajnu i pouzdanu upotrebu. Bez obzira na namjenu, ovaj kabel će pružiti stabilno i sigurno električno povezivanje. Ukratko, KABEL PPY (NYM-J) 3x1.5 mm2 je vrhunski kabel koji zadovoljava visoke standarde kvalitete i pouzdanosti. Ovaj kabel će vam omogućiti sigurno i stabilno električno povezivanje u različitim aplikacijama.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
KAMERA DS-2CE72DF3T-FS (2.8mm)
KAMERA DS-2CE72DF3T-FS (2.8mm)
156,25 EUR
Detektor MCT-550 PG2
Detektor MCT-550 PG2
80,69 EUR
Samo na upit
KABEL VATRODOJAVNI 1×2×0.8 100m
KABEL VATRODOJAVNI 1×2×0.8 100m
Normalna cijena 63,16 EUR Posebna cijena 54,95 EUR
MAGNETNI KONTAKT DS-PD1-MC-MS
MAGNETNI KONTAKT DS-PD1-MC-MS
15,00 EUR
TIPKALO KPK-P2B-RF
TIPKALO KPK-P2B-RF
Normalna cijena 8,15 EUR Posebna cijena 7,09 EUR
NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-PT6
NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-PT6
Normalna cijena 18,34 EUR Posebna cijena 15,95 EUR
VANJSKA JEDINICA DS-KV8113-WME1 305303880
VANJSKA JEDINICA DS-KV8113-WME1 305303880
381,25 EUR
KOMUNIKATOR PRO
KOMUNIKATOR PRO
230,84 EUR
Samo na upit
KAMERA DS-2DE7A432IW-AEB
KAMERA DS-2DE7A432IW-AEB
1.868,75 EUR
TRAGAČ KABLOVA
TRAGAČ KABLOVA
Normalna cijena 94,64 EUR Posebna cijena 82,34 EUR