VANJSKA JEDINICA DS-KD3002-VM

VANJSKA JEDINICA DS-KD3002-VM

HIKVISION VANJSKA JEDINICA DS-KV8113-WME1/Flush Podžbukna ugradnja po cijeni

381,25 EUR

VANJSKA JEDINICA DS-KV8113-WME1/Flush je Wi-Fi vanjska portafonska jedinica s jednom pozivnom tipkom i funkcijama kontrole pristupa. Opremljena je 2 MP HD kamerom s IRom, čitačem mifare kartica te sučeljima RS-485 x1, Alarm ulaz x4, 10/100 Mbps Ethernet x1 i Relej x1. Također ima MicroSD slot i zaštitu IP65 i IK08. Ova vanjska jedinica je podžbukna i može se lako ugraditi. Podžbukna ugradnja!

Uz potvrdu narudžbe
SKU
74043
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
VANJSKA JEDINICA DS-KV8113-WME1/Flush Wi-Fi vanjska portafonska jedinica 2 MP HD kamera s IRom PoE Jedna pozivna tipka Funkcije kontrole pristupa Čitač mifare kartica Zaštita: IP65, IK08 Sučelja: RS-485 x1, Alarm ulaz x4, 10/100 Mbps Ethernet x1, Relej x1 MicroSD slot Podžbukna ugradnja

Detalji
Težina kg 0.675000
Is Featured Ne
Proizvodac /
categ_Import_Root PORTAFONI
subcategory1 HIKVISION
subcategory2 IP VANJSKE JEDINICE
Sadržaj ažuriran 2023-11-06 00:00:43
Napišite recenziju
Recenzirate:HIKVISION VANJSKA JEDINICA DS-KV8113-WME1/Flush Podžbukna ugradnja po cijeni
Vaša ocjena
Preporučujemo vanjsku jedinicu DS-KV8113-WME1/Flush 305302108 zbog njezinih izuzetnih karakteristika. Ova jedinica ima minimalno 5 značajnih funkcija koje je čine visoko kvalitetnom i profesionalnom. Prva značajka je njena izdržljivost. Ova vanjska jedinica je izrađena od kvalitetnih materijala koji su otporni na vremenske uvjete i vandalizam. Druga značajka je njezina jednostavnost korištenja. Ova jedinica ima intuitivan i jednostavan sučelje koje omogućava lako korištenje. Treća značajka je njezina visoka razlučivost. Ova vanjska jedinica ima visoku razlučivost kamere koja omogućava jasnu sliku u svim uvjetima osvjetljenja. Četvrta značajka je njezina funkcija noćnog vida. Ova vanjska jedinica ima infracrvenu diodu koja omogućava jasnu sliku i noću. Peta značajka je njezina mogućnost povezivanja s drugim uređajima. Ova vanjska jedinica ima mogućnost povezivanja s drugim uređajima putem bežične i žičane mreže. Ukratko, DS-KV8113-WME1/Flush 305302108 je izvrsna vanjska jedinica koju preporučujemo za kupnju zbog njezinih izuzetnih značajki.
Vanjska jedinica DS-KV8113-WME1/Flush je profesionalni portafonski uređaj koji pruža visokokvalitetnu i sigurnu komunikaciju između korisnika i posjetitelja. Sa svojom Wi-Fi funkcionalnošću, ovaj uređaj omogućava jednostavno povezivanje sa mrežom i pristup svim funkcijama putem pametnih telefona ili tableta. Jedinica je opremljena 2 MP HD kamerom sa infracrvenim osvjetljenjem, što omogućava jasnu sliku čak i u uvjetima slabog osvjetljenja. Osim toga, podržava kontrolu pristupa putem čitača mifare kartica, što pruža dodatnu sigurnost. Vanjska jedinica DS-KV8113-WME1/Flush također ima jednu pozivnu tipku koja omogućava korisniku da započne dvosmjernu komunikaciju sa posjetiteljem. Ovaj uređaj također podržava funkcije kontrole pristupa, što omogućava korisniku da otvori vrata ili pristupi određenim prostorijama putem povezanih sustava za kontrolu pristupa. Uz zaštitu IP65 i IK08, ovaj uređaj je otporan na vremenske uvjete i mehaničke udarce, što ga čini idealnim za vanjsku upotrebu. Sučelja RS-485, alarm ulaz, 10/100 Mbps Ethernet i relej omogućavaju jednostavno povezivanje sa drugim uređajima i sustavima. Uz sve navedene značajke, vanjska jedinica DS-KV8113-WME1/Flush također ima MicroSD utor za pohranu snimaka i podžbuknu ugradnju, što omogućava elegantan izgled i jednostavnu montažu. Ukratko, vanjska jedinica DS-KV8113-WME1/Flush je visokokvalitetan i siguran portafonski uređaj koji pruža jasnu sliku, funkcionalnost kontrole pristupa i otpornost na vremenske uvjete i mehaničke udarce. Sa svojim brojnim sučeljima i mogućnostima povezivanja, ovaj uređaj je idealan za različite sigurnosne sustave i aplikacije.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati