DS-KIS101-P/podžbukno

DS-KIS101-P/podžbukno

KH1200 UNUTARNJA JEDINICA

KH1200 UNUTARNJA JEDINICA

HIKVISION NAPAJANJE ZA KIS101 za

52,50 EUR

Opis proizvoda: Napajanje za KIS101 je savršen dodatak za vaš portafonski analogni komplet. Ovaj proizvod omogućuje napajanje vašeg kompleta s 48V i 0.8A, što će vam omogućiti da u potpunosti iskoristite sve funkcije vašeg kompleta. Napajanje je izrađeno od visokokvalitetnih materijala i osigurava stabilan i pouzdan rad vašeg kompleta. Ne samo da će ovaj proizvod poboljšati performanse vašeg kompleta, već će vam također pružiti sigurnost i zaštitu od preopterećenja i kratkog spoja. Napajanje za KIS101 je jednostavan za instalaciju i korištenje, pa ćete uživati u njegovim prednostima već u nekoliko minuta. Ukratko, ovaj proizvod je neophodan dodatak vašem portafonskom analognom kompletu koji će vam pružiti stabilnost, performanse i sigurnost.

Dostupnost: Dostupno
SKU
74057
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
NAPAJANJE ZA KIS101 • Napajanje za portafonski analogni komplet 48V 0.8A

Detalji
Težina kg 0.180000
Is Featured Ne
Proizvodac HIKVISION
categ_Import_Root PORTAFONI
subcategory1 HIKVISION
subcategory2 ANALOGNI KOMPLETI
Sadržaj ažuriran 2023-11-06 00:03:51
Napišite recenziju
Recenzirate:HIKVISION NAPAJANJE ZA KIS101 za
Vaša ocjena
Preporučujemo NAPAJANJE ZA KIS101 jer ima pet izuzetno važnih karakteristika koje bi trebale zadovoljiti vaše potrebe. Prvo, ima visoku učinkovitost koja će osigurati optimalnu snagu za vaš uređaj. Drugo, dizajniran je da bude kompatibilan s različitim vrstama uređaja, što ga čini fleksibilnim i praktičnim. Treće, ima zaštitu od prenapona i kratkog spoja, što će osigurati sigurnost vašeg uređaja. Četvrto, ima nisku razinu buke, što će spriječiti neželjene smetnje. Naposljetku, ima dug životni vijek, što će vam omogućiti dugotrajno korištenje bez potrebe za zamjenom. Ukratko, NAPAJANJE ZA KIS101 je izvrstan izbor za kupnju, jer će vam pružiti optimalnu snagu i sigurnost za vaš uređaj.
NAPAJANJE ZA KIS101 je visokokvalitetno napajanje namijenjeno za portafonski analogni komplet. Ovaj uređaj pruža stabilno napajanje od 48V i struju od 0.8A, što je dovoljno za pouzdano funkcioniranje portafonskog sustava. Jedna od ključnih prednosti ovog napajanja je njegova pouzdanost. Uz visokokvalitetne komponente i preciznu izradu, ovaj uređaj osigurava konstantno i stabilno napajanje, bez rizika od prekida ili oscilacija. To je od iznimne važnosti za portafonski sustav, jer se osigurava neprekidna veza između unutarnje jedinice i vanjskog zvučnika. Osim pouzdanosti, NAPAJANJE ZA KIS101 također nudi jednostavnu instalaciju. Uz priložene upute i kompatibilnost s portafonskim analognim kompletom, ovaj uređaj se lako integrira u postojeći sustav. Također, kompaktna veličina omogućuje fleksibilnost pri postavljanju i montaži. Kvaliteta zvuka je također iznimno važna za portafonski sustav, a NAPAJANJE ZA KIS101 pruža izvrsnu reprodukciju zvuka. Bez obzira na udaljenost između unutarnje jedinice i vanjskog zvučnika, ovaj uređaj osigurava jasan i razgovjetan zvuk, što je ključno za komunikaciju s posjetiteljima ili stanarima. Uz sve navedene prednosti, NAPAJANJE ZA KIS101 također pruža zaštitu od prenapona i kratkog spoja. Ova dodatna sigurnosna značajka osigurava dugovječnost i pouzdanost napajanja, te štiti vaš portafonski sustav od mogućih oštećenja. Sve u svemu, NAPAJANJE ZA KIS101 je izvrstan izbor za portafonski analogni komplet. Njegova pouzdanost, jednostavna instalacija, visoka kvaliteta zvuka i dodatna sigurnosna zaštita čine ga idealnim uređajem za osiguranje učinkovite i pouzdane komunikacije u vašem portafonskom sustavu.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati