MODUL ČITAČ KARTICA EM DS-KD-E

MODUL ČITAČ KARTICA EM DS-KD-E

INDIKATORSKI MODUL DS-KD-IN

INDIKATORSKI MODUL DS-KD-IN

HIKVISION MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M za

125,00 EUR

MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M je visokokvalitetni IP čitač kartica s 2 žice. Ovaj modularni čitač kartica je idealan za vanjsku upotrebu i savršen je za kontrolu pristupa i sigurnosne sustave. Čitač kartica MIFARE tehnologije omogućuje brzo i jednostavno očitavanje kartica te osigurava visoku razinu sigurnosti. Ovaj modulni čitač kartica je izdržljiv i otporan na sve vremenske uvjete, što ga čini savršenim za upotrebu u različitim vanjskim okruženjima. Uz MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M, vaša sigurnost i kontrola pristupa bit će u potpunosti osigurani.

Dostupnost: Dostupno
SKU
74011
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
MODUL - ČITAČ KARTICA (MIFARE) • Frekvencija 13.56 MHz

Detalji
Težina kg 0.313000
Is Featured Ne
Proizvodac HIKVISION
categ_Import_Root PORTAFONI
subcategory1 HIKVISION
subcategory2 IP VANJSKE MODULARNE JEDINICE
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 23:52:54
Napišite recenziju
Recenzirate:HIKVISION MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M za
Vaša ocjena
MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M je vrlo kvalitetan proizvod koji svojim korisnicima nudi niz praktičnih i funkcionalnih značajki. Odličan je izbor za sve one koji traže pouzdan i siguran čitač kartica MIFARE, a minimalno pet njegovih istaknutih značajki su: 1. Napredni sigurnosni sustav - MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M sadrži napredni sigurnosni sustav koji je ključan za zaštitu podataka i informacija koje se nalaze na kartici. 2. Jednostavan za upotrebu - Čitač kartica MIFARE DS-KD-M je jednostavan za upotrebu i intuitivan za korištenje. Svi korisnici će se lako snaći s njegovim funkcijama. 3. Kompatibilan sa drugim uređajima - MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M je kompatibilan sa drugim uređajima i sustavima, što ga čini vrlo fleksibilnim i prilagodljivim. 4. Visoka brzina čitanja - Čitač kartica MIFARE DS-KD-M ima visoku brzinu čitanja, što omogućuje brzu i učinkovitu identifikaciju korisnika. 5. Robustan i izdržljiv - MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M je izrađen od kvalitetnih materijala i vrlo je izdržljiv, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim uvjetima. Ukratko, MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M je izvrstan izbor za sve one koji traže pouzdan i siguran čitač kartica MIFARE s nizom funkcionalnih značajki koje će olakšati i ubrzati njihov rad. Stoga, preporučujemo ga za kupnju.
MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M je visokokvalitetan proizvod koji pruža izuzetne performanse i pouzdanost u čitanju kartica MIFARE. Ovaj modul je dizajniran da zadovolji potrebe različitih industrijskih i komercijalnih sektora, kao što su sigurnosne i kontrolne sisteme, pristupna kontrola, parkirališta, itd. Jedna od najvažnijih karakteristika ovog modula je njegova visoka kompatibilnost sa standardom MIFARE, što omogućava da se koristi sa različitim MIFARE karticama. Ova funkcionalnost pruža fleksibilnost korisnicima i omogućava im da koriste kartice koje najbolje odgovaraju njihovim potrebama. Modul Čitač Kartica MIFARE DS-KD-M također se ističe svojim intuitivnim interfejsom i jednostavnim korištenjem. Korisnici će brzo naučiti kako da koriste ovaj modul, bez obzira na njihovo tehničko znanje. Ovo je posebno važno u okruženjima gdje se često mijenjaju korisnici ili kada se modul koristi u javnim prostorima. Napredne sigurnosne funkcije također su ugrađene u ovaj modul, što ga čini pouzdanim izborom za zaštitu važnih podataka i sistema. Modul Čitač Kartica MIFARE DS-KD-M podržava enkripciju podataka kako bi se osigurala sigurnost prilikom prenosa i čitanja kartica. Jedna od prednosti ovog modula je njegova izdržljivost i otpornost na različite uvjete okoline. Modul Čitač Kartica MIFARE DS-KD-M je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji mu omogućavaju da izdrži udarce, vibracije i ekstremne temperature. Ovo je posebno važno u industrijskim okruženjima gdje se modul često koristi. Uz sve ove karakteristike, Modul Čitač Kartica MIFARE DS-KD-M također dolazi sa odličnom podrškom i garancijom. Proizvođač pruža korisnicima tehničku podršku i osigurava da će modul funkcionisati bez ikakvih problema. Ovo je važno za korisnike koji žele biti sigurni da će njihov sistem ostati stabilan i pouzdan. Ukratko, Modul Čitač Kartica MIFARE DS-KD-M je visokokvalitetan proizvod koji pruža izuzetne performanse, pouzdanost i sigurnost. Sa svojom visokom kompatibilnošću, intuitivnim interfejsom i izdržljivim dizajnom, ovaj modul je idealan izbor za različite industrijske i komercijalne sektore. Bez sumnje, Modul Čitač Kartica MIFARE DS-KD-M će zadovoljiti sve potrebe korisnika i pružiti im visok nivo sigurnosti i efikasnosti.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
AUDIO MODUL HSM2955
AUDIO MODUL HSM2955
Normalna cijena 140,59 EUR Posebna cijena 122,31 EUR
KP-250 PG2
KP-250 PG2
150,13 EUR
LCD TIPKOVNICA HS2LCDPROEE3
LCD TIPKOVNICA HS2LCDPROEE3
211,25 EUR
DS-KH6350-TE1
DS-KH6350-TE1
293,75 EUR
BEŽIČNI ŠOK DETEKTOR PG8935
BEŽIČNI ŠOK DETEKTOR PG8935
152,50 EUR
Micro 64GB High Speed
Micro 64GB High Speed
35,80 EUR
Samo na upit
RFID NARUKVICA crna (200mm)
RFID NARUKVICA crna (200mm)
4,13 EUR
ZVUČNIK KZS-20
ZVUČNIK KZS-20
60,00 EUR
NEKA-F SAMONAPAJAJUĆA SIRENA
NEKA-F SAMONAPAJAJUĆA SIRENA
126,94 EUR
HDMI/HDMI KABEL (A-A) 5m
HDMI/HDMI KABEL (A-A) 5m
Normalna cijena 13,25 EUR Posebna cijena 11,53 EUR
PAMETNA BRAVA CS-DL01S/DL01CP/A3
PAMETNA BRAVA CS-DL01S/DL01CP/A3
Normalna cijena 364,71 EUR Posebna cijena 317,30 EUR
KOMPLET 2-WIRE VANJSKA JEDINICA 3 TIPKE + 3x UNUTARNJA JEDINICA 4,3"
KOMPLET 2-WIRE VANJSKA JEDINICA 3 TIPKE + 3x UNUTARNJA JEDINICA 4,3"
Normalna cijena 346,38 EUR Posebna cijena 301,35 EUR