DS-PDB-IN-Wristband

DS-PDB-IN-Wristband

HIKVISION AXPRO PAMETNA UTIČNICA DS-PSP1-WE po cijeni

75,00 EUR

Opis proizvoda: Pametna utičnica DS-PSP1-WE kompatibilna je s AX PRO sustavom. Omogućuje postavljanje uključivanja/isključivanja prema alarmu, greški, operaciji, rasporedu ili ručno. Također, ima dvosmjernu komunikaciju. Ova pametna utičnica je idealna za nadzor i kontrolu vaših električnih uređaja na daljinu.

Dostupnost: Dostupno
SKU
76115
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
• Kompatibilno s AX PRO sustavom • Postavljanje uključivanja/ isključivanja prema alarmu, greški, operaciji, rasporedu ili ručno • Dvosmjerna komunikacija

Detalji
Težina kg 0.100000
Is Featured Ne
Proizvodac HIKVISION
categ_Import_Root PROTUPROVALA
subcategory1 HIKVISION AXPRO
Sadržaj ažuriran 2023-11-06 08:11:58
Napišite recenziju
Recenzirate:HIKVISION AXPRO PAMETNA UTIČNICA DS-PSP1-WE po cijeni
Vaša ocjena
Pametna utičnica DS-PSP1-WE je izvrstan izbor za sve koji žele uštedjeti vrijeme i novac. Ova utičnica ima nekoliko izvrsnih značajki koje je čine vrijednom kupnjom. Prvo, pametna utičnica DS-PSP1-WE ima mogućnost daljinskog upravljanja putem aplikacije, što vam omogućuje da kontrolirate vaša kućanska aparata od kuda god se nalazili. Također, ova utičnica ima mogućnost rasporeda uključivanja i isključivanja, što je izvrsno za automatizaciju vašeg doma. Drugo, ova pametna utičnica ima mogućnost praćenja potrošnje energije, što vam omogućuje da uštedite novac na računu za struju. Također, ova utičnica ima mogućnost prepoznavanja preopterećenja, što je izvrsno za zaštitu vaših kućanskih aparata. Treće, ova utičnica ima mogućnost glasovne kontrole putem Amazon Alexe i Google Assistanta, što vam omogućuje da kontrolirate vaša kućanska aparata bez korištenja ruku. Četvrto, ova pametna utičnica ima izvrsnu kvalitetu izrade i dugotrajnost, što znači da će trajati godinama. Na kraju, naša preporuka je da kupite pametnu utičnicu DS-PSP1-WE zbog njenih izvrsnih značajki koje će vam pomoći da uštedite vrijeme i novac, automatizirate vaš dom i zaštitite vaše kućanske aparate.
PAMETNA UTIČNICA DS-PSP1-WE je inovativni proizvod koji nudi napredne mogućnosti upravljanja električnim uređajima u domu. Kompatibilna je s AX PRO sustavom, što omogućava jednostavnu integraciju s postojećim sigurnosnim sustavom. Jedna od ključnih značajki ove pametne utičnice je mogućnost postavljanja uključivanja/isključivanja prema različitim kriterijima. Korisnici mogu odabrati automatsko uključivanje ili isključivanje utičnice prema alarmima, greškama, operacijama, rasporedu ili ručnom upravljanju. Ova fleksibilnost omogućava korisnicima da prilagode upravljanje električnim uređajima prema svojim potrebama i preferencijama. Dodatna prednost ove pametne utičnice je dvosmjerna komunikacija. To znači da korisnici mogu primati informacije o statusu utičnice u stvarnom vremenu putem aplikacije ili drugih povezanih uređaja. Ova značajka omogućava korisnicima da budu uvijek informirani o stanju svojih električnih uređaja i da ih daljinski upravljaju. PAMETNA UTIČNICA DS-PSP1-WE također nudi jednostavno postavljanje i instalaciju. Korisnici mogu lako povezati utičnicu s postojećim električnim instalacijama i integrirati je u AX PRO sustav. Također je važno napomenuti da je ova pametna utičnica izrađena od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju sigurnost i dugotrajnost proizvoda. U zaključku, PAMETNA UTIČNICA DS-PSP1-WE je izvrstan proizvod koji pruža napredne mogućnosti upravljanja električnim uređajima u domu. Kompatibilnost s AX PRO sustavom, mogućnost postavljanja prema različitim kriterijima, dvosmjerna komunikacija i jednostavna instalacija čine ovu pametnu utičnicu idealnim izborom za korisnike koji žele poboljšati sigurnost i udobnost svog doma.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-DM25
NOSAČ KAMERE DS-1280ZJ-DM25
Normalna cijena 14,26 EUR Posebna cijena 12,41 EUR
MD Dome 800VP kamera - 800TVL
MD Dome 800VP kamera - 800TVL
57,75 EUR
Samo na upit
MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M
MODUL ČITAČ KARTICE MIFARE DS-KD-M
125,00 EUR
BATTERY PACK PowerMaster-30
BATTERY PACK PowerMaster-30
Normalna cijena 50,94 EUR Posebna cijena 44,31 EUR
SSD-E100 1024G
SSD-E100 1024G
Normalna cijena 79,46 EUR Posebna cijena 69,14 EUR
MCT-441
MCT-441
136,13 EUR
Samo na upit
Detektor SD-304 PG2
Detektor SD-304 PG2
82,34 EUR
Samo na upit
86-inch 4K Interactive Display DS-D5C75RB/B
86-inch 4K Interactive Display DS-D5C75RB/B
3.887,50 EUR
Firebeam 70KIT140 extension kit
Firebeam 70KIT140 extension kit
175,00 EUR
SensoIRIS S130IS
SensoIRIS S130IS
44,38 EUR
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P
DIGITALNI VIDEO SNIMAČ DS-7616NXI-K2/16P
1.031,25 EUR