Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE za samo 393,75 EUR

393,75 EUR

Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE

Ovaj hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE je savršen izbor za zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora. Sastoji se od različitih komponenti koje će vam omogućiti da nadzirete i osigurate svoju imovinu.

Komponente u kompletu:

  • Hibridna alarma centrala - DS-PHA64-LP x 1
  • Daljinski upravljač sa 4 tipke (868MHz) - DS-PKF1-WE x 1
  • Žičani detektor pokreta - DS-PDP18-EG2 x 2
  • Žičani magnetni kontakt - DS-PD1-MC-WS x 1
  • Žičana tipkovnica - DS-PK1-LRT-HWE x 1
  • Tag - DS-PT-M1 x 1

Ovaj alarmni komplet pruža pouzdanu zaštitu i jednostavno upravljanje vašim sigurnosnim sustavom. Hibridna alarma centrala omogućava povezivanje žičanih i bežičnih komponenti, pružajući vam veću fleksibilnost pri instalaciji. Daljinski upravljač omogućava jednostavno aktiviranje i deaktiviranje alarma, dok žičani detektori pokreta i magnetni kontakti osiguravaju detekciju neovlaštenog ulaska.

Uz ovaj komplet, vaš dom ili poslovni prostor bit će zaštićeni od potencijalnih prijetnji, pružajući vam mir i sigurnost.

Dostupnost: Dostupno
SKU
DS-PHA64-Kit-WE
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Hibridna alarma centrala - DS-PHA64-LP x 1 Daljinski upravljač sa 4 tipke(868MHz) - DS-PKF1-WE x 1 Žičani detektor pokreta - DS-PDP18-EG2 x 2 Žičani magnetni kontakt - DS-PD1-MC-WS x 1 Žičana tipkovnica - DS-PK1-LRT-HWE x 1 Tag - DS-PT-M1 x 1
Detalji
Weight kg 5.000000
Is Featured Ne
Proizvodac HIKVISION
Napišite recenziju
Recenzirate:Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE za samo 393,75 EUR
Vaša ocjena
Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE je izvanredan izbor za sve one koji žele osigurati visoku razinu sigurnosti svojeg doma ili poslovnog prostora. Ovaj komplet dolazi s minimalno pet izuzetno istaknutih značajki koje ga čine preporučljivim za kupnju. Prva značajka koja se ističe je napredni hibridni sustav koji kombinira bežične i žičane komponente. Ovo omogućuje fleksibilnost pri instalaciji i pruža pouzdanu zaštitu od provala. Druga značajka koju treba spomenuti je visoka osjetljivost senzora za detekciju pokreta. Ovi senzori su vrlo precizni i pouzdani te mogu otkriti čak i najmanje pokrete, što osigurava brzu reakciju u slučaju neželjenih događaja. Treća značajka koja izdvaja ovaj alarmni komplet je mogućnost integracije s pametnim telefonima putem aplikacije. Ovo omogućuje korisnicima da prate stanje svoje sigurnosti u stvarnom vremenu i primaju obavijesti o bilo kakvim nepravilnostima. Četvrta značajka koja čini ovaj komplet preporučljivim je visoka razina pouzdanosti i otpornosti na kvarove. Opremljen je s naprednim tehnologijama koje osiguravaju stabilan rad i smanjuju mogućnost lažnih alarma. Konačno, peta značajka koju treba istaknuti je jednostavnost korištenja i intuitivno sučelje. Ovaj alarmni komplet je dizajniran s naglaskom na korisničko iskustvo, što olakšava postavljanje i upravljanje sustavom. S obzirom na sve navedene značajke, Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE je definitivno naša preporuka za kupnju. Ovaj visokokvalitetni i pouzdani alarmni sustav će vam pružiti mir uma i osigurati zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora.
Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE je visokokvalitetni proizvod koji pruža pouzdanu zaštitu za vaš dom ili poslovni prostor. Ovaj komplet sadrži sve potrebne komponente za postavljanje sigurnosnog sistema i lako se može instalirati. Centrala DS-PHA64-LP je osnovni dio ovog kompleta. Hibridna tehnologija omogućava bežično i žičano povezivanje, pružajući veću fleksibilnost pri instalaciji. Sa ovom centralom, imate mogućnost upravljanja i nadzora nad alarmnim sistemom. Daljinski upravljač DS-PKF1-WE je jednostavan za korištenje i omogućava vam da aktivirate ili deaktivirate alarmni sistem sa udaljenosti. Sa četiri tipke, možete brzo i lako upravljati alarmom. Žičani detektori pokreta DS-PDP18-EG2 su ključni dio ovog kompleta. Oni detektiraju pokret u prostoru i aktiviraju alarm ukoliko neovlaštena osoba uđe u vaš dom ili poslovni prostor. Sa dva detektora pokreta, možete pokriti veći prostor i osigurati da nijedan kutak ne ostane nepokriven. Žičani magnetni kontakt DS-PD1-MC-WS se koristi za zaštitu vrata ili prozora. On detektira otvaranje ili zatvaranje i aktivira alarm ukoliko se to dogodi. Ovaj kontakt pruža dodatnu sigurnost i sprečava neovlašten pristup. Žičana tipkovnica DS-PK1-LRT-HWE omogućava vam da lako upravljate i nadzirete alarmni sistem. Sa intuitivnim korisničkim sučeljem, možete brzo pristupiti svim funkcijama i postavkama. Tag DS-PT-M1 je jednostavan način za aktivaciju ili deaktivaciju alarmnog sistema. Samo prislonite tag na čitač i alarm će se automatski aktivirati ili deaktivirati. Ovaj tag je praktičan za cijelu obitelj i omogućava svima da lako koriste alarmni sistem. Hibridni alarmni komplet DS-PHA64-Kit-WE pruža visoku sigurnost i pouzdanost za vaš dom ili poslovni prostor. Sve komponente su visokokvalitetne i lako se integriraju u vaš postojeći sigurnosni sistem. Bez obzira jeste li profesionalni instalater ili korisnik koji želi samostalno postaviti alarmni sistem, ovaj komplet je odličan izbor.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
KOAKS VIDEO IZOLATOR
KOAKS VIDEO IZOLATOR
Normalna cijena 16,30 EUR Posebna cijena 14,18 EUR
HK-SFP+-10G-20-1330
HK-SFP+-10G-20-1330
Normalna cijena 215,98 EUR Posebna cijena 187,90 EUR
RELEJ S KONTAKTIMA ZA UPRAVLJANJE 12V
RELEJ S KONTAKTIMA ZA UPRAVLJANJE 12V
Normalna cijena 5,10 EUR Posebna cijena 4,44 EUR
K-ERV modul - evidencija godišnjih odmora
K-ERV modul - evidencija godišnjih odmora
Normalna cijena 86,31 EUR Posebna cijena 75,09 EUR
ATENUATOR KG-60
ATENUATOR KG-60
25,00 EUR
RACK ORMAR 4U 400mm
RACK ORMAR 4U 400mm
Normalna cijena 118,18 EUR Posebna cijena 102,81 EUR
TIPKOVNICA PK5500E1 H1
TIPKOVNICA PK5500E1 H1
229,75 EUR
PAMETNA BRAVA SBFB1
PAMETNA BRAVA SBFB1
237,50 EUR
ESSD-T100I 1024G BLACK
ESSD-T100I 1024G BLACK
Normalna cijena 136,51 EUR Posebna cijena 118,76 EUR
KNS-16
KNS-16
425,00 EUR
ELEKTRIČNA BRAVA CV-14EL
ELEKTRIČNA BRAVA CV-14EL
28,13 EUR
SWITCH DS-3E0524-E
SWITCH DS-3E0524-E
Normalna cijena 165,04 EUR Posebna cijena 143,59 EUR
OPTIČKI MODUL HK-SFP-1.25G-20-1310
OPTIČKI MODUL HK-SFP-1.25G-20-1310
Normalna cijena 39,74 EUR Posebna cijena 34,56 EUR
KOMPLET 2-WIRE VANJSKA FISHEYE JEDINICA 3 TIPKE + 3x UNUTARNJA JEDINICA 7"
KOMPLET 2-WIRE VANJSKA FISHEYE JEDINICA 3 TIPKE + 3x UNUTARNJA JEDINICA 7"
Normalna cijena 431,95 EUR Posebna cijena 375,80 EUR