Back-up napajanje 13

Back-up napajanje 13,8 V-120W

NAPAJANJE 12V 1A

NAPAJANJE 12V 1A

DODATNA OPREMA NAPAJANJE 24V 2,5A po cijeni

24,88 EUR

Opis proizvoda: NAPAJANJE 24V 2,5A je idealno za napajanje različitih elektroničkih uređaja. Ovo napajanje ima ulazni napon od 100-240V i izlazni napon od DC 24V. S kapacitetom od 2,5A, ovaj proizvod je sposoban napajati čak i najzahtjevnije uređaje. NAPAJANJE 24V 2,5A ima jedan izlaz i mogućnost podešavanja napona +- 10%. S težinom od samo 200g, ovaj proizvod je lagan i jednostavan za korištenje. Ako tražite kvalitetno napajanje za svoje elektroničke uređaje, NAPAJANJE 24V 2,5A je odličan izbor.

Dostupnost: Dostupno
SKU
00591
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
NAPAJANJE 24V 2A ulazni napon: 100-240V izlazni napon: DC 24V 2 A 1 izlaz podešavanje napona +- 10% Težina: 200g

Detalji
Težina kg 0.320000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 NAPAJANJA
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 21:04:54
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA NAPAJANJE 24V 2,5A po cijeni
Vaša ocjena
Preporučujemo NAPAJANJE 24V 2,5A zbog sljedećih pet istaknutih značajki: 1. Visoka učinkovitost: Ovo napajanje ima visoku razinu učinkovitosti, što znači da će pretvarati manje energije u toplinu, a više u korisnu energiju. 2. Pouzdanost: Napajanje je izrađeno od kvalitetnih materijala i ima visoku razinu pouzdanosti. To znači da možete biti sigurni da će raditi bez problema tijekom dužeg vremenskog razdoblja. 3. Sigurnost: Napajanje ima ugrađene sigurnosne mehanizme koji štite vašu opremu od preopterećenja, kratkog spoja i drugih neželjenih događaja. 4. Kompatibilnost: Napajanje je kompatibilno s različitim vrstama opreme, što ga čini fleksibilnim i prilagodljivim vašim potrebama. 5. Jednostavno korištenje: Napajanje je jednostavno za korištenje i može se lako instalirati i povezati s vašom opremom. Ukratko, preporučujemo NAPAJANJE 24V 2,5A zbog svoje visoke učinkovitosti, pouzdanosti, sigurnosti, kompatibilnosti i jednostavnosti korištenja.
NAPAJANJE 24V 2,5A - Profesionalna recenzija NAPAJANJE 24V 2,5A je proizvod koji pruža stabilan i pouzdan izvor napajanja za različite električne uređaje. Ovo napajanje je posebno dizajnirano kako bi omogućilo konstantan izlazni napon od DC 24V i struju od 2,5A. Jedna od ključnih karakteristika ovog napajanja je širok raspon ulaznog napona od 100-240V, što ga čini pogodnim za upotrebu u različitim dijelovima svijeta. Ova fleksibilnost u ulaznom napajanju čini ga idealnim izborom za putovanja ili korištenje u međunarodnim okruženjima. NAPAJANJE 24V 2,5A ima jedan izlaz, što ga čini jednostavnim za korištenje i instalaciju. Također ima mogućnost podešavanja napona u rasponu od +- 10%, što pruža dodatnu fleksibilnost i prilagodljivost za različite potrebe uređaja koji se koriste. Ova karakteristika omogućava precizno podešavanje napona kako bi se osigurala optimalna izvedba uređaja. Ovaj proizvod ima i kompaktnu veličinu i laganu težinu od oko 200g, što ga čini praktičnim za nošenje ili montažu na različite površine. Bez obzira na svoju malu veličinu, NAPAJANJE 24V 2,5A pruža snažno i stabilno napajanje, što ga čini idealnim za upotrebu u različitim industrijskim ili kućnim električnim uređajima. U zaključku, NAPAJANJE 24V 2,5A je profesionalan proizvod koji pruža stabilno i pouzdano napajanje za različite električne uređaje. Sa svojim širokim rasponom ulaznih napona, mogućnostima podešavanja napona i kompaktnim dizajnom, ovaj proizvod je idealan izbor za različite primjene u industriji i kućanstvu.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?