NAPAJANJE 12V 10A

NAPAJANJE 12V 10A

NAPAJANJE 12V 12.5A

NAPAJANJE 12V 12.5A

DODATNA OPREMA NAPAJANJE 12V 29A po cijeni

82,81 EUR

Opis proizvoda: NAPAJANJE 12V 29A je idealno za napajanje različitih uređaja koji zahtijevaju visoki napon i amperažu. Ovaj proizvod nudi pouzdanost i stabilnost u radu, a istovremeno štiti vaše uređaje od preopterećenja i kratkog spoja. Napajanje je jednostavno za instalaciju i ima dug vijek trajanja. Odaberite NAPAJANJE 12V 29A za siguran i pouzdan rad vaših uređaja.

Dostupnost: Dostupno
SKU
00572
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
NAPAJANJE 12V 29A Karakteristike • Ulazni napon:220V • izlazni napon: DC 12V 29A • 2 izlaza • Dimenzije: 199×98×38mm

Detalji
Težina kg 0.920000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 NAPAJANJA
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 21:02:38
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA NAPAJANJE 12V 29A po cijeni
Vaša ocjena
NAPAJANJE 12V 29A je proizvod koji nudi visoki napon i jaku struju. Naša preporuka za kupovinu ovog proizvoda ovisi o vašim specifičnim potrebama. Međutim, evo pet značajnih karakteristika koje bi mogle utjecati na vašu odluku: 1. Visoki napon: NAPAJANJE 12V 29A pruža visoki napon, što ga čini idealnim za napajanje mnogih elektroničkih uređaja. 2. Visoka struja: NAPAJANJE 12V 29A pruža jaku struju, što ga čini idealnim za napajanje uređaja koji zahtijevaju veliku količinu energije. 3. Pouzdanost: NAPAJANJE 12V 29A je izrađeno od kvalitetnih materijala i testirano je kako bi se osigurala njegova pouzdanost. 4. Sigurnost: NAPAJANJE 12V 29A ima ugrađene sigurnosne značajke koje štite vaše uređaje od prenapona, preopterećenja i kratkog spoja. 5. Kompatibilnost: NAPAJANJE 12V 29A je kompatibilno s različitim vrstama elektroničkih uređaja, što ga čini vrlo fleksibilnim proizvodom. U konačnici, ako vaši elektronički uređaji zahtijevaju visoki napon i jaku struju, NAPAJANJE 12V 29A bi moglo biti dobar izbor za vas. Međutim, uvijek preporučujemo provjeru specifikacija vaših uređaja kako biste bili sigurni da je ovaj proizvod pravi za vas.
NAPAJANJE 12V 29A je izvrstan proizvod koji nudi stabilan izvor napajanja za razne industrijske i komercijalne aplikacije. Sa izlaznom snagom od 12V i 29A, ovaj uređaj je sposoban napajati širok raspon elektroničkih uređaja i opreme. Jedna od glavnih prednosti ovog napajanja je visoka učinkovitost i pouzdanost. To znači da će ovaj uređaj pružiti stabilno napajanje bez prekida ili fluktuacija u snazi. To je izuzetno važno za industrijske i komercijalne aplikacije koje zahtijevaju neprekidno i pouzdano napajanje. Osim toga, NAPAJANJE 12V 29A je dizajnirano da bude izdržljivo i otporno na vanjske utjecaje. To ga čini idealnim za upotrebu u teškim uvjetima, kao što su rad na otvorenom ili u industrijskim okruženjima. Bez obzira na to kakve su okolnosti, ovaj proizvod će pružiti pouzdano napajanje bez ikakvih problema. Još jedna važna značajka ovog napajanja je niska razina buke i elektromagnetskih smetnji. To znači da je ovaj uređaj vrlo pouzdan za rad u blizini drugih elektroničkih uređaja, jer neće uzrokovati smetnje ili ometanja u radu drugih uređaja. NAPAJANJE 12V 29A je također vrlo jednostavno za instalaciju i upotrebu. Bez obzira na to jeste li profesionalac ili početnik, moći ćete brzo i lako postaviti ovaj uređaj i početi ga koristiti. To ga čini idealnim izborom za sve koji traže pouzdano i učinkovito napajanje. Ukratko, NAPAJANJE 12V 29A je izvrstan proizvod koji nudi stabilno napajanje za razne industrijske i komercijalne aplikacije. Sa visokom učinkovitošću, pouzdanošću, izdržljivošću i jednostavnom instalacijom, ovaj uređaj je idealan izbor za sve koji traže pouzdano i učinkovito napajanje.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati