NAPAJANJE 12V 29A

NAPAJANJE 12V 29A

Back-up napajanje 27

Back-up napajanje 27,6V-60W

DODATNA OPREMA NAPAJANJE 12V 12.5A za samo

58,06 EUR

Opis proizvoda: Napajanje 12V 12.5A je kvalitetno napajanje koje će osigurati stabilan i pouzdan izvor napajanja za vaš uređaj. Ovo napajanje ima visoku učinkovitost i nisku potrošnju energije, što ga čini idealnim izborom za razne primjene. Napajanje 12V 12.5A je lako za instalaciju i ima zaštitu od kratkog spoja, prenapona i pregrijavanja, što osigurava sigurnost vašeg uređaja. Ovo napajanje je dizajnirano da radi tiho i pouzdano, te će vam pružiti dugotrajnu i stabilnu uslugu.

Uz potvrdu narudžbe
SKU
00571
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
NAPAJANJE 12V 12.5A Karakteristike • Ulazni napon:220V • izlazni napon: DC 12V 12.5A • 2 izlaza • Dimenzije: 159×98×38mm

Detalji
Težina kg 0.500000
Is Featured Ne
Proizvodac /
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 NAPAJANJA
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 21:02:21
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA NAPAJANJE 12V 12.5A za samo
Vaša ocjena
Preporučujemo NAPAJANJE 12V 12.5A zbog sljedećih pet značajki: 1. Visoka učinkovitost: Ovo napajanje ima visoku učinkovitost koja omogućuje nisku potrošnju energije i manje troškove. 2. Pouzdanost: Napajanje je vrlo pouzdano i neće iznevjeriti u kritičnim situacijama. 3. Sigurnost: Napajanje ima ugrađene sigurnosne značajke koje štite od prenapona, preopterećenja i kratkog spoja. 4. Fleksibilnost: Napajanje je kompatibilno s različitim vrstama uređaja koji zahtijevaju 12V 12.5A napajanje. 5. Jednostavnost korištenja: Napajanje je jednostavno za korištenje i instalaciju, što ga čini idealnim za kućnu upotrebu. Uzimajući u obzir gore navedene značajke, smatramo da je NAPAJANJE 12V 12.5A dobra opcija za kupnju.
NAPAJANJE 12V 12.5A je iznimno učinkovit izvor napajanja koji je savršen za širok raspon primjena. Ovo napajanje ima izlaznu snagu od 12.5A i napona od 12V, što ga čini idealnim za napajanje različitih uređaja u vašem domu ili uredu. Osim svoje impresivne snage, ovo napajanje ima i niz drugih značajki koje ga čine izvrsnim izborom za vaše potrebe. Napajanje ima ugrađenu zaštitu od preopterećenja, prenapona i kratkog spoja, što mu omogućuje da bude siguran i pouzdan izvor napajanja. NAPAJANJE 12V 12.5A je također vrlo jednostavno za korištenje. Ima praktičan priključak koji se lako povezuje s uređajem koji ga treba napajati. Ovo napajanje je izrađeno od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Ukratko, NAPAJANJE 12V 12.5A je izvrsno napajanje za širok raspon primjena. Njegova snaga, zaštita od preopterećenja i kratkog spoja, jednostavnost korištenja i kvalitetni materijali čine ga idealnim izborom za vaše potrebe napajanja.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?