NAPAJANJE 12V 12.5A

NAPAJANJE 12V 12.5A

Back-up napajanje 13

Back-up napajanje 13,8V-60W

DODATNA OPREMA Back-up napajanje 27,6V-60W za

49,63 EUR

Opis proizvoda: Back-up napajanje 27,6V-60W je idealno rješenje za osiguranje kontinuiranog napajanja vaših uređaja u slučaju nestanka struje ili bilo kojeg drugog problema s napajanjem. Ovo napajanje nudi visoku razinu pouzdanosti i sigurnosti, tako da se možete osloniti na njega u svakoj situaciji. Ovaj proizvod je posebno dizajniran kako bi se osigurala maksimalna učinkovitost i dugotrajnost. Napajanje ima visoku snagu od 60W, što ga čini idealnim za napajanje različitih vrsta uređaja. Također, s naponom od 27,6V, ovaj proizvod je u stanju osigurati stabilno i konstantno napajanje vaših uređaja. Back-up napajanje 27,6V-60W je jednostavno za instalaciju i koristi se s malo održavanja. Ovo napajanje je također vrlo lagano i kompaktno, što ga čini idealnim za različite primjene u kojima je potrebno osigurati kontinuirano napajanje. Ukratko, Back-up napajanje 27,6V-60W je pouzdan i učinkovit način osiguravanja kontinuiranog napajanja vaših uređaja. Bilo da se radi o kućnoj uporabi ili profesionalnoj primjeni, ovaj proizvod će vam osigurati stabilno i sigurno napajanje u svakoj situaciji.

Dostupnost: Dostupno
SKU
00570
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Back-up napajanje 27,6V-60W Karakteristike • Ulazni napon:100-240V • izlazni napon: DC 27.6 V 1A • 1 izlaz • Izlaz za bateriju • podešavanje napona +- 10% • Dimenzije: 129*98*38mm

Detalji
Težina kg 0.380000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 NAPAJANJA
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 21:02:06
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA Back-up napajanje 27,6V-60W za
Vaša ocjena
Preporučujemo Back-up napajanje 27,6V-60W za kupnju iz sljedećih razloga: 1. Visoka učinkovitost: Back-up napajanje 27,6V-60W ima visoku učinkovitost pri radu, što znači da će potrošiti manje energije i manje se zagrijavati. 2. Pouzdanost: Ovo napajanje je vrlo pouzdano i sigurno za upotrebu, što je ključno za sprječavanje bilo kakvih nezgoda ili neželjenih događaja. 3. Dug životni vijek: Back-up napajanje 27,6V-60W ima dug životni vijek, što znači da će trajati dulje nego ostala napajanja na tržištu. 4. Jednostavna instalacija: Instalacija ovog napajanja je vrlo jednostavna i brza, što znači da neće biti potrebno puno vremena ili truda da se postavi. 5. Kompatibilnost: Ovo napajanje je kompatibilno s mnogim različitim uređajima, što znači da će biti vrlo korisno za različite potrebe. Sve u svemu, Back-up napajanje 27,6V-60W je visokokvalitetno, pouzdano i učinkovito napajanje koje preporučujemo za kupnju.
Back-up napajanje 27,6V-60W je izuzetno pouzdan proizvod koji će osigurati kontinuirano napajanje vaših elektroničkih uređaja. Sa snagom od 60W i naponom od 27,6V, ovo napajanje je idealan izbor za održavanje punog kapaciteta vaših uređaja čak i u slučaju nestanka struje ili drugih neočekivanih situacija. Opremljen je pouzdanim sustavom za punjenje baterija koji će osigurati neprekidno napajanje uređaja. Također, ovaj proizvod je izrađen od visokokvalitetnih materijala, što osigurava dugotrajnost i pouzdanost u radu. Jedna od glavnih prednosti ovog back-up napajanja je njegova kompaktna veličina. Zahvaljujući tome, lako se može smjestiti na bilo kojem radnom prostoru ili u torbi za nošenje. Osim toga, jednostavan dizajn omogućuje jednostavno povezivanje uređaja i brzo postavljanje. Kada koristite ovaj proizvod, možete biti sigurni da će vaši elektronički uređaji uvijek biti spremni za upotrebu kada ih najviše trebate. Bilo da se radi o hitnim situacijama ili svakodnevnom korištenju, back-up napajanje 27,6V-60W će pružiti pouzdano napajanje koje vam je potrebno. Ukratko, Back-up napajanje 27,6V-60W je izvrstan proizvod koji osigurava kontinuirano napajanje vaših elektroničkih uređaja. Pouzdan sustav za punjenje baterija i visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost u radu. Bez obzira na situaciju, ovaj proizvod će vam omogućiti da vaši uređaji uvijek budu spremni za upotrebu.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
Dodatna licenca za 1. LPR kameru
Dodatna licenca za 1. LPR kameru
148,34 EUR
Samo na upit
RAMPA DS-TMG421-L(2,5m+2,5m)
RAMPA DS-TMG421-L(2,5m+2,5m)
Normalna cijena 1.793,00 EUR Posebna cijena 1.559,91 EUR
BARIJERA VANJSKA mikrovalna 100m
BARIJERA VANJSKA mikrovalna 100m
412,34 EUR
Samo na upit
POE EXTENDER
POE EXTENDER
Normalna cijena 63,16 EUR Posebna cijena 54,95 EUR
TIPKALO ZA HITNI IZLAZ (zeleno)
TIPKALO ZA HITNI IZLAZ (zeleno)
21,40 EUR
Video balun pasivni s kablom 1CH 8MP - 100kom
Video balun pasivni s kablom 1CH 8MP - 100kom
Normalna cijena 213,94 EUR Posebna cijena 186,13 EUR
TAG MIFARE
TAG MIFARE
Normalna cijena 0,41 EUR Posebna cijena 0,35 EUR
TIPKALO KPK-P4B-12S
TIPKALO KPK-P4B-12S
Normalna cijena 26,49 EUR Posebna cijena 23,05 EUR
Video komplet 2MP 4 kamere Ezviz WiFi
Video komplet 2MP 4 kamere Ezviz WiFi
Normalna cijena 336,19 EUR Posebna cijena 292,49 EUR
Alarm panel KP-160 PG2
Alarm panel KP-160 PG2
164,84 EUR
Samo na upit
DS-PDB-IN-Wallbracket
DS-PDB-IN-Wallbracket
3,75 EUR