NAPAJANJE 24V 3A

NAPAJANJE 24V 3A

Back-up napajanje 13

Back-up napajanje 13,8 V-120W

DODATNA OPREMA Back-up napajanje 27,6 V-120W po cijeni

49,63 EUR

Opis proizvoda: Back-up napajanje 27,6 V-120W je idealno za osiguravanje neprekidnog napajanja vaših uređaja. Ovo napajanje ima ulazni napon od 100-240V i izlazni napon DC 27,6V sa 4A. Jedan izlaz omogućava jednostavnu instalaciju i upotrebu. Podešavanje napona je moguće u rasponu od +- 10%. Napajanje je lagano i teži samo 300g, što ga čini idealnim za mobilnu upotrebu.

Dostupnost: Dostupno
SKU
00593
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Back-up napajanje 27,6 V-120W ulazni napon: 100-240V izlazni napon: DC 27,6V 4 A 1 izlaz podešavanje napona +- 10% Težina: 300g

Detalji
Težina kg 0.507000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 NAPAJANJA
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 21:05:32
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA Back-up napajanje 27,6 V-120W po cijeni
Vaša ocjena
Back-up napajanje 27,6 V-120W je proizvod koji bi svakako preporučili za kupnju. Ovaj proizvod nudi brojne značajke koje ga čine izvrsnim izborom za korisnike koji traže pouzdano rješenje za svoje potrebe napajanja. Jedna od glavnih značajki ovog napajanja je njegova sposobnost da pruži pouzdano napajanje čak i u slučaju prekida glavnog izvora napajanja. To čini ovaj proizvod idealnim za korištenje u situacijama kada je pouzdanost ključna. Osim toga, ovaj proizvod ima visoku snagu od 120W što ga čini idealnim za napajanje čak i zahtjevnih uređaja. Također, ovaj proizvod ima ugrađenu zaštitu od preopterećenja i kratkog spoja što ga čini sigurnim za korištenje. Još jedna od značajki ovog proizvoda je njegova kompaktna veličina koja ga čini lako prenosivim i prikladnim za korištenje u različitim situacijama. Također, ovaj proizvod je izrađen od visokokvalitetnih materijala što osigurava dugotrajnost i pouzdanost. Konačno, ovaj proizvod ima jednostavan i intuitivan dizajn koji ga čini lako za korištenje čak i za korisnike koji nisu stručnjaci u području napajanja. Ukratko, Back-up napajanje 27,6 V-120W je proizvod koji bi preporučili svakom korisniku koji traži pouzdano i kvalitetno rješenje za svoje potrebe napajanja. Ova napajanja ima brojne značajke koje ga čine izvrsnim izborom za korisnike koji traže pouzdanost, sigurnost, snagu i kompaktnost.
Back-up napajanje 27,6 V-120W je visokokvalitetan proizvod koji pruža pouzdano napajanje za različite elektroničke uređaje. Ovo napajanje ima ulazni napon od 100-240V, što ga čini kompatibilnim sa svim standardnim električnim mrežama. Izlazni napon je DC 27,6V, sa snagom od 4 A. Jedna od glavnih prednosti ovog napajanja je mogućnost podešavanja napona u rasponu od +- 10%. Ovo omogućava korisnicima da prilagode napajanje svojim potrebama, što je posebno korisno u slučajevima kada je potrebno precizno napajanje za određene uređaje. Osim toga, Back-up napajanje 27,6 V-120W ima samo jedan izlaz, što olakšava priključivanje uređaja. Ova jednostavnost korištenja čini ga pogodnim za kućnu upotrebu, kao i za profesionalne svrhe. Napajanje je također izuzetno lagano, sa težinom od samo 300g. Ovo ga čini idealnim za putovanja i mobilnu upotrebu, jer se lako može nositi u torbi ili ručnoj prtljazi. Ukratko, Back-up napajanje 27,6 V-120W je izuzetno pouzdan proizvod koji nudi visokokvalitetno napajanje za elektroničke uređaje. Sa svojim mogućnostima podešavanja napona, jednostavnim priključivanjem i laganim dizajnom, ovo napajanje je izbor koji će zadovoljiti potrebe korisnika u različitim situacijama.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati