Back-up napajanje 27

Back-up napajanje 27,6V-60W

NAPAJANJE 12V/1A

NAPAJANJE 12V/1A

DODATNA OPREMA Back-up napajanje 13,8V-60W za samo

41,48 EUR

Opis proizvoda: Back-up napajanje 13,8V-60W je idealno rješenje za osiguravanje neprekidne snage u slučaju nestanka struje. Napajanje ima kapacitet od 60W te napon od 13,8V, što ga čini pogodnim za različite vrste uređaja. Ovo napajanje je vrlo pouzdano i osigurava stabilan izlazni napon čak i u uvjetima nestabilne mreže. Napajanje se lako instalira i koristi te je pogodno za upotrebu u kućanstvima, uredima i industriji. Back-up napajanje 13,8V-60W je neophodan dodatak za sve koji žele osigurati kontinuiran rad svojih uređaja.

Dostupnost: Dostupno
SKU
00569
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Back-up napajanje 13,8V-60W Karakteristike • Ulazni napon:100-240V • izlazni napon: DC 13,8 V 4A • 1 izlaz • Izlaz za bateriju • podešavanje napona +- 10% • Dimenzije: 129*98*38mm

Detalji
Težina kg 0.380000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 NAPAJANJA
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 21:01:46
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA Back-up napajanje 13,8V-60W za samo
Vaša ocjena
Back-up napajanje 13,8V-60W je izvrstan izbor za sve koji traže pouzdano i kvalitetno rješenje za svoje potrebe napajanja. Ovo napajanje ima brojne prednosti koje ga čine preporučljivim za kupnju. Jedna od glavnih prednosti ovog napajanja je njegova visoka učinkovitost. S obzirom na snagu od 60W, ovo napajanje može se koristiti za napajanje različitih uređaja, a pri tome će trošiti manje energije nego druga napajanja slične snage. Također, ovo napajanje ima izvrsnu zaštitu od preopterećenja, kratkog spoja i prenapona, što ga čini vrlo sigurnim za korištenje. Dodatno, ovo napajanje ima nisku razinu buke i vibracija, što ga čini idealnim za korištenje u okruženjima u kojima je potrebna tišina. Još jedna prednost ovog napajanja je njegova kompaktna veličina, što ga čini idealnim za ugradnju u različite uređaje. Osim toga, ovo napajanje ima izvrsnu stabilnost napona, što ga čini idealnim za korištenje u zahtjevnim aplikacijama. Sve u svemu, Back-up napajanje 13,8V-60W je izvrstan izbor za sve koji traže pouzdano i kvalitetno rješenje za svoje potrebe napajanja. S obzirom na brojne prednosti koje nudi, ovo napajanje svakako preporučujemo za kupnju.
Ovo back-up napajanje snage 60W je idealno rješenje za osiguravanje neprekidnog napajanja vaših uređaja. Radi na naponu od 13,8V što ga čini kompatibilnim s većinom uređaja. Ovo napajanje je posebno dizajnirano za situacije kada je potrebno osigurati da vaši uređaji rade bez prekida, kao što su zaštita od nestanka struje ili zaštita od prekida napajanja. Ovo napajanje je izrađeno od visokokvalitetnih materijala i pruža pouzdanu i sigurnu zaštitu vaših uređaja. Bez obzira na to jeste li kod kuće, na poslu ili u pokretu, ovo back-up napajanje će vam pružiti pouzdanu i sigurnu zaštitu vaših uređaja. Njegova kompaktna veličina i jednostavan dizajn čine ga praktičnim za upotrebu u različitim okruženjima. Možete ga lako postaviti na radni stol ili ga nositi sa sobom u torbi za laptop. Jedna od glavnih prednosti ovog back-up napajanja je njegova visoka snaga od 60W, koja omogućava punjenje i napajanje različitih uređaja istovremeno. Bez obzira na to jeste li spojeni na računalo, printer, monitor ili bilo koji drugi uređaj, ovaj proizvod će osigurati stabilno i kontinuirano napajanje. Dodatna prednost ovog back-up napajanja je njegova inteligentna zaštita od preopterećenja i kratkog spoja. Ovo znači da će se napajanje automatski isključiti kako bi zaštitilo vaše uređaje u slučaju kvara ili preopterećenja. Ova značajka osigurava dugotrajnost vaših uređaja i sprječava moguće štete. Uz sve navedene prednosti, ovo back-up napajanje je jednostavno za korištenje. Dovoljno je samo spojiti ga na struju i priključiti svoje uređaje na njega. LED indikatori će vam pružiti informacije o statusu napajanja i punjenja, što olakšava praćenje i upravljanje. Ukratko, back-up napajanje 13,8V-60W je pouzdano i sigurno rješenje za osiguravanje neprekidnog napajanja vaših uređaja. Njegova visoka snaga, kompatibilnost s različitim uređajima i inteligentna zaštita čine ga idealnim izborom za sve korisnike koji žele osigurati stabilnost i sigurnost svojih uređaja.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
Unutarnja Jedinica P2WU-43T
Unutarnja Jedinica P2WU-43T
86,28 EUR
Samo na upit
Konektor MC4 2T za dva panela
Konektor MC4 2T za dva panela
12,38 EUR
Samo na upit
KAMERA DS-2CD2686G2HT-IZS (2.8-12mm) EF
KAMERA DS-2CD2686G2HT-IZS (2.8-12mm) EF
812,50 EUR
Obujmica PNT fi 20
Obujmica PNT fi 20
Normalna cijena 0,30 EUR Posebna cijena 0,26 EUR
KAMERA DS-2CE72DF3T-FS (2.8mm)
KAMERA DS-2CE72DF3T-FS (2.8mm)
156,25 EUR
BMD501 DETEKTOR
BMD501 DETEKTOR
20,75 EUR
KOMUNIKATOR TL250
KOMUNIKATOR TL250
527,56 EUR
KAMERA DS-2CD2T45G0P-I(1.68mm)
KAMERA DS-2CD2T45G0P-I(1.68mm)
443,75 EUR
SensoIRIS MCP150 IP67
SensoIRIS MCP150 IP67
208,75 EUR
ŠOK DETEKTOR DS-PDSK-P
ŠOK DETEKTOR DS-PDSK-P
31,25 EUR
NAPAJANJE 12V 10A
NAPAJANJE 12V 10A
49,63 EUR