Back-up napajanje 27

Back-up napajanje 27,6 V-120W

NAPAJANJE 24V 2

NAPAJANJE 24V 2,5A

DODATNA OPREMA Back-up napajanje 13,8 V-120W za

49,63 EUR

Back-up napajanje 13,8 V-120W

Kategorije: NAPAJANJA

Ključne riječi: napajanje, back-up, 120w, 13,8 v, 8a, 1ch

Ovo je Back-up napajanje 13,8 V-120W koje će osigurati neprekidnu napajanje vaših uređaja. Ulazni napon je 100-240V, a izlazni napon je DC 13,8V. Snaga iznosi 120W, a struja 8A. Ima jedan izlaz i mogućnost podešavanja napona +- 10%. Težina ovog napajanja iznosi 300g.

Dostupnost: Dostupno
SKU
00592
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Back-up napajanje 13,8 V-120W ulazni napon: 100-240V izlazni napon: DC 13,8V 8 A 1 izlaz podešavanje napona +- 10% Težina: 300g
Detalji
Težina kg 0.620000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 NAPAJANJA
Sadržaj ažuriran 2023-11-05 21:05:13
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA Back-up napajanje 13,8 V-120W za
Vaša ocjena
Back-up napajanje 13,8V-120W je izvrstan izbor za sve one koji traže pouzdano i kvalitetno napajanje. Ovo napajanje ima nekoliko značajnih karakteristika koje ga čine vrlo preporučljivim za kupovinu. Prvo, Back-up napajanje 13,8V-120W ima vrlo visok kapacitet, što znači da je u stanju osigurati dovoljno energije za više uređaja istovremeno. Ovo je osobito važno za sve one koji se bave profesionalnim poslovanjem i koji trebaju pouzdano napajanje za svoje uređaje. Drugo, ovo napajanje ima vrlo nisku razinu buke, što ga čini vrlo prikladnim za uporabu u bilo kojem okruženju. Bez obzira jeste li kod kuće, u uredu ili na putovanju, možete biti sigurni da će vaši uređaji biti pouzdano napajani bez obzira na okruženje. Treće, Back-up napajanje 13,8V-120W ima vrlo veliku izlaznu snagu, što ga čini idealnim za napajanje uređaja visokih performansi. Bez obzira trebate li napajanje za vaše računalo, laptop, tablet ili neki drugi uređaj, ovo napajanje će vam pružiti dovoljno snage za pouzdan rad. Četvrto, ovo napajanje ima vrlo visoku učinkovitost, što znači da će vam omogućiti uštedu na računima za struju. Bez obzira koliko dugo koristite napajanje, možete biti sigurni da će vam pružiti izvrsne performanse bez nepotrebnog trošenja energije. Konačno, Back-up napajanje 13,8V-120W je vrlo jednostavno za uporabu i vrlo pouzdano. Bez obzira jeste li početnik ili iskusni korisnik, možete biti sigurni da će vam ovo napajanje pružiti izvrsne performanse i pouzdan rad u svim uvjetima. Zaključno, Back-up napajanje 13,8V-120W je vrlo preporučljivo napajanje za sve one koji traže pouzdano i kvalitetno napajanje za svoje uređaje. Sa svojim visokim kapacitetom, niskom razinom buke, velikom izlaznom snagom, visokom učinkovitošću i jednostavnom uporabom, ovo napajanje će vam pružiti izvrsne performanse i pouzdan rad u svim uvjetima.
Back-up napajanje 13,8 V-120W je izuzetno korisna i pouzdana električna naprava koja će zadovoljiti sve vaše potrebe za napajanjem. Ovo napajanje ima široki raspon ulaznog napona od 100-240V, što ga čini kompatibilnim s različitim električnim izvorima širom svijeta. Izlazni napon od DC 13,8V i struja od 8A omogućuju stabilno i pouzdano napajanje uređaja koji zahtijevaju ovu vrstu napona. S jednim izlazom, ovaj uređaj je jednostavan za upotrebu i prikladan za različite električne uređaje. Jedna od najkorisnijih značajki ovog napajanja je mogućnost podešavanja napona unutar raspona od +- 10%. Ovo omogućuje prilagodbu izlaznog napona prema potrebama vašeg uređaja, pružajući dodatnu fleksibilnost i preciznost u radu. Sa svojom laganošću od samo 300 grama, ovo napajanje je izuzetno prijenosno i lako se može nositi sa sobom. Bez obzira jeste li kod kuće, na putovanju ili na poslu, možete ga lako prenositi i koristiti kad god vam je potrebno. Ukratko, Back-up napajanje 13,8 V-120W je pouzdan, praktičan i prilagodljiv uređaj koji će zadovoljiti sve vaše potrebe za napajanjem. Bilo da ga koristite kod kuće ili na putovanju, ovaj uređaj će vam omogućiti sigurno i stabilno napajanje vaših električnih uređaja.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati