NAPAJANJE 12V 2A

NAPAJANJE 12V 2A

NAPAJANJE 24V 3A

NAPAJANJE 24V 3A

DODATNA OPREMA ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A po cijeni 8,24 EUR - *IZDVOJENO*

Normalna cijena 10,19 EUR Posebna cijena 8,86 EUR

Opis proizvoda: ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A je sklop za spuštanje napona koji se koristi za pretvaranje ulaznog napona od 12-36V u izlazni napon od 12V i struju od 1.5A. Ovaj adapter je idealan za napajanje različitih uređaja koji zahtijevaju napon od 12V, kao što su LED trake, kamere, audio uređaji i drugi elektronički uređaji. Osim toga, ovaj adapter ima LED indikator koji prikazuje da je uređaj uključen i radi. Zahvaljujući svojoj funkcionalnosti i praktičnosti, ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A je neophodan dodatak svakom električnom sustavu.

Dostupnost: Dostupno
SKU
02055
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A Sklop za spuštanje napona Ulaz 12-36V Izlaz 12V 1.5A LED indikator

Detalji
Težina kg 0.035000
Is Featured Ne
Proizvodac OEM
categ_Import_Root VIDEONADZOR
subcategory1 DODATNA OPREMA
subcategory2 NAPAJANJA
Napišite recenziju
Recenzirate:DODATNA OPREMA ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A po cijeni 8,24 EUR - *IZDVOJENO*
Vaša ocjena
Preporučujemo ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A za kupnju iz nekoliko razloga. Prvo, ova napajanja su vrlo pouzdana i pružaju stabilan izlazni napon. Drugo, ovaj adapter ima široki raspon ulaznog napona, što ga čini vrlo prilagodljivim i korisnim u različitim situacijama. Treće, ovaj adapter je vrlo jednostavan za korištenje i instalaciju. Četvrto, njegova kompaktna veličina čini ga vrlo prijenosnim i idealnim za putovanja. Konačno, ovaj adapter ima vrlo nisku razinu buke i nije sklon pregrijavanju, što ga čini vrlo sigurnim za korištenje. Ukratko, ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A je vrlo preporučljiv za kupnju zbog svoje pouzdanosti, prilagodljivosti, jednostavnosti korištenja, prijenosnosti i sigurnosti.
ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A je sklop za spuštanje napona koji omogućava pretvaranje ulaznog napona od 12-36V u izlazni napon od 12V i struju od 1.5A. Ovaj adapter je idealan za korištenje u raznim elektroničkim uređajima koji zahtijevaju napon od 12V i struju od 1.5A. Jedna od glavnih karakteristika ovog adaptera je LED indikator koji omogućava korisniku da lako prati status napajanja. LED indikator svijetli kada je adapter uključen i pravilno radi, što pruža dodatnu sigurnost i kontrolu nad napajanjem. Ovaj adapter je vrlo praktičan i jednostavan za korištenje. Jednostavno ga priključite na izvor napajanja s ulaznim naponom od 12-36V i spojite uređaj koji zahtijeva izlazni napon od 12V i struju od 1.5A na izlazni priključak adaptera. Adapter će automatski prilagoditi napajanje i osigurati konstantan i stabilan izlazni napon i struju za vaš uređaj. Kvaliteta izrade ovog adaptera je vrlo visoka, što osigurava pouzdanost i dugotrajnost. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju sigurnost i zaštitu od pregrijavanja, preopterećenja i kratkog spoja. Uz sve navedene karakteristike, ADAPTER DC 12-36V NA 12V/1.5A je izvrstan izbor za sve one koji trebaju pouzdan i kvalitetan adapter za svoje elektroničke uređaje. Bilo da ga koristite kod kuće, na poslu ili na putovanjima, ovaj adapter će vam pružiti stabilno napajanje i zaštitu vašeg uređaja.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?