Digitalni detektor loma stakla DSC AC-101 Zidni detektor loma stakla, tamper za samo

80,00 EUR

Digitalni detektor loma stakla DSC AC-101 je zidni detektor koji se koristi u sistemima protuprovalne zaštite. Ovaj detektor je posebno dizajniran za otkrivanje pokušaja provale kroz razbijanje stakla.

Detektor je kompatibilan sa DSC žičanim sistemima i pruža pouzdanu zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora. Ugrađeni tamper senzor detektuje svaki pokušaj fizičkog ometanja ili otvaranja detektora.

Dostupnost: Dostupno
SKU
DSC-AC-101
Pronašli ste ovaj proizvod jeftinije negdje? DA
Detalji
Težina kg 0.500000
Is Featured Ne
Proizvodac DSC
Napišite recenziju
Recenzirate:Digitalni detektor loma stakla DSC AC-101 Zidni detektor loma stakla, tamper za samo
Vaša ocjena
Digitalni detektor loma stakla DSC AC-101 Zidni detektor loma stakla s tamper funkcijom je visoko preporučljiva opcija za kupnju iz nekoliko ključnih razloga. Prvo, ovaj digitalni detektor loma stakla je izuzetno precizan i pouzdan. Sposoban je prepoznati čak i najmanje vibracije i zvukove koji se javljaju prilikom pokušaja provale ili oštećenja stakla. To ga čini izvrsnim alatom za zaštitu vašeg doma ili poslovnog prostora od potencijalnih uljeza. Drugo, AC-101 ima napredne funkcije detekcije koje omogućuju precizno lociranje mjesta pokušaja proboja ili oštećenja stakla. To je iznimno korisno jer vam omogućuje da brzo reagirate na prijetnje i poduzmete mjere zaštite. Treće, ovaj zidni detektor loma stakla također ima tamper funkciju, što znači da će vas obavijestiti ako netko pokuša neovlašteno dirati ili premještati uređaj. Ova značajka pruža dodatni sloj sigurnosti i sprječava manipulaciju detektorom. Četvrto, AC-101 je jednostavan za instalaciju i upotrebu. Možete ga jednostavno montirati na zid i povezati s vašim sigurnosnim sustavom. Intuitivno sučelje omogućuje vam lako prilagođavanje postavki detekcije prema vašim potrebama. Konačno, ovaj digitalni detektor loma stakla je proizvod renomiranog proizvođača DSC, poznatog po svojoj kvaliteti i pouzdanosti. Kupnjom ovog uređaja možete biti sigurni da ste uložili u vrhunski proizvod koji će zadovoljiti vaše potrebe za sigurnošću. Uzimajući u obzir sve navedene karakteristike, Digitalni detektor loma stakla DSC AC-101 Zidni detektor loma stakla s tamper funkcijom je naša snažna preporuka za kupnju.
Digitalni detektor loma stakla DSC AC-101 Zidni detektor loma stakla, tamper je izuzetno korisno i pouzdano sigurnosno sredstvo koje pruža visok nivo zaštite za vaš dom ili poslovni prostor. Ovaj digitalni detektor loma stakla je dizajniran kako bi identificirao pokušaje provala ili oštećenja staklenih površina, pružajući vam mir i sigurnost. Jedna od glavnih karakteristika ovog detektora je njegova visoka osjetljivost. Zahvaljujući sofisticiranoj tehnologiji koja se koristi u ovom uređaju, on je u stanju otkriti čak i najmanje vibracije koje nastaju prilikom pokušaja provale ili loma stakla. To omogućava brzu reakciju i hitno obavještavanje korisnika ili nadležnih sigurnosnih službi. DSC AC-101 također dolazi s funkcijom tampera koja štiti sam uređaj od neovlaštenog pristupa ili pokušaja deaktivacije. Ova funkcija osigurava da će detektor uvijek biti aktivan i spreman za otkrivanje bilo kakvih prijetnji. Jednostavno postavljanje ovog digitalnog detektora loma stakla također je velika prednost. Može se lako montirati na zid ili bilo koju drugu površinu koju želite nadzirati. Ovaj detektor je kompaktan i estetski privlačan, što ga čini diskretnim i neprimjetnim u prostoru. Kada je riječ o pouzdanosti i dugotrajnosti, DSC AC-101 se ističe. Izrađen od visokokvalitetnih materijala, ovaj digitalni detektor loma stakla je izdržljiv i otporan na vanjske utjecaje. Možete biti sigurni da će ovaj uređaj pružiti dugotrajnu i pouzdanu zaštitu. Ukratko, Digitalni detektor loma stakla DSC AC-101 Zidni detektor loma stakla, tamper je vrhunski sigurnosni uređaj koji pruža visoku razinu zaštite za vaš dom ili poslovni prostor. Njegova visoka osjetljivost, funkcija tampera, jednostavno postavljanje i pouzdanost čine ga izvrsnim izborom za sve one koji žele osigurati svoje prostorije od potencijalnih prijetnji.
Kratkog opis osnovnih pojmova videonadzor kamera
IR IR svijetlo. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 do 120 metara ili više metara (EXIR tehnologija)
LED LED svijetlo je vidljivo svijetlo koje koriste kamere s nocnim radom u boji. Ovisno od kamere do kamere može biti od 20 ili više metara
IP66, IP67 zaštita od vlage i vode. Oznaka da je kamera 100% otporna
IK10 zaštita od udaraca – antivandal kamera
HCL je značajka koja je nastala zbog prekomjerne ekspozicije od jakih izvora svjetlosti poput svjetala ili reflektora. HLC je vrlo korisno u sprečavanju zasljepljivanja sigurnosnih kamera noću. Čitljivost registarske pločice na parkiralištu na ulaznim točkama.
Frame rate fp/s broj snimljenih slika u sekundi
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
AWB Auto Whitte balans je elektronski proces u video kamerama a koristi se da se dobiju realne boje na temelju bijele boje. Proces se odvija na bazi bijelog objekta u slici.
IP kamere To su Internet protokol kamere namjenjene za rad putem LAN mreze ili UTP kabla.
TURBO HD ili HDTVI, HDCVI, AHD Nudi video snimak visoke kvalitete putem koaksialnog kabela, idealan za stara ozičenja.
BLC kompenzacija pozadinskog osvjetljenja
PoE Power Over Ethernet – napajanje kamera putem UTP kabela, napajanje direktno iz PoE snimaca ili PoE switch-a.
Auto Iris Mehanička funkcija objektiva, koja automatski regulira protok svjetla na senzor kamere.
CCTV Close Circuit TV ( Slobodan prijevod Interna TV ) U Hrvatskoj koristimo naziv Video nadzor.
H.264 H.264 je standard za video kompresiju te je ekvivalent za MPEG-4 Part 10, ili MPEG-4 AVC (za Advanced Video Coding ).
Lux Jedinica mjere za nivo svjetla definirana kada svjetlosni tok od 1 lumena padne na područje od 1 m2.
Min. Illumination Minimalno osvjetljenje (osjetljivost kamere ) potrebno za rad kamere Osjetljivost kamere povezana je sa F-STOP objektiva , refleksije sa objekta i topline boje. Što je veći F-STOP to je potrebno više svjetla i obratno. Napr: za istu kameru ako je 1Lux / F2,0 onda je 0,5 Lux / F1,4.
Progressive scan Progresivno skeniranje - način izrade slike tako da se skeniraju sve linije po redu. Bolja slika.
Real Time Prikaz slike u stvarnom vremenu daje se obično kod DVR-ova, Multiplexera itd.
Resolution Broj Horizontalnih TV linija za analogne uređaje ili broj točaka (pixela ) za digitalne uređaje.
Rezolucija snimanja Određuje koliko maksimalno kvalitetno uređaj za snimanje može snimati neki video signal. Rezolucija prikazivanja slike odnosi se na cijeli ekran bez obzira na broj video ulaza ( kamera ). Rezolucija snimljenog materijala ovisi u kojoj je rezoluciji snimam svaki kanal.
Objektiv Optička komponenta koja se sastoji od jednog ili više elementa optičkog stakla - specijalno brušenih leća.
PinHole Lens Optika fiksnog irisa koja koristi vrlo malen otvor za diskretan nadzor prostora
Moglo bi Vas zanimati
Možda ti se također šviđa?
KAMERA DS-2CE16U1T-ITF(2.8mm)
KAMERA DS-2CE16U1T-ITF(2.8mm)
137,50 EUR
Natron WE-C
Natron WE-C
268,75 EUR
RACK POLICA
RACK POLICA
Normalna cijena 26,49 EUR Posebna cijena 23,05 EUR
TVI TESTER
TVI TESTER
Normalna cijena 305,63 EUR Posebna cijena 265,90 EUR
Mounting set M12 bolt
Mounting set M12 bolt
11,39 EUR
Samo na upit
KAMERA DS-2CD2047G2H-LIU (4mm) eF
KAMERA DS-2CD2047G2H-LIU (4mm) eF
393,75 EUR
DS-KH7300EY-TE2
DS-KH7300EY-TE2
287,50 EUR
KAMERA DS-2CE12KF0T-FS (3.6mm)
KAMERA DS-2CE12KF0T-FS (3.6mm)
131,25 EUR
DynDNS/IP usluga 1 godina.
DynDNS/IP usluga 1 godina.
26,40 EUR
Samo na upit
NAPAJANJE 12V 3,3A
NAPAJANJE 12V 3,3A
Normalna cijena 11,21 EUR Posebna cijena 9,75 EUR