MAGNETI

Filter
Postavite obrnuto od abecednog

2 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža
 1. -50%
  AKCIJA
  MAGNETI DS-PD1-MC-RS
  Rating:
  0%

  DS-PD1-MC-RS - Magnetni proizvod za različite namjene

  DS-PD1-MC-RS je magnetni proizvod koji se može koristiti za različite namjene. Izrađen je od kvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i pouzdanost. Ovaj magnetni proizvod omogućuje jednostavno i brzo pričvršćivanje predmeta na željenu površinu, čime se olakšava rad i povećava učinkovitost.

  Idealan za razne industrije

  DS-PD1-MC-RS je idealan za upotrebu u raznim industrijama, kao što su proizvodnja, graditeljstvo, logistika i drugo. Zahvaljujući njegovoj snazi, može držati teže predmete i osigurati njihovu stabilnost. Također, ovaj magnetni proizvod je vrlo izdržljiv i otporan na oštećenja, što ga čini idealnim za upotrebu u teškim uvjetima.

  Jednostavan za upotrebu i praktičan

  DS-PD1-MC-RS je vrlo jednostavan za upotrebu i vrlo praktičan. Uz njegovu pomoć, možete biti sigurni da će vaši predmeti biti sigurno pričvršćeni i da će vaš rad biti učinkovitiji.

  Nabavite DS-PD1-MC-RS magnetni proizvod i iskoristite sve njegove prednosti!

  Nabavite DS-PD1-MC-RS magnetni proizvod i iskoristite sve njegove prednosti! Ovaj magnetni proizvod će vam olakšati rad i povećati učinkovitost. Nabavite ga danas i iskoristite sve njegove prednosti!

  Saznajte više
  Normalna cijena 14,95 EUR Posebna cijena 7,48 EUR
 2. -50%
  AKCIJA
  MAGNETI DS-PD1-MC-WWS(H) MAGNETSKI KONTAKT-302401206
  Rating:
  0%
  Ovaj magnetski kontakt DS-PD1-MC-WWS(H) 302401206 namijenjen je za zaštitu vrata i prozora od neželjenih uljeza. Opremljen je dvosmjernom wireless tehnologijom te funkcijom za prevenciju konflikta wireless podataka. Također ima tamper funkciju koja sprječava neovlaštene manipulacije s uređajem. Dvosmjerna komunikacija omogućuje udaljenost do 800 metara u otvorenom području. Baterija od 3V lithium traje do 2 godine. Frekvencija uređaja je 868 MHz. DS-PD1-MC-WWS(H) je idealan za bežične hibridne alarmne sustave. Saznajte više
  Normalna cijena 37,19 EUR Posebna cijena 18,60 EUR
Filter
Postavite obrnuto od abecednog

2 proizvoda

po stranici
Pogledajte kao Lista Mreža